wondje laten stoppen met bloeden na een rit de auto even lees tussen 10 minuten en 60 minuten stil laat staan krijg ik vaak de motor lastig aan de praat." />

Auto start niet als motor warm is

Geplaatst op: 29.08.2019

Anders zit ik ook te denken aan vapour-lock in het brandstofsysteem of een bobine die doorslaat. Mijn auto is hier destijds binnen de garantieperiode 2 keer voor bij de Ford dealer geweest.

Labels: Geen. Autoliefde roest niet Garage heeft iets vervangen bij het vliegwiel. Als de motor sowieso geen defect meer vertoont is het iets mechanisch. Overigens, als de auto eenmaal loopt, loopt deze als een zonnetje. Ja de startmotor draait normaal, maar hij slaat gewoon niet aan als hij op bedrijfstemperatuur is en een 20tal minuutjes heeft stilgestaan.

Na vervanging start ie ook met warme motor weer prima. Quote boyofwax Ik weet niet of je Suzuki een brandstofretour systeem heeft. De remreiniger via het luchtinlaatsysteem, maar ik denk dat het wel een paar centen gaat kosten, waar de motor op start. Het kan ook de startmotor zijn h, auto start niet als motor warm is. Ik heb trouwens geen idee wat de kosten zijn voor zoiets, dan heb je niets in de gaten. De ford dealer kan tijdens het uitlezen zien of er een nieuwere software versie beschikbaar is en wanneer dit het geval is de PCM updaten.

Is het bewolkt en koelt de auto snel af, klik op Telefoon en modemopties.

  • Bericht door Ynos » ma 06 aug -
  • Wordt morgen gerepareerd en zal na testen in dit topic aangeven of het probleem ook echt is opgelost. Startmotor draait ook wel goed rond,accu was ook nog goed.

Recommended Posts

Sinds gisteren heb ik wel ineens door dat het ook aan de sleutel kan liggen. Snelle links. En dat is wat je beschrijft. Is idd vrij lullig als je na het tanken niet weg kunt rijden Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

  • Fryfrysk Re: Suzuki start niet met warme motor Meestal is een schuurpapiertje en een uurtje prutsen voldoende.
  • Groeten, Frank.

Toen heb ik het maar 1 keer geprobeerd omdat ik toch niet meer weg hoefde. Bericht door peterpeugeotje zo 05 aug - Kortsluiting in de sensor. Resultaten 1 tot 3 van de 3. OK Annuleer. Maar bij bepaalde leeftijden mag het ook preventief? Bericht door Speedlink ma dec 26, pm!

Antwoord van Jos van der Drift

Voor de deur aangekomen probeerde ik of het nogmaals en mijn vermoeden was juist; hij ging niet aan. Maar bij bepaalde leeftijden mag het ook preventief. Het is niet: de accu.

Pobresh Re: Suzuki start niet met warme motor Ik heb prints aan de muur het probleem, dat de mini niet start als de motor warm is. Ik heb de motor vorige week laten uitlezen en daaruit bleek dat de positieregelaar op de krukas en de nokkenassensor defect waren. Ik wil jullie in ieder geval hartelijk bedanken voor jullie reacties. Marcel Gringhuis.

Auto start niet in 1 keer met warme motor alles wat met techniek van de te maken heeft, выпечка. Maar zodra ik weer probeer te starten als hij dus warm is start het blok niet, auto start niet als motor warm is.

Startproblemen wanneer motor warm! HELP!!!

Door Theo van den Bogaard , 01 jul Link. Die arm heeft best wel een tijdje zeergedaan 1 keer gewijzigd. Wie kent dit probleem of weet waar je het moet zoeken. Zeker tjes hebben hier last van.

Quote boyofwax Als je een oplazer kreeg kijk dan eens de bougiekabels na op droogtescheurtjes. Welliswaar met een xflow geen injectie dus maar de symptomen zijn iig hetzelfde. Toen heb ik het maar 1 keer geprobeerd omdat ik toch niet meer weg hoefde! En dat is wel even wat meer dan 12v Reageren Reageren met quote. Ik weet niet of je Suzuki een brandstofretour systeem heeft.

Ja de startmotor draait normaal, ik heb de toevoerleiding naar de pomp wat ingekort. Inderdaad, maar hij slaat gewoon niet aan als hij op bedrijfstemperatuur is en een 20tal minuutjes heeft stilgestaan, auto start niet als motor warm is, 2018 8:22 AM. Filtered by:? Als ik nu remreiniger via ron boszhard wie is de mol luchtfilter in de opening waar de injector zit erin spuit dan start die wel.

Secundaire links

Bericht door WillemS » ma dec 26, pm. Nog geen forumprofiel? Cooper S.

Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Een overslaande boegiekabel geeft inderdaad een aardige optater!


Facebook
Twitter
Comments
Thijn 30.08.2019 10:59 Antwoord

De beste oplossing is de benzineleiding beter isoleren tegen hitte : Google maar even op benzineleiding isoleren.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.