Buurthuizen amsterdam nieuw west

Geplaatst op: 28.07.2019

Sociale kaart Bekijk hier het aanbod op de sociale kaart. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Ontspanning yoga op dinsdagochtend Klinkt dat inspirerend? Bewonersinitiatieven Zaalverhuur De Serre. Steeds meer mensen ontdekken het belang van Pilates. Lees meer.

Ze gaan gezamenlijk de buurt in en hebben gezamenlijke actiedagen op het gebied van afval, verkeersexcessen en spreken bewoners aan op ongewenst gedrag. Wijkkrant Amsterdam Nieuw-West. Jongerenwinkel Meer buurthuizen amsterdam nieuw west. Onze jongerenwerkers zijn er voor je als je even de weg kwijt bent of je op een kruispunt in je leven staat en belangrijke keuzes moet maken.

Onderwerpen

Kopje koffie of thee met wat lekkers, een heerlijk bakje soep of een hartig hapje aan het eind van de dag! Buurtpanel De inbreng van bewoners is onmisbaar, daarom is aan elk BVT een buurtpanel gekoppeld. Aan zo'n thema kan ook een budget worden gekoppeld. NieuwSloten Nieuws. De Media in Nieuw-West. WOON geeft u gratis informatie, advies en ondersteuning bij vragen over huren en wonen.

  • Donderdag 22 Aug. Samen verkennen we de mogelijkheden.
  • VoorUit student Rahab Ahmed vertelt over haar ervaringen:.

Lekker en gezellig stemmen in Huis van de Wijk De Aker Ga je stemmen voor de verkiezingen op 15 maart. U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk.

Met als thema gezondheid hanteerden de kinderen tien weken lang de buurthuizen amsterdam nieuw west, om toe te werken naar een expositie. Lijst Kaart. Klik hier om naar onze kalender toe te gaan. Activiteiten Via onze activiteitenkalender kun je per week de activiteiten bekijken.

Broedplaats De Vlugt

Samen met bewoners en ondernemers gaan de BVT's voor een veilige, schone en leefbare buurt. Speciaal in verband met de verkiezingen hebben we een leuke verrassing voor je.

De mensen van DOCK. Klik hier voor de flyer!

Buurtpanel De inbreng van bewoners is onmisbaar, buurthuizen amsterdam nieuw west is aan elk BVT een buurtpanel gekoppeld. Klik hier voor de krant. Op vrijdagmiddag is er een afsluitende activiteit die nu nog geheim wordt gehouden. Dreamcatchers: een geslaagd traject. Ze gaan gezamenlijk de buurt in en hebben gezamenlijke actiedagen op het gebied van afval, verkeersexcessen en spreken bewoners aan op ongewenst gedrag.

Echo editie Nieuw-West.

Huis van de Wijk Het Anker

Kopje koffie of thee met wat lekkers, een heerlijk bakje soep of een hartig hapje aan het eind van de dag! Geef je op als gezondheidsambassadeur! U weet als bewoner namelijk het beste wat er speelt in uw wijk en wat er moet gebeuren om het leefbaarder, veiliger en schoner te krijgen. Wijkkrant Amsterdam Nieuw-West.

Er worden per week verschillende activiteiten georganiseerd op onze jongerenlocaties? Het BVT zou graag binnen deze thema's met u samenwerken en in gesprek gaan op de buurtpanelavonden. Nice Nieuw-West. Nieuws in Nieuw-West Meer nieuws. Helpende Hand! Wil jij graag met een kraampje staan. Tussen gezond zijn en je goed voelen, zit soms een wereld van verschil.

Inloggen Inschrijven, buurthuizen amsterdam nieuw west.

Verfijn resultaten

Kom gerust eens langs bij de Noorderakerweg 2. Geef je op als gezondheidsambassadeur! De deel wijken.

Ga je stemmen voor de verkiezingen op 15 maart. Hier leest u hoe dat werkt. Klik hier om naar onze kalender toe te gaan.


Facebook
Twitter
Comments
Fokje 29.07.2019 01:56 Antwoord

Dit en zoveel meer vindt u  in dit nummer.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.