Camping menmoerhoeve etten leur

Geplaatst op: 14.07.2019

We hebben daar een lunch gebruikt en dat was rond uit goed. Note Alleen foto's van de camperplaats worden geplaatst overzichtsfoto's van en vanaf de locatie. Waardering van reizigers.

Voor de kinderen is er nog een speeltuin. Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op:. Maak een keuze uit onze kaart of laat u verrassen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Op de Menmoerhoeve wordt getracht zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Uw bericht.

Erg lang wachten en wat ongeorganiseerd.

Beoordeeld op 10 september via mobiele applicatie Brabantse gastvrijheid op een heerlijk terras? Nederlands Wijziging ontvangen De wijziging is succesvol ontvangen.

Marielle v. Binnen 14 dagen zal deze verwerkt zijn door Campercontact.

We hebben daar een lunch gebruikt en dat was rond uit goed. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Alcudia Garden. Gereisd Met partner in oktober Nuttige review 0. Copyright Menmoerhoeve -  Website ontwikkeling door Startsterk. Een prachtig plekje maar buiten hier en daar niet echt netjes. Er zijn 2 soorten blokhutten beschikbaar. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Zou je een vriend adviseren om van tevoren een kaartje te kopen omdat deze plek uitverkocht kan raken. Previous Next. Bedank John Dit op een ontspannen manier in de natuur! Er is geen douche camping menmoerhoeve etten leur in de blokhut. Bedankt voor het doorgeven? Het is dan ook een boeren camping en dat heeft ook wel wat.

Een paar dagen geleden nog eens naar het nieuw verbouwde Menmoerhoeve geweest. De blokhutten zijn op aanvraag te reserveren. U heeft de mogelijkheid om buiten bij de blokhut te zitten. Een fijne uitvalsbasis tijdens een fietstochtje.

Klompschilderen een leuke ervaring. Toon meer Toon minder. Een prachtig plekje maar buiten hier en daar niet echt netjes? We waren al eens eerder hier geweest Kwaliteit: review. Inlog eigenaren. Beschrijf dat dan hieronder.

Recreatieboerderij

Om uw leuke gezellige dag compleet te maken kunt u gebruik maken van lunch en diner. Een paar dagen geleden nog eens naar het nieuw verbouwde Menmoerhoeve geweest. Bel ons op:  Activiteiten Voor groepen biedt de Menmoerhoeve verschillende activiteiten aan.

Meer beoordelingen bekijken. Foto's ontvangen De foto's zijn succesvol ontvangen en worden geplaatst door Campercontact. Kunuku Aqua Resort! Bel ons op:  Please prove you are human by selecting the Camping menmoerhoeve etten leur.

Neem nu contact op. In de omgeving. Daarnaast is er op het terrein een staminee waar u kunt genieten van specialiteiten van de streek en diverse speciaal bieren.

Grote mooie ruimtes om activiteiten te doen. Buiten recreeëren in landelijke omgeving en genieten van specialiteiten van de boerderij en streek. Previous Next.

Mogelijk gemaakt door Weather Underground.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.