Cornflakes koekjes met witte chocolade recept

Geplaatst op: 02.08.2019

Start Reading Mode. Ik overdrijf echt niet als ik je vertel dat je hier niet met je handen af kunt blijven, zo lekker!

Alaikoem salaam Karima, Echt een halve bak. Anoniem 30 juni om Het deeg is veelste plakkerig, exact aan jouw recept gehouden en de eieren maat M gebruikt. Vorige post. Maak met een lepel kleine hoopjes op het bakpapier of in de vormpjes. Hello Faatje, Ben super fan van je? Is al aangepast.

Hallo Esma, Aah super schat. Jij ook alvast een Eid moubarak saeed. Heb je roomboter gebruikt? Firdauss 2 maart om Choukrane lieverd ze zijn gelukt elhamdoelilah heb 2potten nodig gehad.

Deze no bake chocolade cornflakes koekjes mogen wat mij betreft dan ook echt niet ontbreken in de cookie countdown!
  • Je kunt de koekjes makkelijk in een luchtdichte trommel bewaren. Welke smeerboter zou ik kunnen gebruiken ipv Bona?
  • Zou dit de reden kunnen zijn? Uiteindelijk ipv gram, gram maizena gebruikt.

Hallo Martina, Excuses voor mijn late reactie. Dames als het plakkerig is 1a2eetl bloem toevoegen totdat het kneedbaar is bij mij zijn ze zo lekker zacht smelten in mijn mond.

Hallo Esma, Ja, je gebruikt in totaal gram maizena. Plaats een Reactie Meepraten? Voeg de rice krispies toe aan de chocolade, meng goed samen.

En ze zijn gelukt, alhamdoelilaah! Ben blij dat ik deze recept heb gevonden. Is het nog gelukt. Uiteindelijk ipv gram, Aah dat is leuk om te lezen? Hoe groot moeten de bolletje zijn. Hallo Nassira, gram maizena gebruikt. Vooral die met Nutella en C. Je kunt de koekjes op voorhand maken en bewaren in een luchtdichte trommel, cornflakes koekjes met witte chocolade recept.

Reserveer hier mijn koekjesboek!

Hallo Nassira, Aah dat is leuk om te lezen! Tonijn twisters 14 mei Hai Faat, is het mogelijk om de koekjes in te vriezen?

Salam Fatima, welke cornflakes gebruik jij. Hallo, Nee hoor gaat niet stollen want je smelt het in een pannetje boven een ander pannetje. Kun je ook doen. Ik gebruik altijd roomboter. Harira 5 mei. Ik weet zeker dat het water je al in de mond loopt bij het lezen van deze blog.

Ingrediënten

Maar in plaats van cornflakes heb ik hier gepofte rice krispies gebruikt. Dan zal het niet meer plakken. Deze koekjes ga je echt lekker vinden haha.

  • Even snel aanpassen hoor!
  • Ja, ik heb ze gisteren gemaakt!
  • Bij de eerste hap smelt het koekje al op je tong en de crunchy laagje met Nutella maakt het helemaal compleet!
  • Alaikoem salaan Sannia, Is een typfoutje!

Alaikoem cornflakes koekjes met witte chocolade recept Zoubida, dat maakt het nog leuker om deze koekjes op tafel te serveren of mee te nemen op bezoek. Unknown 8 september om Deze gepofte rice krispies koekjes zijn super makkelijk te maken en erg gewild, En heeft het gesmaakt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geen probleem, you have more freedom of choice. Login Registreer Privacy. Liefs Fadoua. Er mogen grove stukjes tussenzitten dus maal deze niet te fijn.

Graag gedaan!! Ik gebruik altijd een koffie maatlepel voor het vormen van de koekjes. Hi Fadoua, ja ze blijven lang krokant omdat de chocolade hard is. Uiteindelijk ipv gram, gram maizena gebruikt.

Nog een vraagje. Als je echt alle 60 de koekjes met chocolade wilt garneren, dan heb je 2 potten nodig. Of echt het hele bakje! De volgende keer kun je iets minder bakpoeder gebruiken of je rolt de koekjes kleiner.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.