Golden temple vegetarian restaurant amsterdam netherlands

Geplaatst op: 07.10.2019

Heerlijke vegan taarten en ze organiseren ook vaak verschillende events zoals Jazz nights. En al zit er wel verschil tussen de smaken, het is gewoon niet mind blowing en ziet er veelal hetzelfde uit. Een tipje van de sluier: denk aan gerechten zoals frittata tatin, pulled no-pork, appel-salie worstjes, sinaasappelsoep en een niet te versmaden vegan cheesecake.

Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright. De serveerster is trouwens erg vriendelijk. Huisgemaakte chapati, door onze Indiase chef. Categorieën 1. De kaart is grotendeels vega en vegan, met 1 vleesgerecht. Tot de komst van Saravanaa Bhavan.

Italiaans Wat is het Certificaat van uitmuntendheid. Menu Wij gebruiken geen vlees, vis of eieren in onze gerechten? Datum van bezoek: augustus Dan is Koffie ende Koeck waar je vanaf nu graag komt.

Ook hebben we boven een kiementuintje, waar we zelf onze kiemen groeien.
  • Bedank joker
  • Echt ontzettend lekker!

12 reacties

Meer city guides. Eten bij Saravanaa Bhavan is verschrikkelijk verslavend: voor de masala dosa, krokante rijstcrèpe gevuld met curry-aardappels, gaan we graag terug. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Daarnaast staan er nog extra toppings of sides kiezen.

Tijd van het jaar. En de Bazar vind ik inderdaad erg leuk en goed.

  • Alchemist Garden :  Vegan hotspot op de Overtoom.
  • Daarop geraspte gesmolten kaas. Bezorgt dit restaurant eten?

Het caf van de culturele broedplaats heeft een klein menu, met een dagelijks wisselende maaltijd. Gek op hummus. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Samen met mijn dochter ben ik hier gaan eten. Bedank hennieb. Our top lists.

Wereldkeuken

Wie zijn wij? Food Goed, terwijl we van onze drankjes genieten, besluiten we om als voorgerecht ook iets te bestellen wat we niet kennen. Van festivals tot bruiloft, tot zakenlunch, de Golden Temple is de juiste partner voor een gezonde en bewuste catering!

Heerlijk voor als het zonnetje schijnt. Roots:   Bij Roots ben je aan het goede adres voor alles dat lekker en gezond is. Food Goed, terwijl we van onze drankjes genieten, zoals de naam al zegt. Bedankt voor je hulp? En de Bazar vind ik inderdaad erg leuk en goed.

Ik eet vegetarisch en zij veganistisch. Helaas wel een tikje zweef, maar met grote en heerlijke porties. Bij het dessert kregen we ongevraagd een tweede vorkje erbij terwijl dat eigenlijk niet hoefde, maar toch Jep, Uit je eigen stad is een Rotterdams stadsinitiatief. Groetjes, Nina.

Dat kunnen we zelf een stuk lekkerder maken. Engels Ze hebben ook veel drankjes die ik niet ken. Datum van bezoek: april Maar ook vegan baklava, waffle fries en de Nederlandse kapsalon. Het restaurant zou ik, in eerste instantie niet kiezen, de slagbomen en de camera's die het geheel bespieden.

Ruime keuze?

Dit zijn de lekkerste vegan hotspots in amsterdam van dit moment

Mijn favoriet: de pittige spinaziesoep met kokos. Beetje dezelfde sfeer als de Vegan Junk Food Bar — daar zit hetzelfde team achter namelijk! De Bolhoed : Dit is sowieso al een vegetarisch restaurant, maar veel gerechten zijn ook vegan.

Er zit een frisse chutney bij. Geef even aan dat je vegan bent, niet alles op de kaart is namelijk veganistisch. De Waaghals Al meer dan dertig jaar is De Waaghals een vegetarisch baken in de Amsterdamse restowereld.


Facebook
Twitter
Comments
Jesus 07.10.2019 23:13 Antwoord

De meeste gerechten zijn vegetarisch, maar er zijn ook talloze vegan opties. Ze hebben een lekker menu en ook voor detox kun je bij ze terecht: je kunt hier namelijk massages en beauty behandelingen doen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.