Grote bestanden versturen met yousendit

Geplaatst op: 14.08.2019

En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn, zeker niet met de AVG-wetgeving in het achterhoofd! Gelukkig heb je ook daar tegenwoordig allerlei handige online services voor.

Geen registratie vereist! Als een soort tussenstation slaat YouSendIt de goederen op in haar magazijn, waarna andere mensen ze eenvoudig ophalen met behulp van een downloadlink. Het betreffende bestand wordt dan geüpload naar de servers van Yousendit. De auteur. U kunt bij het instellen van de security van alles aangeven.

De online service biedt een gebruiksvriendelijk alternatief voor het versturen via e-mail, grote bestanden versturen met yousendit, FTP file transfer protocol en fysieke media als cd's en dvd's. Hier enkele interessante tools en hun kenmerken. Om te zorgen dat Computertotaal. Bestanden versturen kan op talloze verschillende manieren. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies.

Misschien vind je dit ook interessant

Je bestand is twee weken lang te downloaden en zal daarna worden verwijderd. De mogelijkheden om grote bestanden te versturen op een rij:. Filemail Desktop Verzend bestanden en mappen direct vanaf uw desktop of integreer het in uw applicaties.

Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Verzend bestanden en mappen direct vanaf uw desktop of integreer het in uw applicaties.

Over de auteur. Er is een e-mail verstuurd naar. Een abonnement nodig. Voor je gebruik kunt maken van deze diensten dien je eerst te registreren:. Geschikt voor Shared Service Centers.

File Dropper

Als een soort tussenstation slaat YouSendIt de goederen op in haar magazijn, waarna andere mensen ze eenvoudig ophalen met behulp van een downloadlink. Via mijn bestand kun je ook zonder registreren bestanden tot maximaal 1 GB groot delen, na 60 dagen wordt het bestand verwijderd. Hoera, je account is nu geactiveerd!

Waarom wordt google drive hier niet genoemd. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Heb in het verleden vaak via YouSendit foto's verstuurd, gratis. Pros: Maar na een tijdje niet gebruiken wordt je regelmatig door yousendit grote bestanden versturen met yousendit op geatendeerd dat je moet updaten en zo mogelijk upgraden. Kennis delen zit in zijn genen, coachen is zijn tweede natuur.

{{ data.message }}

We verzenden tientallen e-mails per dag en vaak moeten we in die mails ook grote bestanden verzenden. Je moet snel een groot bestand met iemand uitwisselen en je e-mail laat dat niet toe.

Het gebruiksgemak is in orde, hoewel de site wat spartaans oogt. Om te zorgen dat we Computertotaal.

  • Dit token is niet meer valide.
  • Het up- en downloaden van bestanden regelt u eenvoudig via een overzichtelijk webportaal.
  • Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.
  • AVG-compliant grote bestanden versturen en ontvangen.

Topkwaliteit en super veilig. De ontvanger heeft zeven dagen de tijd om het bestand te downloaden. Upgrade skeef strand van luna heerhugowaard account to keep files available forever! Het gebruiksgemak is in orde, hoewel de site wat spartaans oogt. Tevens vul je een of meerdere e-mailadressen in van de voorziene ontvanger s.

Inloggen met Twitter. Na afloop van die periode wordt het bestand verwijderd. Grote bestanden versturen met yousendit probleem is dat daar vaak een limiet van maximaal MB op staat. Eenvoudig in gebruik en behalve delen kun je ook aangeven of iemand het bestand alleen maar mag lezen. Frank Janssen van Frankwatching?

Design thinking voor communicatie

Het maximum aantal is personen. Download en installatie hulp. Voor je gebruik kunt maken van deze diensten dien je eerst te registreren: www.

Nog niet zo heel lang geleden waren die limieten op e-mailbijlagen niet zo'n probleem. Annette Meer. Ik kan niet meer gratis foto's versturen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.