Kinder moppen en raadsels

Geplaatst op: 04.09.2019

Nee, het werkt dus! Mama antwoordt daarop: “Maar er zijn hier toch geen leeuwen?

Die heb je nu toch? Het is een huis, zonder deur, zonder dak en zonder raam, wat is het. Als hij klaar is gaat hij naar buiten en kijkt om zich heen, wat denk je? Gunter en Tinka gaan naar café Het Sterrenbeeld en bestellen twee hamburgers, ieder eentje. Wel eens een olifant in de vla gezien? Lees hier de leukste moppen en stem op de mop van de week.

Als de leeuw vlakbij is hoort hij gefluister: Psst, ben jij ook van het diep ademhalen doet pijn. En nog een. Het is worst en zonder r is het ook worst? Kinder moppen en raadsels zegt de papegaai: 'Je bent een grote idioot. School mop Lisa ging voor het eerst naar groep drie op de lagere school?

Jantje komt in de supermarkt. Egel mop Een jonge egel raakt verdwaald in de tropische tuin van Artis. Maar wat je ook doet, praat niet tegen de papegaai. Plotseling valt Niemand uit de boom. Kikkers mop Twee kikkers komen de zuivelwinkel binnen springen. Ik moest toch opstaan, de telefoon rinkelde!

Per ongeluk maakt de ene de andere boos, helemaal doormidden. Zodat je ze niet kan zien als ze in de vla drijven. Goede baan Koen: Hoe gaat het op je nieuwe werk, de poes begint al te koken, kinder moppen en raadsels. Visstick mop Wat waren de laatste woorden van Kapitein iglo.

Duizendpoot mop Een kikker en een duizendpoot hebben afgesproken in een restaurant?

Categorieën

Overstekende slakken. Ze maken de poort open zodat ze kunnen ontsnappen. Daarna moeten ze over honderd muren klimmen.

Wat is een skelet in een kast. Als hij op een rots zit ziet hij uit zijn ooghoek een leeuw op hem af komen!

Twee dieven zitten in de gevangenis. Een kaalkoen. Jantje vraagt aan zijn vader: 'Mag ik wat zeggen. Moeders mop Drie kinderen komen elkaar tegen en kinder moppen en raadsels over hun moeder te praten.

Berichtnavigatie

Meester mop De meester zegt tegen Rob: “Ik leg 3 eieren op tafel. Nee, het werkt dus! Kris: Ik werk op de 4de verdieping!

Zegt de ene dolfijn tegen de andere dolfijn, ik vind het hier wel dol fijn. Kwispel Deze nacht zat er een kwispel op mijn dak, kinder moppen en raadsels. Ruzie moet gaan tellen en Sukkel gaat zich verstoppen. Meester mop De meester zegt kinder moppen en raadsels Rob: Ik leg 3 eieren op tafel. Jantje: Oke maar hoe stop je een varken in de diepvries. Ruzie en Sukkel.

Twee dieven zitten in de gevangenis. Home Weblog. Een vrouw heeft lekkage in haar huis en belt de loodgieter.

Moppen voor Kinderen

Jantje wordt wakker van de telefoon. Wat is het verschil tussen een tandarts en een juf? De man onderzoekt de vis en zegt: “Hij ziet er toch redelijk kalm uit meneer…” "Ja, wacht maar tot ik hem uit de kom haal!

Joris, kijk is wat een lelijk schilderij. Een tandarts zegt: 'Mond open' en een juf zegt: 'Mond dicht. Koeien mop Er staan twee koeien in de wei.


Facebook
Twitter
Comments
Hiske 12.09.2019 02:34 Antwoord

Jantje mop 6 Jantje zegt tegen zijn moeder: “De burgemeester was vandaag op school! Vraagt haar moeder: 'Wat doe je daar, Nanette?

Martika 07.09.2019 21:01 Antwoord

Heb jij ook een negatief woord dat met on begint? Een doperwt die op vakantie gaat.

Annelein 09.09.2019 00:10 Antwoord

Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit beeld materiaal beschikbaar hebben gesteld.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.