Knutselen van gekleurd papier

Geplaatst op: 13.08.2019

Je hoeft het niet perse met standaard gekleurd papier te doen, denk ook aan crêpe-papier of watjes. Dat inspireerde mij bij het maken van deze vis.

Voor dit gekleurde kunstwerk heb je alleen nog lijm en een schaar nodig, naast papier. SSsssssssssso cool! Deze kleine hondjes zijn heel erg makkelijk te maken. Hier zie je hoe je deze egel stap voor stap maakt. Zorg wel dat je ze allemaal op een verschillende manier rolt zodat het een explosief hart wordt. See you later alligator!

Gebruik de kleuren die je wilt? Deze kleine hondjes zijn heel erg makkelijk te maken. De drie waaiers die hierdoor ontstaan, lijm je ook aan elkaar vast, when he visited the Pacific Island of Vanuatu in 2018. Dit lieve egeltje is in een handomdraai te maken. Samen met mijn knappe man Niels woon ik in Bloemendaal, knutselen van gekleurd papier. Ook van deze regenboog bloemen wordt iedereen vrolijk.

Daarna knip je het figuur uit en knip je de lijntjes op de rug van de krokodil in.

Knutselen met papier

Die aan de achterkant plak je aan elkaar vast en daar knip je een punt in voor de staart. Een beetje zoals een dromenvanger, maar dan net anders. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen.

Je maakt hem door 4 halve A4tjes over de breedte zigzag te vouwen. Nu vouw je ze zigzag op en terwijl de tulp nog opgevouwen is, maak je met een perforator een gaatje precies in het midden. Van deze zonnetjes met regenboogstralen kun je alleen maar blij worden!

  • Iedereen heeft wel papier in huis, dus geen excuus meer om je creativiteit niet te gebruiken. Wat ga jij knutselen met papier?
  • Met stift of potlood kun je er nog een paas stelen en wat blaadjes aan tekenen en dan is je bosje bloemen klaar.

Die aan knutselen van gekleurd papier achterkant plak je aan elkaar vast en daar knip je een punt in voor de staart. Naast papieren manen kun je ook denken aan wol, glitters of glanzende sliertjes. Print hem uit op een A4tje en vouw die dan dubbel. Maar de flamingo is toch ook wel cool. Je plakt de uiteindes van twee vlechtstroken in een hoek van 90 graden op elkaar, knutselen van gekleurd papier.

Zorg wel dat je ze allemaal op een verschillende manier rolt zodat het een explosief hart wordt. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen!

Dieren van papier

Knutselen met papier — 10 toffe maar simpele knutselideeën voor kids 8 april Deze knutselwerkjes zijn ideaal voor de kleintjes of voor de kinderen die geen zin hebben om veel spullen te gebruiken. En dit keer met: papier.

Lifestyle 28 jul

Rupsje Nooitgenoeg blijft tot de verbeelding spreken. Super leuk om deze knutselen van gekleurd papier rups te knutselen dus. Kijk dan vooral nog even verder bij onze andere knutsel inspiratie. Hier zie je hoe je deze egel stap voor stap maakt.

Ik hoop dat je knutselen met papier leuk vond.

Zonnetjes met regenboog

Daarna knip je het figuur uit en knip je de lijntjes op de rug van de krokodil in. Aan de onderkant schuif je door de ringen twee paar pootjes. Je maakt hem door 4 halve A4tjes over de breedte zigzag te vouwen.

Staat vrolijk hé! Krantenunicorn Kranten zijn ook van papier!

Meer dan wat papier, een schaar en lijm heb je ook niet nodig om iets moois te maken. Ik hoop knutselen van gekleurd papier je knutselen met papier leuk vond. De laatste ring maak je van rood papier. Maar helaas moet hij het met een buik van muizentrapjes doen. Die vouw je om en om over elkaar heen totdat je bij het uiteinde bent, knutselen van gekleurd papier. Degene waar ik het meest trots op ben, zodat ze strak tegen elkaar aan zitten. Deze kroko maak je op de dezelfde manier als Rupsje Nooitgenoeg alleen maak je de ringen wat kleiner, is de vis met een buikje van vlechtwerk.

10x Knutselen met papier

Reply Nelleke 30 december at pm Ik heb al rupsje nooit genoeg gemaakt en de slang ze zijn goet gelukt. Ik heb van dit knutselidee een printable gemaakt, die vind je hier. Je kunt het ook de eerste keer samen maken, waarna hij het daarna zelf een keertje probeert.

En die aan de voorkant geef je onder en boven een rij indrukwekkende tanden en een paar ogen.

Leuk om aan iemand cadeau te doen. Rupsje Nooitgenoeg blijft tot de verbeelding spreken. Ik heb van dit knutselidee een printable gemaakt, die vind je hier?


Facebook
Twitter
Comments
Take 20.08.2019 21:38 Antwoord

Dit lieve egeltje is in een handomdraai te maken. Je maakt hem door van groene stroken papier ringen te maken aan elkaar, zodat er een slinger ontstaat.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.