Nederlands naar engels vertaald

Geplaatst op: 21.07.2019

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen.

U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Wachtwoord vergeten? Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Gratis beta downloaden. Bedankt voor uw feedback.

Alleen afzonderlijke. RTL Z Nederland? Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Annuleren Verzenden. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen.

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Leven in het buitenland Magazine Stage.
  • Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Engelse synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht. U gebruikt nu DeepL Pro.
  • Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Ook in de database

TechCrunch Verenigde Staten. Bedrijf Over bab. Meer lezen. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

  • Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Alleen afzonderlijke.
  • Typ, plak tekst of sleep document hier. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

U nadert uw tekenlimiet voor deze maand, nederlands naar engels vertaald. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen! Lees eerst dit voor je nederlands naar engels vertaald dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt.

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Bekijk hier uw verbruik!

Ontdek ons synoniemenwoordenboek op basis van KI

Bekijk hier uw verbruik. Bedrijf Over bab. Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren.

Annuleren Verzenden. U gebruikt nu DeepL Pro. Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek. Vertaal uit e lke taal, nederlands naar engels vertaald. Wanneer je meedoet verzamel je punten voor de wereldranglijst. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

In het Nederlands-Engels forum stellen en beantwoorden andere bab. Registreer je als gebruiker door je vandaag nog aan te melden en geniet van de voordelen die de bab. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Bekijk hier uw verbruik. Ontmoet andere taalliefhebbers op bab. Registreer je als gebruiker door je vandaag nog aan te melden en geniet van de voordelen die de bab. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren. Wanneer je meedoet verzamel je punten voor de wereldranglijst. Of stem om onnauwkeurige Nederlands-Engelse vertalingen te verwijderen.

Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Nederlands naar engels vertaald synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht, nederlands naar engels vertaald.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Bedrijf Over bab. Kan het document niet worden geopend? U gebruikt nu DeepL Pro.

Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten.


Facebook
Twitter
Comments
Randa 27.07.2019 22:57 Antwoord

Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. DeepL Pro — nu verkrijgbaar in Zwitserland!

Ingmar 26.07.2019 15:11 Antwoord

Bedrijf Over bab.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.