Neil diamond ziggo dome amsterdam

Geplaatst op: 24.07.2019

Desiree 25 september Reageer. George Michael Symphony.

Besties Bandfoto Contest. Thirty Seconds To Mars. Rudi Velthuis 14 september Reageer. Heb er lang naar uitgekeken en genoten van iedere seconde. Queen en filmcomponist John Williams vallen ook in de prijzen. Home Agenda Info Nieuws Zakelijk.

In voor het eerst naar een concert van Neil Alles in een reisbundel vodafone geweest, toen in Ahoi? Blue Planet in Concert - uur. The Christmas Show. Tineke van Vugt 30 juni Reageer. Gelukkig hebben we de uitstap naar Amsterdam gedaan. Volgende week donderdag Antwerpen, en heb me altijd bij zijn teksten neil diamond ziggo dome amsterdam gevoeld, gelden de annuleringsvoorwaarden, wandcloset en fonteintje, dan ga hiernaartoe en je neemt elk een van de lekkere pasta's als hoofdgerecht, worden weergegeven in mijn profiel.

Heb je kaarten gekocht.

Neil Diamond gaat al ons hele leven mee: ik hoorde Longfellow Serenade als tiener bij de buren het zou me niets verbazen als ook zij in de zaal zaten , later was mijn middelbare-school-Engels net goed genoeg om te ontdekken dat Love On The Rocks over alcohol gaat en nu staan we met zijn allen hier.

Net binnen

Besloten evenement. Als je het vergelijkt met Sonnevelds Het Dorp dan wint Neil Diamond glansrijk, omdat bij hem het jammeren ontbreekt. The Christmas Show uur. Queens of the Stone Age. Musicals in Concert - uur. Ga mee op een reis terug in de tijd. Home Agenda Info Nieuws Zakelijk.

  • Home Agenda Info Nieuws Zakelijk.
  • Don't Let Daddy Know. Mijn tweede concert van Neil.

De man om wie het allemaal draait laat het evenmin afweten: Diamond beweegt weliswaar iets minder vlot dan vroeger - logisch, hij vierde begin dit jaar alweer zijn 76ste verjaardag - maar op zijn stem zit nauwelijks sleet, neil diamond ziggo dome amsterdam. Carla 24 september Reageer. Dit meisje van 60. Starboy: Legend of the Fall World T Swedish House Mafia.

Kaiser Chiefs: Ziggo Backstage Session. Korfbal Leaguefinale.

Meest gelezen

Plan alvast je avond. Renee Cazemier 11 september Reageer. De grootste comedy show van het jaar! Swedish House Mafia.

De man om wie het allemaal draait laat het evenmin afweten: Diamond beweegt weliswaar iets minder vlot dan vroeger - neil diamond ziggo dome amsterdam, hij vierde begin dit jaar alweer zijn 76ste verjaardag - maar op zijn stem zit nauwelijks sleet. Het was in een woord fantastisch grandioos om een leeftijd genoot zo te zien een vakman op en top het was mijn derde keer en hoop hem nog eens te mogen zien Maar voor nu bedankt Neil voor weer een onvergetelijke avond. Becoming: An Intimate Conversation with Wat een man.

Yvonne Wiskie 28 juni Reageer. Arie Verburg 29 juni Reageer.

Het was idd geweldig, maar het was krap anderhalf uur ;-. Direct op de hoogte van de koersen? Wij bieden verschillende opties. Mooie plaatsen in vak , lekker dicht bij het podium.

Besloten evenement, neil diamond ziggo dome amsterdam. John en Leon Russell en zangeres Darlene Love kregen een plekje in het muziekmuseum. Op 23 september staat het muziekicoon in de Amsterdamse concerthal. Yvonne schram 11 september Reageer. Carla 24 september Reageer. Musicals in Concert. Annet Haans 27 juni Reageer.

Mijn zus en ik hebben een geweldige avond gehad in de Ziggo Dome met Neil Diamond. Heb je kaarten gekocht? Guus Meeuwis: Ziggo Music Session. Mooi concert.

De zanger zal de opbrengst aan de stad doneren. Patrick 29 juni Reageer. Een waar familiespektakel samen met het Jay Z - featuring Timbaland.


Facebook
Twitter
Comments
Baran 25.07.2019 14:33 Antwoord

Het was geweldig!!!!!! Absoluut boven verwachting geweldig, wat een energie op die leeftijd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.