Restaurant de collse watermolen nuenen

Geplaatst op: 11.07.2019

Enkel de friet beetje jammer, veel kleine harde stukjes. Lekker gelunched. Voor de liefhebbers van het openbaar vervoer: afstand tot de eerst volgende bushalte circa 1,5 km.

Vanavond een vastgesteld 5 gangen menu gegeten tegen gereduceerde prijs. Ook zat het kroontje nog op de aardbeien. Top idee. Dinerkaart standaard met enkele verrassingen, bediening gaf duidelijke uitleg over kaart en extra specials. Met grouponbon gegeten in het enorm leuk gelegen restaurant. We mochten voor dat bedrag a Euro 40,-- a la carte eten ipv een 5-gangenmenu.

Mijn advies: gewoon proberen, al is het maar voor de locatie. Eten was verder goed, mocht iets warmer. Datum van bezoek: maart Geen aanrader dus. Onvriendelijke en ongenteresseerde bediening?

Maar kortom wel zeker voor herhaling vatbaar. Nieuwe kok? Voorgerechten Coquilles   13,50 Balsamico, vijg, Parmezaan Carpaccio  10,50 truffelmayonaise Parmezaan rucola pijnboompitten Spaghetti van courgette   7,50 oude kaas mango munt pijnboompitten Rillette van huis gerookte zalm   9,25 witlof limoen Hollandse garnaaltjes Pomodori soep   5,25 crostini Huisgemaakte garnalen kroketjes  12,50 2 stuks gefrituurde peterselie kruiden mayonaise Proeverij van de molen  11,75 specialiteit van het huis Salade Caprese  8,00 Tomaat buffel mozzarella basilicum pesto.

Primary Navigation

Belachelijk dat ze hier deze prijs voor durven te vragen. We hadden een Groupon bon van dit restaurant en we hadden hele hoge verwachtingen.

Tafel gereserveerd voor dinner met mijn vrouw en kan helaas weinig positiefs melden: - Voorgerecht veel te duur Beoordeeld op 10 juli Gezellig en mooi. Datum van bezoek: juli

  • En waar is de héérlijke cappuccino van runderbouillon gebleven, want dat was een echte aanrader.
  • Gisteren daar gegeten. Voor de laatste keer geweest, ondanks dat de Watermolen op een super locatie staat!

Paprika taug courgette prei currysaus. Kortom deze locatie is super. Vreemde combinaties en beetje moeilijk doen om niks. Enige wat ik kan zeggen. Dorothe Coolen. Een prachtige locatie.

Menu was goed, ruime keuze en lekker. Voorgerechten Coquilles   13,50 Balsamico, vijg, Parmezaan Carpaccio  10,50 truffelmayonaise Parmezaan rucola pijnboompitten Spaghetti van courgette   7,50 oude kaas mango munt pijnboompitten Rillette van huis gerookte zalm   9,25 witlof limoen Hollandse garnaaltjes Pomodori soep   5,25 crostini Huisgemaakte garnalen kroketjes  12,50 2 stuks gefrituurde peterselie kruiden mayonaise Proeverij van de molen  11,75 specialiteit van het huis Salade Caprese  8,00 Tomaat buffel mozzarella basilicum pesto.

Aanrader die van lekker eten houdt in een leuke en verrassende omgeving. Het diner bestond uit 5-gangen, noem het maar gangetjes, beetje petit cuisine.

De naam van de molen werd "Jans" molen, er zijn onlangs wat wijzigingen een locatie delen google maps en dit heb ik als positief kunnen ervaren. Gezellige ontvangst. Mooi gelegen aan het water, vernoemd naar de vader van Theodorus. Dit was zijn geld absoluut niet waard. Maurice Eichhorst punten. Lekker vers brood met rilette restaurant de collse watermolen nuenen en knapperig broodje met flinterdunne carpaccio en als hapje nog flammkuche met ham en goede witte wijn.

Eten was echt niet best.

Hoe was jouw ervaring?

Speelse inrichting met straks design en ouderwetse spulletjes; alleen jammer dat mijn stoel uit elkaar viel. Lees ook onze privacyverklaring. Truffelmayonaise Bacon cheddar rucola tomaat. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Dinerkaart standaard met enkele verrassingen, bediening gaf duidelijke uitleg over kaart en extra specials. Enkele gasten kregen het eten pas toen de rest het restaurant de collse watermolen nuenen op had en de wijn werd te laat geserveerd.

Daar verdienen ze meer aan. Geen luide muziek en overheersende aanwezigheid van zaken die er niet toe doen. Hier navraag gedaan, restaurant de collse watermolen nuenen, kreeg van een beetje snibbige ober te horen dat dit normaal was en er wel friet bij kon komen? Maar kortom wel zeker voor herhaling vatbaar. Dit restaurant beschikt echter over een ruime parkeergelegenheid voor de deur. Slechte ervaring. Voor het eerst langs geweest.

U bent ingeschreven!

Biedt dit hotel gratis wifi aan? Heel jammer, want het is een hele mooie locatie. Eten is alleen erg veel moeilijk doen om niks.

Met goede bediening, uitstekende sfeer, de slagbomen en de camera's die het geheel bespieden. De Groupon-formule is aanvankelijk niet helemaal duidelijk en daarom adviseert de bediening om a la carte te eten.

Zeer leuk als een restaurant buiten de kaart om nog extra gerechten aan kan bieden. Ik kreeg een tafel die niet was gedekt.


Facebook
Twitter
Comments
Quentin 19.07.2019 03:53 Antwoord

Fusion Nuenen. Trage bediening, niet gezellig.

Mik 19.07.2019 21:22 Antwoord

Een vol uur wachten op ons voorgerecht, waarna nogmaals een uur op het hoofdgerecht.

Zachary 15.07.2019 01:11 Antwoord

Helaas nu zoals overal, standaard uitgeserveerd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.