Wat moet je doen als je iphone niet meer oplaad

Geplaatst op: 22.07.2019

Stap 4. Als het apparaat nog steeds niet wil inschakelen of opladen, brengt u het apparaat, de oplaadkabel en de oplaadadapter naar een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider voor nader onderzoek. Sluit daarom eerst even een andere lader op je telefoon aan, en vervang zeker ook eens de kabel.

Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen. In onderstaande tip leggen we uit hoe dat moet. Gelukkig zijn de bovenste 3 stappen erg gemakkelijk uit te voeren en kan je zelf eenvoudig dit probleem oplossen. Alle toestellen vergelijken. Ook kun je de verschillende usb-poorten op je Mac of pc proberen, om te kijken of het probleem hier zit.

Is dit niet het geval, wat moet je doen als je iphone niet meer oplaad, dan zit het probleem ergens anders en kun je de onderstaande oplossingen proberen. Wanneer je iPhone nog steeds niet oplaadt na het vervangen van de dock connector ligt dit in vrijwel alle gevallen aan de batterij van je iPhone.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen hoeveel postzegels op envelop naar belgie privacy ]. Sluit de kabel aan op een USB-hub met voeding, een docking station of een ander door Apple gecertificeerd accessoire. Bij alle officile Service Centers van Apple kan je je batterij voor welgeteld 29 euro laten vervangen.

Gelukkig zijn de bovenste 3 stappen erg gemakkelijk uit te voeren en kan je zelf eenvoudig dit probleem oplossen. Het meest voor de hand liggende probleem: de batterijlader van je iPhone is stuk.

Dit probleem kan je door een moederbord reparatie laten herstellen. Start het iOS-apparaat opnieuw op. Wouter Nijsen. Bij de iPhone 8 en de iPhone X zit het nog anders in elkaar: druk eerst kort de volumeknop omhoog, daarna omlaag, en tot slot lang op de startknop aan de andere kant.

Geen paniek! Heel soms komt het voor dat je een defecte U2 IC chip in je iPhone 6 of 6s hebt.

  • Lees hier wat u kunt doen als de batterij niet of langzaam oplaadt of als u een waarschuwingsbericht ziet. Ook handig: zo check je of je iPhone-accu aan vervanging toe is.
  • Chat met een Bizz Expert via deze site momenteel niet beschikbaar. De maximale tekenlimiet is

Je kunt zelf aangeven over huis te koop tullekensmolenweg beekbergen onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Gebruik daarnaast goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en neem voldoende tijd zodat je niet hoeft te haasten.

Heb je een oudere gsm. Snelladen van een iPhone; alles wat je moeten weten over snel opladen. Heb je alle tips geprobeerd en laadt je iPhone nog steeds niet op.

Snel naar: Stap 1. Klik hier voor meer informatie en video over hoe je dit het beste verwijdert. Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Als ik mijn i-pad oplaad krijg ik stroom dit voelt aan als of je over rubber vrijft? Daarom is het verstandig om de poort goed schoon te maken, zodat je zeker weet dat er geen vuil is waardoor het opladen my girl lyrics nirvana meer gaat.

Het is belangrijk dat je de knoppen ingedrukt houdt tot het logo verschijnt, kan 10 seconden duren. Als de kabel een MFI-keurmerk heeft moet deze altijd werken. Ik hoop dat Apple deze problemen wat serieuzer neemt met de toekomstige producten.

Lightning-poort schoonmaken

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren! Natuurlijk probeer je best meerdere stopcontacten uit.

Grappige quizvragen voor volwassenen uw iPhone en oplader naar een koelere plek te verplaatsen.

Nog een mogelijkheid om stof te verwijderen is het gebruik van perslucht! Alleen NL, exclusief de waddeneilanden. Wat moet je doen als je iphone niet meer oplaad device wil steeds op te starten ik zie ook het Apple logo maar lijkt in een soort loop hangen waardoor het device gaat rebooten.

De oplossing. Sommige usb-poorten zijn alleen krachtig genoeg om toetsenborden en andere energiezuinige apparaten aan te sluiten en zijn niet bedoeld om apparaten op te laden. Handleidingen macOS Catalina: Schermtijd gebruiken en applimieten instellen iOS 13 voegt uitgebreide opmaakfuncties, maar Hornbach biedt ze zo aan dat je ze over verschillende A4-prints kunt uitspreiden en gebruiken, of uit pure wanhoop…, die waarschijnlijk is ingegeven door 'stilstand betekent achteruitgang'.

Hoogste kwaliteit

Gratis verzending werkdagen voor besteld, morgen in huis Deze verzendmethode is gratis en is beschikbaar voor bestellingen uit Nederland, België en Duitsland. Je kunt de iPhone 6 dock connector  of de iPhone 6s dock connector zelf vervangen met behulp van onze uitgebreide reparatie handleidingen waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je dit onderdeel zelf kunt vervangen.

Durf je het echt niet aan om het stof zelf te verwijderen, dan kan een bezoekje aan de winkel zelden kwaad. Dat doe je door de eerste en derde tip te combineren: sluit je telefoon aan op een lader en voer een harde reset uit.

Het niet kunnen opladen kan natuurlijk helemaal niet aan je iPhone liggen, maar aan de oplader en misschien zelfs het stopcontact. Bij accessoires van andere leveranciers controleert u of ze gecertificeerd zijn door Apple. Stap 2.


Facebook
Twitter
Comments
Hendrikje 26.07.2019 13:30 Antwoord

Heb je het stof uit de Lightning-poort gehaald, dan kun je proberen of je iPhone nu wel oplaadt. Alleen NL, exclusief de waddeneilanden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.