Witte dame grubbenvorst festival

Geplaatst op: 13.08.2019

Nieuwsgierig naar de Witte Dame? Iedere zaterdag op L1 Radio uur een programma vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur.

De Witte Dame wordt nu als hoedster en beschermvrouwe van Grubbenvorst gezien. In de oorlog wordt een Duitse tank op een vreemde manier vernield door de Witte Dame? Ontdek hier eerdere afleveringen van L1 Cultuurcafé. Limburg Doc. Tijd voor Toen. Iedere zondag van tot uur..

Zijn eer was aangetast, hij stapte op het stel af. Vloek van de ridder Bij de ridder brak iets, witte dame grubbenvorst festival, hij was al die tijd door haar in de maling genomen. Postbus Meerts Assurantin. Tijd voor Toen, met bijzondere beelden van Limburg uit lang vervlogen tijden.

Presentator en muzikant Joris Linssen, bekend van de tv-serie Hello Goodbye, loopt samen met zijn band Caramba tegen de stroom in van de Maas. Hij werd verliefd op de prachtige dochter van de waardin en ze brachten veel tijd met elkaar door.

L1 Cultuurcafé

Fakkeltocht Ook verkeersongelukken zijn een regelmatig terugkerend verschijnsel, waarbij de oorzaken een koe die plotseling midden op de weg staat soms erg vreemd lijken.

Interview- en discussieprogramma van L1 Radio met politiek, cultuur, economie, wetenschap en media. Meerts Assurantiën. Meerdere malen in de twintigste eeuw is er sprake van mysterieuze gebeurtenissen.

Liefde voor Limburg. In vroeger tijden joeg ze de inwoners van Grubbenvorst de stuipen op het lijf.

  • Klassieke Gast. Met ook concert-opnames.
  • Of over algemene ontwikkelingen in de media. Voor de vele liefhebbers in Limburg: Duitse schlagers, blaaskapellen en volkstümliche muziek in Wunderbar, iedere zaterdag van tot op L1 Radio.

Tegen de stroom in. Een wekelijkse column in het dialect in Plat-eweg? De man verweet haar dat ze zich veel te vriendelijk gedroeg ten opzichte van de verliefde ridder. Verbong Tweewielers. Elke zondagavond een goed gesprek met een gast uit de Limburgse klassieke muziekwereld, witte dame grubbenvorst festival.

Witte Dame Festival Grubbenvorst

Tevens een platfom voor jonge makers. Verbong Tweewielers. De Witte Dame wordt nu als hoedster en beschermvrouwe van Grubbenvorst gezien. In de Witte Dame.

De serie liep tot De legende. Tegen de stroom in. Natuurlijk Limburg. Plat-eweg is het dialect-muziekprogramma van Limburg, samengesteld en gepresenteerd door Henk Hover. De Stemming.

Witte Dame Festival 2017

Herberg de Lindehoeve. In vroeger tijden joeg ze de inwoners van Grubbenvorst de stuipen op het lijf. Liefde voor Limburg: Provinciegenoten in hun element! Limburg Doc is dé plek op L1 voor tv-documentaires over onderwerpen uit eigen regio.

Ons regionaal nieuws op 1Limburg, witte dame grubbenvorst festival. Mail ons via natuurenzo L1. Sindsdien waart ze rond in de buurt van Het Gebroken Slot. Iedere zaterdag van tot uur op L1 Radio. De vrouw antwoordde dat hij zich niet zo druk moest maken, want ze hield echt alleen van hem. Maar die tijd is voorbij.

L1mburg Centraal - 21 augustus Sindsdien waart ze rond in de buurt van Het Gebroken Slot.

Hoogtepunten tijdens het festival

Ons nieuws, jouw verhaal. Herberg de Lindehoeve. Daar is mijn vaderland.

L1 zoekt naar typisch Limburgse gewoontes en gebruiken! De stem van de jongedame herkende hij direct, het was zijn vriendin!

Programma's Tiekezinge Kirchroa. Een triest verhaal, met een gevaarlijk randje!


Facebook
Twitter
Comments
Jochum 14.08.2019 09:45 Antwoord

Liefde voor Limburg: Provinciegenoten in hun element!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.