Ziggo go niet op tablet

Geplaatst op: 27.07.2019

Mvg Ruud. Door te klikken op Registreren stem ik ermee in dat ik informatie, tips en aanbiedingen wil ontvangen over de Microsoft Store en andere Microsoft-producten en -services. Dit geldt vooral voor Android 4.

Ze monitoren de activiteit en als er geen ongewenste bijwerkingen zijn wordt het op alle servers uitgerold. Pin It on Pinterest. Voor iedereen. Registreren Heb je al een account? Thuis op elk scherm Ziggo GO voelt zich overal thuis. Eerste keer?

Bedankt dat jullie hier je verhaal delen. Of vlieg je uit buiten Europa. Waar en wanneer je wilt. Lekker dan Op deze manier besparen veel mensen ziggo go niet op tablet voor een duur tv abonnement! Dan kan je met Ziggo GO ook je opnames op afstand inplannen of je smartphone of tablet als virtuele afstandsbediening gebruiken.

Internet thuis werkt wel. Al onze klanten met een tv-pakket krijgen Ziggo GO.
  • Aanbevolen Je apparaat werkt optimaal als het aan deze vereisten voldoet Besturingssysteem Xbox One, Windows 10 versie On- en offline.
  • Waar je bent maakt niet uit.

Beschikbaar op

Op dit moment krijgen we meer van deze meldingen binnen over geen verbinding bij Ziggo GO. HTML5 ondersteuning, waarschijnlijk wel.

Nog andere ideeën?? Nu doet hij het niet meer. AliExpress Shopping App Geclassificeerd als 3 van 5 sterren.

Let op: tv-kijken via 3G of 4G kost veel MB's uit je mobiele databundel. Dus er moet zo'n MB vrije ruimte zijn om de Ziggo Go app te kunnen installeren. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Opstarten duurt ettelijke minuten, ziggo go niet op tablet, en zit je te kijken dan valt-ie met enige regelmaat stil: meestal net op spannende momenten in sportwedstrijden Maak van elk scherm je tv.

Publisher's Description

Full Specifications. Je mobiele aanbieder kan extra kosten berekenen als je door je databundel heen bent. Eerste keer?

Welkom Nog geen account. App start traag op en geen enkel kanaal streamt fatsoenlijk, www boer staphorst nl geen geluid. We sturen je een e-mail met ziggo go niet op tablet gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zowel niet via wifi thuis van Ziggo als via de hotspot van mij telefoon over 4g. Handig, als tweede, storen ze de beweging niet tijdens sport en fitnessoefeningen en vormen daarom een aantrekkelijk alternatief voor de smartphone.

Registreren

Download de app op je smartphone of tablet. Heb je nog andere apparatuur? Open de app en vul je account informatie in van Mijn Ziggo.

  • The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited.
  • We hebben helaas niets meer van Edwin62 gehoord, ik weet niet of het hem inmiddels al gelukt is om de app werkend te krijgen?
  • Of vlieg je uit buiten Europa?
  • Heb je al een account?

Vreselijk traag Het enige dat je nodig hebt zijn je inloggegevens van je Mijn Ziggo account. Je mobiele aanbieder kan extra kosten berekenen als je door je databundel heen bent.

Of op de camping ergens in de Europese Unie, ziggo go niet op tablet. Ouderlijk toezicht aanbevolen Ouderlijk toezicht aanbevolen. E-mail This Review. Go app al een paar keer verwijderd en weer geinstalleerd, helpt niet.

Account Options

Weather Geclassificeerd als 3 van 5 sterren. Download de app op je smartphone of tablet. Opstarten duurt ettelijke minuten, en zit je te kijken dan valt-ie met enige regelmaat stil: meestal net op spannende momenten in sportwedstrijden Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Je kijkt live tv waar en wanneer je wilt. Of later, via Ziggo Replay. Liberty Global.


Facebook
Twitter
Comments
Timen 03.08.2019 05:16 Antwoord

Wat is je huisnummer?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.