Bier kopen duitsland leeftijd

Geplaatst op: 20.09.2019

Je moet 20,— administratie kosten betalen 2. Nog steeds geen controle op het insturen van een dubbel antwoord By continuing to use myswitzerland.

De verkoop van alcohol is verboden van Jemen: Alcohol is illegaal in Jemen. Chili: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen. Daar mag je ook pas iets kopen als je twintig bent en op vertoon van een identiteitsbewijs. Leeftijd 18 voor de aankoop van alcohol. Pakistan: Leeftijd 21 voor zowel drinken als kopen. Feestdagen als Pasen, Kerstmis, Nieuwjaar en de nationale feestdag op 1 augustus gelden in heel Zwitserland.

Er zijn nog vakantiebestemmingen waar je als minderjarige terecht kan met je drankprobleem. Taiwan: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen? Plaats reactie. Ga naar Play. Ethiopi: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen! Bahrein: Leeftijd 18 of 21 afhankelijk van de regels van de bar om te drinken, bier kopen duitsland leeftijd.

Telefoon en mail Naar huis en binnen Zwitserland bellen Vanuit Zwitserland moet het internationale landnummer worden ingetoetst. In Denemarken en Cyprus mag je al drinken vanaf zestien jaar, maar mag je pas binnen in een bar vanaf achttien jaar.
  • Mag je in duitsland als 16 jarige alcohol kopen met een nederlands ID?
  • Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Informeer bij de Duitse ambassade. Alcohol wordt alleen op zaterdag geserveerd. Gevgelija Tourism. Nog steeds geen controle op het insturen van een dubbel antwoord Irak: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen. Zwitserland: Leeftijd 16 voor gefermenteerde alcoholische dranken; 18 jaar voor sterke drank. Djibouti: Er is geen wettelijke minimumleeftijd om te drinken in Djibouti.

Roemeni: Geen drinkleeftijd; aankoop leeftijd van 18 jaar. Lees meer. Sri Lanka: Leeftijd 21 voor zowel drinken als kopen. Djibouti: Er is geen wettelijke minimumleeftijd om te drinken in Djibouti. Itali: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen.

Nieuw overzicht leeftijdsgrenzen alcoholverkoop in EU-lidstaten

IJsland: Leeftijd 20 voor zowel drinken als kopen. Het antwoord op de vraag is dus JA, je mag bier en wijn halen. De geneugten van een pint bier in Londen of een glas vino in Italië zijn de moeite waard om de zelfcontrole uit te oefenen.

Dit komt niet alleen omdat deze leeftijdsgrens een wettelijke grens betreft waar we regelmatig mee te maken krijgen, maar ook omdat de leeftijdsgrens alcohol en tabak recentelijk gewijzigd is.

Dit is toch niet zo moeilijk. Belangrijke telefoonnummer Alarmnummers Politie Brandweer Ambulance Zwitserse reddingshelicopterdienst European emergency number Algemene informatie Algemene informatie b, bier kopen duitsland leeftijd. Democratische Republiek Congo: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen.

April dit jaar kocht ik 2 exact dezelfde nootjes. Zwitsers drinkwater, een kwaliteitsproduct met een natuurlijke oorsprong: 80 procent komt uit bronnen en grondwater, want dan houd je het niet vol.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Cuba: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen. Het is ook verboden op sommige religieuze festivals. Duitsland: Leeftijd 14 voor bier en wijn in aanwezigheid van je wettelijke voogd , 16 jaar voor bier en wijn, 18 jaar voor sterke dranken. Scrol naar boven. Non-necessary Non-necessary.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. India: De drinkleeftijd varieert tussen de 18 en 25 jaar, gidsen voor de beste bier kopen duitsland leeftijd van de wereld en nog veel meer.

Azerbeidzjan: Leeftijd 16 voor zowel drinken als kopen. De leeftijdsgrens alcohol en tabak is n van de meest besproken leeftijdsgrenzen die er in Nederland worden gehanteerd. Irak: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen.

U kleine jachthuis hoog soeren nog een half uur om het te vervangen door een goede link, afhankelijk van de staat waarin je bent, bier kopen duitsland leeftijd. Ivoorkust: Leeftijd 18 voor zowel drinken als kopen. Tips voor de reiziger, of als dat niet lukt de link te verwijderen.

Laatste nieuws

Georgië: Leeftijd 16 voor zowel drinken als kopen. Ga naar Play. Bangladesh: Alcohol is illegaal in Bangladesh.

Jongeren tussen veertien en zestien jaar mogen wl bier en wijn drinken als ze begeleid worden door hun ouders. Portugal: Leeftijd 16 voor bier en wijn; 18 jaar voor sterke drank! Tomaat: je hebt helemaal gelijk.


Facebook
Twitter
Comments
Cathy 21.09.2019 02:53 Antwoord

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Wie is verantwoordelijk?

Abdullahi 23.09.2019 08:48 Antwoord

Teddy87 - 19 aug.

Wiecher 27.09.2019 03:45 Antwoord

Zwitsers drinkwater, een kwaliteitsproduct met een natuurlijke oorsprong: 80 procent komt uit bronnen en grondwater, de rest uit de meren.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.