Door het oog van de naald kruipen frans

Geplaatst op: 16.08.2019

Vertaling van "door het oog van de naald" in Frans. On sera sur la corde raide. Vous l'avez échappé belle.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Door het oog van de naald kruipen is iets voor de jongere generatie. Gerelateerde publicaties:. Navigatie door berichten Maar écht rijk… wanneer ben ik dat?

Hij ging door het oog van de naaldmaar ligt nu rustig te slapen. Comme passer le fil dans une aiguille sur un grand huit. Hij kan door het oog van de naald vliegen.

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen! J'ai travers les flammes et jailli des cendres.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dus kinderen, dat bedoelen we als we zeggen dat het makkelijker is We gaan dit schip door het oog van de naald leiden.

Dit kan toch niet? De sabbat en de mens. Exact:
  • Zoals door het oog van de naald vliegen, in een achtbaan, zo speciaal.
  • Oui il a vraiment esquivé une balle , mais il se repose confortablement maintenant.

MWB Natuurwoordenboek

Wat is mijn échte rijkdom éigenlijk? Hij kan door het oog van de naald vliegen. C'est vraiment juste. Comme passer le fil dans une aiguille sur un grand huit. Een voorbeeld voorstellen.

  • Hij kan door het oog van de naald vliegen. Door het oog van de naald kruipen frans
  • Ik ben al twee keer door het oog van de naald gekropen.

Hij ging door het oog van de naaldmaar ligt nu rustig te slapen. Alors les enfants, c'est ce qu'on veut dire quand on dit que c'est plus simple pour un chameau de passer travers le chat d' une aiguille que pour un homme riche d'entrer au royaume des cieux.

C'est vraiment juste. Enlve-moi a. We gaan dit schip door het oog van de naald leiden.

Ook in de database

Vertaling van "het oog van de naald kruipen" in Frans. Votre pilote est un sauvage. J'ai traversé les flammes et jailli des cendres. Ja, door het oog van de naald.

Je reageert onder je WordPress? Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Gerelateerde publicaties:. Ik ben door het oog van de naald gekropen. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Comme passer le fil dans une aiguille sur un grand huit. On va faire passer ce navire par le chas d'une aiguille.

C'est vraiment juste. Je bent zojuist door het oog van de naald gekropen. Hij kan door het oog van de naald vliegen! Navigatie door berichten Maar cht rijk… wanneer ben ik dat. Ik ben door het oog van de naald gekropen.

Je pense qu'elle l'a chapp belle. Een voorbeeld voorstellen.

Typisch Frans op Faceboek

MWB Natuurwoordenboek Dans le chas d'une aiguille. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Zoals door het oog van de naald vliegen, zodat de koffie vers blijft, al het vlees?

Vertaling van "door het oog van de naald" in Frans.

Ik wilde beweging in het oog van de naald creren. We zijn de vorige keer door het oog van de naald gekropen. Een voorbeeld voorstellen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.