Extra hotmail adres aanmaken

Geplaatst op: 02.09.2019

Erg vervelend als ik belangrijke mails niet direct kan openen. Nafzger schreef:. Ik wil voor iemand anders een Hotmail account aanmaken, maar kan geen wachtwoord invullen.

Ik heb precies het zelfde probleem als Manny de Haan van 24 juli Bij het aanmelden heb je destijds een geheime vraag plus een bijbehorend antwoord kunnen opgeven. GoldenGameEye schreef:. Ik hoef dan slechts de voorletter van de persoon in te tikken die ik wil mailen en krijg dan aan de linkerkant mailadressen te zien van personen waarvan de naam begint met de letter die ik heb ingetikt.

Ja Nee. Mohamed schreef:. Uw andere e-mailaccounts toevoegen aan Outlook.

Beeris ruud schreef:. Paula Teunissen schreef:. Bestaande Hotmail- Live- te weinig bewegen! Als je je op MSN aanmeld met het hotmaill werkt het precies het zelfde als live. Mariola schreef:.

Na het invullen van de beveiligingscode kun je je wachtwoord wijzigen. Contact opnemen met ondersteuning. René schreef:.
  • Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Je kan daar gewoon je nieuwe hotmail invullen :.
  • Vaak kijk ik mijn emailberichten op mijn mobiel.

Alias aanmaken in Hotmail

Je kunt op New klikken om een nieuwe code te laten verschijnen, die hopelijk beter leesbaar is. Soms is deze code moeilijk leesbaar. Sejad Cubi schreef:. Robert schreef:.

Haha ja hoor ik ben er. Hopelijk kan dit gauw worden verholpen.

Extra hotmail adres aanmaken het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners? Op deze manier hebt u een extra e-mailadres waarvoor hetzelfde postvak, dezelfde lijst met contactpersonen en dezelfde accountinstellingen worden gebruikt als voor uw primaire e-mailadres.

Die ik net heb ik gevoerd wil ik graag hebben kunnen jullie mij a. Hoe kan ik mijn hotmail zo instellen dat niet mijn email addres mee word gestuurd maar bijvoorbeeld wel alleen mijn voornaam……. Hihi nee hoor dat denk ik niet, extra hotmail adres aanmaken. Wat moet ik invullen bij 1ste blok Microsoft-account ,soms mijn e-mailadres. Op de tablet kan ik wel gewoon hotmail gebruiken en ookm goodnight quotes for her in spanish ik via exploder inlog.

Aanmelden bij Hotmail

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Binnen enkele minuten heb je de beschikking over een e-mail adres. Waarschijnlijk heeft die ander zijn of haar e-mail adres niet goed doorgegeven aan vrienden en bekenden.

Ja Nee. Uw primaire alias wordt het e-mailadres dat wordt weergegeven op uw Microsoft-apparaten. Sinds kort begin is Hotmail helemaal overgegegaan naar Outlook.

Tweede Hotmail account aanmaken Wil je graag een tweede Hotmail account aanmaken. Ruud schreef:.

E-mails lezen in Hotmail

Wanneer je al een ander e-mail adres hebt dan kun je deze opgeven. Kan dat? U moet zich afmelden voordat u een nieuw account kunt maken.

Maxime vandenbulcke schreef:. Meld u aan bij uw Microsoft-account als u hierom wordt gevraagd. Gaarne uw hulp. Er verschijnt nu een nieuw venster, extra hotmail adres aanmaken, selecteer nu E-mail synchroniseren en druk vervolgens op Other email accounts. Wat kunnen we verbeteren. Ik heb een probleem met het inloggen hij pakt alles maar kom er op een of andere manier niet in kan niets meer versturen als ik een nieuwe account aan extra hotmail adres aanmaken ben ik dan ook mijn emails kwijt wat kan ik het beste doen.

Daarna kun je kiezen uit twee opties: Identiteit controleren d. Bodour schreef:.

Een e-mailadres toevoegen

Je bericht met foto is nu verzonden! Video toevoegen. NAJWA schreef:. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Zijn die nog op de een of andere manier teug te halen. Ga om te beginnen naar hotmail. Hopelijk kan dit gauw worden verholpen. Ik vind dat niet klantvriendelijk, plotseling iemand toegang weigeren tot zijn eigen postvak in.


Facebook
Twitter
Comments
Hermen 11.09.2019 11:10 Antwoord

Heb het op de engelse en de nederlandse site geprobeerd, maar hij pakt niets. Is dit mogelijk?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.