In de komende dagen in het frans

Geplaatst op: 06.10.2019

Ik kijk er naar uit je veel meer te zien, in de komende dagen. Dutch de klok luiden de kloof overbruggen de klos zijn de kluts kwijt de kluts kwijt zijn de knoop doorhakken de knuppel in het hoenderhok gooien de koe bij de hoorns vatten de koe bij de horens vatten de kogel is door de kerk de komende dagen de komende paar dagen de kop opsteken de kost verdienen de kosten dragen de kosten verhalen de krenten uit de pap halen de kriebels hebben de kroon spannen de kwestie die voorligt de laan uitsturen Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.

Ces prochains jours , je demanderai beaucoup de chacun. Leven in het buitenland Magazine Stage. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Néanmoins, de nombreux vignerons semblent connu positif dans les prochains jours et des mois. Inschrijven Aanmelden.

Laten we hopen dat de huidige positieve ontwikkelingen in Noord-Ierland in de komende dagen niet teniet worden gedaan. Ce qui veut dire qu'au pire, j'ai une chance sur d'tre tue dans les jours qui viennent. Gedetailleerde lokale weersverwachting voor Holm in de komende dagen zul je zien in weer. Ik zou de komende dagen niet gaan typen. Voorbeelden zien voor de vertaling les jours qui viennent 27 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling les deux prochains jours 7 voorbeelden met overeenstemmingen.

Bedrijf Over bab. Pour éradiquer ce fléau, les autorités policières et judiciaires de tous les pays doivent, dans les jours qui viennent , redoubler d'efforts.
  • Il pourrait y avoir des choses sur moi dans la presse dans les prochains jours.
  • Ik mag niks verkloten, de komende dagen.

"de komende dagen" vertalen - Engels

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Ik wil mijn man succes wensen in de komende dagen. Dutch De komende dagen en weken zullen we gezamenlijk een complexe situatie moeten zien op te lossen.

Des manifestations auront lieu dans les prochains jours , en particulier en Serbie. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Vier nieuwe werkgroepen, die tussen november en december verslag aan de Conventie moeten uitbrengen, beginnen in de komende dagen met hun werkzaamheden.

  • Ces prochains jours , je demanderai beaucoup de chacun. Voorbeelden zien die pendant quelques jours bevatten 10 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Il faut bien l'avoir à l'œil, ces prochains jours. Il pourrait y avoir des choses sur moi dans la presse dans les prochains jours.

Dutch Wij zouden het op prijs stellen wanneer u uw rekening in de komende dagen zou betalen. Verstreken tijd: ms.

Voorbeelden zien voor de vertaling les jours prochains 5 voorbeelden met overeenstemmingen. We zullen in de komende dagen enkele demonstraties zien, vooral in Servi. Ik zoek onze lieve vrouwekerk maastricht parkeergarage advies voor de komende dagen!

Plus de bbs de caribous seront ns dans les prochains jours.

Ook in de database

Nous règlerons ce problème dans les jours à venir. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Ik zal in de komende dagen een groot beroep doen op iedereen hier.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Exact: Inschrijven Aanmelden. English near nearby. Dutch U weet verder dat er de komende dagen ook op andere niveaus overleg zal worden gepleegd.

Zojuist vertaald

Plus de bébés de caribous seront nés dans les prochains jours. Il faut bien l'avoir à l'œil, ces prochains jours. Exact: Voorbeelden zien voor de vertaling dans les prochains jours Bijwoord 79 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ce que dcideront les quinze tats membres, in de komende dagen, ce soir ou dans les prochains jours. Dutch de klok luiden de kloof overbruggen de klos zijn de kluts kwijt zus van willem holleeder kluts kwijt zijn de knoop doorhakken de knuppel in het hoenderhok gooien de koe bij de hoorns vatten de koe bij de horens vatten de kogel is door de kerk de komende dagen de in de komende dagen in het frans paar dagen de kop opsteken de kost verdienen de kosten dragen de kosten verhalen de krenten uit de pap halen de kriebels hebben de kroon spannen de kwestie die voorligt de laan uitsturen Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.

Dutch Het lijkt me daarom van belang af te wachten wat de komende dagen gaan brengen. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Quatre nouveaux groupes de travail, in de komende dagen in het frans, commenceront leurs travaux dans les prochains jours, check out Google's support hoe lang bewaart de belastingdienst mijn gegevens. Verstreken tijd: 94 ms.

Ik kijk er naar uit je veel meer te zien, 1 maand lang.

Dutch de klok luiden de kloof overbruggen de klos zijn de kluts kwijt de kluts kwijt zijn de knoop doorhakken de knuppel in het hoenderhok gooien de koe bij de hoorns vatten de koe bij de horens vatten de kogel is door de kerk de komende dagen de komende paar dagen de kop opsteken de kost verdienen de kosten dragen de kosten verhalen de krenten uit de pap halen de kriebels hebben de kroon spannen de kwestie die voorligt de laan uitsturen Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.

Voorbeelden zien voor de vertaling ces prochains jours 41 voorbeelden met overeenstemmingen. Gedetailleerde lokale weersverwachting voor Holm in de komende dagen zul je zien in weer.

Meer dan Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen? Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Esprons que les actions positives actuellement engages en Irlande du Nord ne se dgraderont pas dans les prochains jours.


Facebook
Twitter
Comments
Jara 10.10.2019 00:59 Antwoord

La Commission présentera en outre dans les prochains jours - et je veux insister sur ce point - son rapport sur le système des ressources propres pour la période Meer dan

Gaël 08.10.2019 19:01 Antwoord

Vier nieuwe werkgroepen, die tussen november en december verslag aan de Conventie moeten uitbrengen, beginnen in de komende dagen met hun werkzaamheden.

Murat 11.10.2019 04:00 Antwoord

Een voorbeeld voorstellen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "de komende dagen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.