Intergas cv ketel wel warm water geen verwarming

Geplaatst op: 25.08.2019

Maar als ik de test dan weer afsloot werd het weer koud in huis. Een vervuilde sifon kan de condens niet goed afvoeren en storingscode 5 veroorzaken. Door alle radiatoren open te draaien kunt u nagaan of dit een goede oplossing is voor het probleem.

Allemaal ff nalopen. Was door de monteur zo gemaakt. Wat houd de bedrijfscode 9 bij warmte productie op het display van het Daikin - intergas ketel deel in. Nou is de Rabobank de tussenpersoon van Interpolis, waar ik verder helemaal geen zaken mee doe.

Matthewbeen Geregistreerd op Berichten: 4.

Frankans - 19 aug. Storingscode 11 heeft bij een Intergas CV-ketel te maken met de aanvoersensor S1. Een CV-monteur kan u helpen de oorzaak te verhelpen en te zorgen dat uw CV-ketel weer naar behoren werkt. Als de CV-ketel op n van de punten iets ongewoons waarneemt, dan zal de ketel het niet doen. Intergas storing 1 heeft te maken met de temperatuur in de CV-ketel.

  • Hoe kan ik de ketel resetten?
  • Een verlengkabel kan hiervoor gebruikt worden.

Klusadvies: Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 warm water geen cv

Mijn thermosstaat zet ik op 23 graden het voelt of het maar 20 graden is. De bijbehorende storingscode is dan te vinden op het temperatuurdisplay 1 van de CV-ketel. Een tweede oorzaak kan een te lage pompstand zijn. Wie is verantwoordelijk? Een weggevallen of te lage gasvoordruk kan een oorzaak zijn voor Intergas storing 4.

Maakt u toevallig gebruik van het Warmgarant service abonnement. Zit bij ons ook in een of andere sensor die al 3x vervangen is maar wat gewoon niet opgelost raakt. Een goede verhouding van gas en lucht is nodig om een verbranding op te starten. Of dat je tijdens warmwatergebruik geen siemens combi koelkast vriezer ontdooien hebt.

De ketel doet niets meer, en persoon. Monteur bel ik liever maandag want anders kan ik het weekendtarief betalen. Een stromingsschakelaar registreert stroming in de leiding van uw CV-ketel!

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Geeft de ketel ook een storingscode aan? Ontsteekunit of ontsteekkabel Een niet goed werkende ontsteekunit of aangetaste ontsteekkabel heeft als gevolg dat er geen verbranding kan ontstaan. Eerst ketel bijvullen of ontluchten? Deze los draaien en de hele witte ommanteling voorzichtig naar voren halen.

Een defecte waterpomp doet zijn werk niet meer en kan het water niet rondpompen met als gevolg dat de temperatuur te hoog oploopt. Wilt u mij aub via de mail een handleiding zenden. De ontsteekunit, de ontsteekkabel of beide dienen te worden vervangen om de CV-ketel weer goed te laten functioneren. De drieweg klep loopt niet om of zit vast? Het is handig om te weten waar u moet zoeken om de storingscode te ontdekken.

Populair in Huishouden & Energie

De luchttoevoer en de rookgasafvoer kunnen allebei de oorzaak zijn van een slecht vlamsignaal. Zojuist met warmteservice gebeld en zij zeiden ook dat de installateur toendertijd waarschijnlijk de ketel heeft ingesteld op alleen ww aangezien de cv nog niet compleet af was.

Zit in de kou.

  • Gebeurt dat dan niet, dan heb ik zelf ook wel eens megemaakt kun je de resetknop indrukken.
  • Geen foutcode op de display Resetten door stekker eruit te trekken ook al gedaan Er staat genoeg druk op Batterijen van de thermostaat al vervangen We hebben wel warm water.
  • Overigens zal er toch wel een een aanduiding zijn wat de codes betekenen?
  • Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina over het Warmgarant service abonnement.

Op manual de temperatuur omhoog gezet en toen ging de verwarming aan destijds. Een te grote hoeveelheid lucht in de installatie kan valse metingen van de aanvoersensor veroorzaken.

De luchttoevoer en de rookgasafvoer kunnen allebei de oorzaak zijn van een slecht vlamsignaal! Deze los draaien en de hele witte ommanteling voorzichtig naar voren halen. Het is ook mogelijk dat uw CV-ketel geen storingscode aangeeft op de display, intergas cv ketel wel warm water geen verwarming, resetknop moet ingedrukt worden. Op die manier kun je het hoe oud wordt een spinaap gelijk uitsluiten.

Zoeken Inloggen Registreren Help?

Hoe herken je een cv-ketel storing?

Wij raden u te allen tijde aan om zonder ervaring niet zelf te proberen om een storingscode aan uw CV-ketel te verhelpen. Zoeken Inloggen Registreren Help. Wanneer de gasvoordruk lager dan 20 millibar is, dan zal er niet genoeg gas zijn om de verbranding op gang te kunnen brengen.

Aarding CV-ketel Een CV-ketel die aangesloten is op een niet of niet goed geaard stopcontact zal uit veiligheid weigeren om te werken.

Weet iemand de oplossing? Dit is echter niet bij elke oorzaak het geval. Als eerste zou je de instelling kunnen controleren van de ketelwatertemperatuur hierbij ga ik uit van de kompact serie en indien telaag ingesteld wijzigen.


Facebook
Twitter
Comments
Nassim 02.09.2019 16:00 Antwoord

Of dat je tijdens warmwatergebruik geen cv hebt. JPG Als je de thermostaat laag zet schakelt deze klep automatisch naar de douchestand.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.