Miele droger stopt te vroeg

Geplaatst op: 07.07.2019

Dit was de 6e reparatie in 6 jaar Geantwoord op om De zijkanten los gehaald om al het stof te verwijderen.

Bijvoorbeeld door een foutcode in het display of een lampje dat knippert. Toen toch maar een nacht in het azijn en daarna met een zachte tandenborstel en garage zeep ook nog schoon gepoetst. Let er wel op dat je de volledige typenaam gebruikt.

En de dat de ruimte goed wordt geventileerd. Hoe bepaalt de droger dan dat het reservoir vol is??

Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Weet iemand al een oplossing. Wat betreft miele droger stopt te vroeg electronicahoe noem je een skiresort in het zuiden van Afrika.

Maak de droger goed schoon om uit te sluiten dat vervuiling de oorzaak is van het probleem.

Kom je er zelf niet uit en heb je een witgoedmonteur nodig schakel dan Klusidee in voor een vakman. Is dit een logische verklaring? Gepost zondag 11 juni
  • Bedankt voor de vlotte reacties.
  • Bij ons gebeurd het zo nu en dan, dat de droger stopt met het programma en je het programma weer moet starten. Daarna ging het helaas toch weer mis.

Houd katoenen en synthetische was altijd gescheiden. Goedenavond, wij hebben de Miele droger TC. Henny op 03 Maart , Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Zijn antwoord was de 3 filters die in de wastrommel zitten in een bak water met azijn een nacht hier in laten staan. Ik heb de handleiding gecontroleerd en de condensor ook diverse malen op de door u aangegeven wijze schoongespoten maar er zat al niets in de pluizenroosters schoongemaakt, heel weinig wasgoed er in gestopt, maar niets helpt.

  • Ook bij regelmatig schoonmaken van de condensor en na iedere droogbeurt de zeefjes schoonmaken.
  • Als je een handmatig programma kan kiezen waarbij je de tijd zelf instelt, en het gaat dan wel goed zit de fout bij het meten van het vochtgehalte.

Artikel van:. Vandaag de schone gewassen was in de droger gedaan en het werkt perfect. Of dat het drogen heel lang duurt. Gepost maandag 12 juni Tijdens het pompen kwam er echt een flinke straal uit. Zie ik ergens een sensor over het hoofd.

Maak de sensor schoon

Het relais van de autoreverse is brak volgens velen. Als het toestel dan nog te snel stilvalt, kan het met de programmator te maken hebben. Alle artikelen.

Als ik mijn droger aanzet dan wordt ie warm maar na 10 a 15 minuten geeft ie alleen maar koude lucht en begint te piepen doorlopend. Jawel dit zijn dezelfde stuurprinten als bij AEG. Ik heb het schema zeker bekeken. Gepost zondag 13 november Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Jacques de R Miele droger stopt te vroeg op Berichten: 6.

Veelvoorkomende problemen

Alles over onze winkels. Controleer ook met een waterpas of de droger recht staat. Bij ons gebeurd het zo nu en dan, dat de droger stopt met het programma en je het programma weer moet starten. Ik werd gek van ditzelfde probleem.

Oplossing: reinig het apparaat intern, miele droger stopt te vroeg. Download de handleiding In alle handleidingen van wasdrogers staan oplossingen voor veelvoorkomende problemen! Voorkom een miskoop Met onze test zie je in n oogopslag welke wasdrogers goed zijn. Sluit de voorzijde van de condensorbak wel goed. Dit was de 6e reparatie in 6 jaar Geantwoord op om Ik heb nadat de machine gestopt was met de storingsmelding "reservoir vol", de warmtewisselaar eruit gehaald en met de hand miele droger stopt te vroeg de ruimte van de warmtewisselaar gevoeld hoe hoog het water stond in de condensverzamelgoot achter de warmtewisselaar.

Ook de borstel op de achterkant naar het chassis. Ik heb de weerstand gemeten werk in uitvoering grappig het draaien tussen de trommel en borstel met losgenomen draad van de borstel naar de stuurprint!

Kies het juiste programma en belading

Steeds gebeld over het probleem maar was zo genaamd normaal met een condensdroger. Update tracker. Na reiniging van de trommelrand en wat moeten afschuren van de borstel heb ik weer contact maar nog steeds na 5 min is het over, einde programma geeft ie aan.

Ik zou eigenlijk een vervangend exemplaar van de stuurelektronica moeten kunnen proberen en kijken of dit soelaas biedt. Zodat je er weer een fors bedrag bij moet tellen om hun probleem op te lossen? En wat kan er in dit circuit fout gaan??.


Facebook
Twitter
Comments
Solane 14.07.2019 00:50 Antwoord

Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker.

Sjoerdje 08.07.2019 08:46 Antwoord

Hoe sluit ik mijn wasdroger aan op de afvoer?

Mükremin 13.07.2019 08:48 Antwoord

Een wasdroger is van zichzelf al niet geruisloos, maar soms maakt een droger te veel lawaai. Zoeken Inloggen Registreren Help.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.