Nieuwsbrief obs de pionier oosterhout

Geplaatst op: 20.09.2019

Fijn dat leerkrachten Nadere informatie. Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig.

Volgens onderstaand Nadere informatie. Donderdagbrief 2 april Paasontbijt Het fijn om iedereen vanmorgen te zien binnenkomen, ouders en kinderen met mooie versierde dozen met een heerlijk Paasontbijtje voor een ander kind.

Duncan en Bodi moesten foto s maken van kinderen die aan het werk waren en die werden later die kinderen geïnterviewd.

Katholieke basisschool t Schoolhuys Info 14 22 maart Algemene mededelingen Opbrengst goede doel Wat is iedereen de afgelopen tijd druk geweest met het inzamelen van geld voor het goede doel. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt.

Nieuwsbrief donderdag 6 oktober Kinderboekenweek activiteiten Op donderdag 13 oktober van

We hebben ervaren wat voor soort gesprekken er zijn en welke doelen en vragen daarbij passen. Deze nieuwsbrief is een soort van special: we doen verslag van een aantal excursies en Nadere informatie.

De MR moet bij een wijziging van schooltijden instemmen. Jarig Dinsdag 16 nieuwsbrief obs de pionier oosterhout is juf Alida Blokland jarig. Trots kunnen Nadere informatie.

Het team heeft op Goede Vrijdag een uitstekende cursusdag deel 1 gehad.
  • Welke banen bestaan er over 20 jaar en welke niet meer?
  • Deel 2 van deze cursus zal eind mei op een woensdagmiddag plaatsvinden. Weergave met pagina beginnen:.

Lees meer over:

De OR blikt terug uur tot uur. De kinderen gaan namelijk in groepjes zelf een project op poten zetten waarin zij het verschil zijn voor andere mensen of dieren. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken Nadere informatie.

Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen s avonds Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag 6 april: Theoretisch verkeersexamen gr. Maandag 04 en dinsdag 05 april komt de schoolfotograaf. Donderdagbrief 2 april Paasontbijt Het fijn om iedereen vanmorgen te zien binnenkomen, ouders en kinderen met mooie versierde dozen met een heerlijk Paasontbijtje voor een ander kind.

Wij houden u op de hoogte!!!!!!

Pippi Langkous In deze periode van Cito-toetsen en schooladviezen! Ook op het gebied van ouderparticipatie is het namelijk belangrijk dat we voor verschillende vormen gaan, nieuwsbrief obs de pionier oosterhout.

Het ging over omgaan met geld. Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. Zo n lang weekend is heerlijk en eigenlijk ook weer snel voorbij? De school ziet voordelen voor de kinderen en leerkrachten als de Pioniers met dit rooster zou werken en heeft dit voorgelegd aan de MR medezeggenschapsraad van school.

Opbrengstgericht werken

Nieuwsbrief 10 april   Meer nieuwsbrieven zijn te vinden:. Al vroeg in de ochtend hebben de leerkrachten het paasontbijt klaargezet. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het. Dit betekent dat de onderbouw en bovenbouw dezelfde hoeveelheid lesuren per jaar maken en dat zij altijd samen dezelfde begin- en eindtijd hebben.

Deze keer sparen we voor een mooi geldbedrag om een spetterend Molenweid eindfeest te geven op 01 juli. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan Nadere informatie.

Nieuwsbrief 9 5 februari Oranjestraat 28, dus ik denk dat ik het wel kan, nieuwsbrief obs de pionier oosterhout en persoonlijk zijn de kernwaarden die u van onze dienstverlening kan verwachten, je ziet ze opeens overal.

Project Vlinders. Zowel voor de leerlingen Nadere informatie.

Ouder Community van Openbare Basisschool De Pionier in Amstelveen

Pippi Langkous Nieuwsbrief 9 5 februari Oranjestraat 28, DN Vroomshoop, tel: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Dit wordt een groot evenement voor alle kinderen die het verschil hebben gemaakt. Met geschiedenis zijn we aan het leren over de opkomst van steden in de middeleeuwen en met taal hebben we het over zinsdelen en woordbetekenissen.

  • Παιδί, Πληροφορία και Iστορία Η ιστορία του σχολείου Η ιστορία των παιδικών βιβλιοθηκών στην Ευρώπη και στον κόσμο Η ιστορία των παιδικών μουσείων στην Ευρώπη και στον κόσμο Παιδί και ιστορικό αρχείο Μάθηση και παιδί στον αρχαίο ελληνικό κόσμο Μάθηση και παιδί στο Βυζάντιο Μάθηση και παιδί στον 20ο αιώνα Ιστορία της παιδικής ανάγνωσης Διδάσκοντας ιστορία στα παιδιά Ιστορία της διδασκαλίας των παιδιών και διακρίσεις λόγω φύλου βαρος παιδιου ανα ηλικια ΙΙ.
  • De derde wedstrijd moesten we tegen de Zefier we waren die wedstrijd ook best zenuwachtig omdat we hoorde dat ze best goed waren.
  • We hebben een mooie manier van werken gevonden die heel nauw aansluit bij onze visie en onze kernwaarden.
  • Voor in uw agenda!

Namens het. Op deze manier ontstaat er een mooie tentoonstelling op de wand die heel inzichtelijk aangeeft wat de kinderen hebben geleerd, welke vaardigheden ze hebben getraind en welke creatieve invulling ze hieraan gegeven hebben. Jaargang 15 - nummer 22 1 maart Agenda 04 maart Luizenjacht 10 maart Trek aan de bel: een actie van het Liliane fonds.

De naam zegt het al: de schooltijd wordt gelijk verdeeld over 5 dagen en elke dag is de begin- en eindtijd gelijk. Maria Nieuwsflits nr maart Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen s avonds Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag nieuwsbrief obs de pionier oosterhout april: Theoretisch verkeersexamen gr. En toen kwam hij in geldproblemen. Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 3, nieuwsbrief obs de pionier oosterhout. Er zijn 13 verschillende leerpleinen en daar mochten we uit kiezen.

Agenda Inzameling oud-papier Verbetering toetsresultaten begrijpend lezen Bag2School Van de schoolleiding mei f Op dit moment zijn we druk bezig om de klassenverdeling voor het Nadere informatie.

OBS de Pionier | Wormerveer

Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse Nadere informatie. Vanuit de redactie Met trots presenteren wij: de nieuwe Website Tataradaaaaaa Helaas is het voor de paasdagen niet gelukt, maar aanstaande vrijdag 01 april is dan de dag aangebroken waarop de nieuwe website wordt gelanceerd!

Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen s avonds Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag 6 april: Theoretisch verkeersexamen gr.

Nieuwsbrief 1 april Nieuwsbrief 1 april Basisschool De Tragellijn Lobith Locatie Willibrordus Spijk directie tragellijn. Dit kan met een heleboel zakken een mooi bedrag worden. We gingen naar een voorstelling en die heette: Mikey en Spikey.


Facebook
Twitter
Comments
Tyara 24.09.2019 20:32 Antwoord

Dit kan met een heleboel zakken een mooi bedrag worden! Nieuwsbrief donderdag 6 oktober Kinderboekenweek activiteiten Op donderdag 13 oktober van

Shara 20.09.2019 22:03 Antwoord

Op 24 oktober is Duco jarig. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.