Nissan note connect edition specificaties

Geplaatst op: 31.08.2019

Daarom heb ik de waardering voor de prestaties ook omhoog gezet van 'goed' naar voor mij 'uitmuntend'. De eerste keer na een 'splash and dash' tankstop langs de snelweg en een tweede keer na een bezoek aan de woonboulevard, nadat ik daarvoor door de wasstraat was gereden.

Niks kraakt of rammelt en het motorgeluid is ver op de achtergrond. Echter, de nieuwe exemplaren vertonen hetzelfde euvel: zijn ze nat na een bezoek aan de wasstraat , dan kraken ze als ik over verkeersdrempels rijd.

Toon kaart Kan ik ook weer met goed zicht vooruit wegrijden. Registreren Inloggen.

Kan ik ook weer met goed zicht vooruit wegrijden. Gevolg: hier verzamelt zich vuil en zwarte smurrie. Dat zijn probleemloze woon-werkkilometers geweest. Ik laat het gas los en rol uit naar het verkeerslicht. Je kunt daardoor makkelijk vloeiende lijnen rijden.

Tegelijkertijd zijn - op mijn nadrukkelijke verzoek - de stabilisatorstangophangrubbers vervangen. Verder gaat het nog om wat kleine dingetjes.
  • Wat ik ook doe is circa meter voor een rotonde de auto in de versnelling laten uitrollen en geen gas meer geven. Ja ik weet het; de Note is een voertuig met veel positieve eigenschappen.
  • Geen idee wat er resoneert. Het zou mooi zijn als die weer ruim

Autoreview

Misschien is het de accu? Dan slaat de motor na een lange rit bij stilstand voor het verkeerslicht af en een andere keer blijft de motor nog lopen. Waarbij ik overigens na elke rotonde of verkeerslicht vlot optrek en bij 3. Probeer het later nog eens of e-mail ons. Kort nog iets over trillingen. Ook na

  • Het dashboard is niet helemaal kraakvrij en het benzineverbruik stijgt.
  • De plank lijkt minder stevig dan de twee plankdelen in de vorige Note. Als het tankpistool afslaat, kun je nog steeds circa drie liter extra tanken, voordat de tank echt vol is.

Het gemiddelde verbruik is gezakt naar 1 liter op 18 kilometer? Misschien een ruitenwisser of een deel van de raamomlijsting van de voorruit. Het schakelen gaat haast nog soepeler dan in de vorige Note. Je went eraan. Ik ben blij dat het weer normaal is qua ventilatiegeluid.

Over deze Nissan Note

Verder gaat het nog om wat kleine dingetjes. Dit draagt voor mij allemaal bij aan een goede score voor het comfort. Met die gewone 1.

De motor slaat dan af als je in stilstand de versnelling in zijn vrij zet. Dan is een nissan note connect edition specificaties bij het bultjes na het scheren gezicht in parkeren vaak wel handig.

En het geluid van de compressor vind ik best aangenaam. Gelukkig wel minder dan de exemplaren die af fabriek er onder zaten, maar toch jammer. Mits je van de ECO-knop afblijft, die de compressor uitschakelt.

Nieuwe Nissan Note

Ik kan alleen een goede vergelijking maken met de vorige Note. De informatie van deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Dat is het wel zo een beetje wat ik dit keer te melden heb. Als het tankpistool afslaat, kun je nog steeds circa drie liter extra tanken, voordat de tank echt vol is.

Wat valt daar over te melden?

Ik bedoel daarmee dat ik binnen hoe teken je een mens korte tijd weer op snelheid ben. Tot mijn verbazing liep het aantal nog te rijden kilometers normaal terug, tot er bij 50 kilometer ineens nissan note connect edition specificaties melding "" kwam te staan. De wittebroodsweken zijn voorbij. Ik heb de pomp overigens zonder problemen gehaald, na zo'n 20 kilometer extra gereden te hebben op het laatste blokje! Ik druk dat onderdeel na een wasbeurt in de wasstraat weer terug naar beneden.

Geld lenen voor je auto. Mits je van de ECO-knop afblijft, die de compressor uitschakelt?

Nissan Note 1.2 DIG-S Connect Edition

Niet al te zware dingen opzetten dus. De stoel zat goed, het dashboard is overzichtelijk en de radio was redelijk. Je kunt er zuinig mee rijden, maar schakel terug naar zijn drie, geef vol gas en trek door naar het rode gebied op de toerenteller en je kunt genieten van de snelheidsbeleving.

In de Amerikaanse versie schijnt een verlengstuk gemonteerd te zijn. Nog steeds komt de auto blinkend uit de wasstraat. Als je zuinig wilt rijden, dan zijn er enkele aandachtspunten. De dealer wees mij daarop, nadat hij de gordels had bewerkt zeg maar ingevet.


Facebook
Twitter
Comments
Sandia 31.08.2019 20:17 Antwoord

Het interieur houdt zich goed. Al lijkt dat soms anders voor met name leaserijders die geen benzinekosten hebben en een benzine-verslindende rijstijl hebben.

Georgio 05.09.2019 15:45 Antwoord

Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.