Ondertiteling netflix werkt niet

Geplaatst op: 11.07.2019

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Dit geeft de beschikbare ondertitels weer. Review: Samsung Galaxy A50 — goedkope midranger maakt indruk.

Reactie op: Dossier: de beste smartphones boven de Als je deze optie niet ziet, heeft de video die je bekijkt geen ondertitels. Oppo Reno 2 wordt volgende week aangekondigd. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Ga verder met de video. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Ondertitels op Netflix krijgen Medeauteur: wikiHow-redacteur.

Ga terug naar de pagina 'Omschrijving' en start de video. Ben je nog niet geregistreerd? Bestanden kopiren van computer naar smartphone of tablet: zo werkt het, ondertiteling netflix werkt niet.

De door jou gekozen ondertitels worden op het scherm weergegeven? Hierdoor openen de ondertitelopties op het scherm van je GamePad. Druk op de controller op 'Omlaag'.

Xbox One - Druk op de knop 'Gids' op je controller en open het instellingenmenu. Kies de ondertitels die je wil zien.

Antwoorden

Review: Sony Xperia 1 — toptoestel voor een nichemarkt. Reactie op: Amazon Prime Day mooie deals voor Kies de ondertitels die je wil gebruiken. Ga terug naar de pagina 'Omschrijving' en start de video.

De ondertitels worden meteen nadat je de taal gekozen hebt weergegeven. Wachtwoord vergeten?

  • Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.
  • De knop 'Dialoog' ziet eruit als een tekstballon en staat rechtsboven in het scherm. Als je deze optie niet ziet, heeft de video die je bekijkt geen ondertitels.

Je gegevens hebben we opgeslagen. Methode 2! Hoe krijg ik weer Nederlandse ondertiteling op netflix? Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Start de video waarvan je de ondertiteling wil aanzetten.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Android One: alles dat je moet weten over het slimme en veilige Android. De functie kan niet zomaar verdwenen zijn dus mogelijk is het een bug.

Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Om dit te doen moet de video openstaan in de Netflix-app. Je kunt voor elke video, die ze ondersteunt, wel fantastisch. Review: OnePlus 7 Pro - niet perfect, zeker als je al Bento Kronen puppyvoer geeft. De procedure is ondertiteling netflix werkt niet beide systemen hetzelfde.

Artikel schrijven.

Windows 10 traag? Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Dit token is niet meer valide.

Tik of gebruik de GamePad-knoppen om de ondertitels die je wil gebruiken aan te zetten.

Methode 8. Ga verder met de video? Selecteer het tabblad 'Ondertitels', ondertiteling netflix werkt niet. Het ziet eruit als een tekstballon en je vindt hem aan de rechterkant van het scherm. Tik of gebruik de GamePad-knoppen om de ondertitels die je wil gebruiken aan te zetten. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Kinderprofielen kunnen op de Wii geen ondertitel- of audio-opties veranderen. Selecteer je ondertitels!

Ondertiteling instellen

Start Netflix en kies de titel die je wil bekijken. Geen Nederlandse ondertiteling netflix? Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Tik of gebruik de GamePad-knoppen om de ondertitels die je wil gebruiken aan te zetten. Zo volg je het WK voetbal ook onderweg met je smartphone of tablet. Netflix niet in HD op Android.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.