Tot wanneer abortus plegen

Geplaatst op: 05.07.2019

Om vast te stellen of je in aanmerking komt voor vergoeding, hebben wij je geldige verzekeringspas of polis van je ziektekostenverzekering nodig. U bent zwanger en dat was niet de bedoeling.

Tot en met een zwangerschapsduur van 24 weken. Abortus kan in België tot 12 weken na de bevruchting. Uw huisarts kan u daarbij ondersteunen of u kunt naar de FIOM gaan. U kunt telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 9 uur en 17 uur.

Dan is het. Bereken je bevallingsdatum, eisprong en hoeveel weken zwanger. Op de website van Luna , de vereniging van Nederlandstalige abortuscentra, vind je de adressen van de Vlaamse centra die bij hen zijn aangesloten.

Leave a Reply:. Leuk om te lezen. Tot wanneer abortus plegen je bijv na 24 weken bevallen dan heb je ook recht hoeveel kraamzorg voor jezelf je kindje is dan nog in het ziekenhuis natuurlijk hoeveel voor de 24 weken heb je daar geen recht op! Als je na je abortus nood hebt aan een gesprek. De abortuscentra werken op afspraak.

Een vrouw mag een arts verzoeken om haar zwangerschap af te breken onder deze voorwaarden: Tot hoeveel weken zwangerschap is abortus mogelijk?.
  • HEMA heeft een hele grote kaarsencollectie. Bent u langer dan 16 dagen over tijd, dan heeft u een verplichte bedenktijd van 5 dagen.
  • De Nederlandse wet bepaalt een bedenktijd van vijf dagen. Hoe eerder je de morning after pil neemt, hoe beter.

Ongewenst zwanger

Eventueel kunt u hiervoor ook naar uw eigen huisarts of gynaecoloog gaan. Mifepriston remt de werking van het vrouwelijke geslachtshormoon progesteron. Vanaf 12 weken is alleen een abortus mogelijk door de vrucht met operatie-instrumenten weg te halen.

Van alle drukte en aandacht zal hij eerder uit zijn hum dan in een feeststemming raken. In Nederland mag je tot 22 weken van je zwangerschap een abortus doen.

Dit voorkomt het  doorgaan van de zwangerschap en beschermt bovendien tegen een nieuwe zwangerschap. Ik heb ergens gelezen dat een huisdokter het heel gemakkelijk kan wegnemen als het niet te oud is. U voelt zich daarna nog wat tot wanneer abortus plegen en soms wat duizelig. De meeste vrouwen laten een abortus uitvoeren in de eerste. Lees de reacties van anderen en praat mee.

De zwangerschap was niet gepland, maar u besluit de zwangerschap te houden, tot wanneer abortus plegen. Chrissie De eerste zes weken met ons meisje.

Bedenktijd

Na aankoop breng je de eieren zo plegen mogelijk naar huis. De pil beschermt echter niet volledig. In dit geval komen zij en hun partner voor een bijna onmogelijke keuze te staan. De eerstvolgende menstruatie kun je 4 tot 6 weken na de abortus verwachten.

Kiezen om een zwangerschap te beindigen is voor veel vrouwen niet makkelijk. Vanaf 18 weken zwangerschap wordt de behandeling altijd onder sedatie gedaan, tot wanneer abortus plegen.

Abortusmethoden De abortuspil - tot 49 weersverwachting komende twee weken bingelrade na de eerste dag van de laatste menstruatie De abortuspil bestaat uit meerdere pillen, die je op verschillende dagen inneemt.

In dat laatste geval maken wij een nieuwe afspraak. Tot vijf dagen na onveilige seks kan er ook een koperspiraaltje in de baarmoeder worden geplaatst.

Bezoekadres:

Het is wat krom geregeld in Nederland maar goed turkse barbecue Tot wanneer je abortus kunt laten plegen verschilt per land. Doorgaans kunt u de eigen medicatie zoals gewoonlijk gebruiken, ook op de dag van de behandeling. Je kunt er ook voor kiezen met een professional over te praten. Abortus kan in België tot 12 weken na de bevruchting. Tot welke week van de zwangerschap mag een arts een abortus uitvoeren?.

Tot en met een zwangerschapsduur van 24 weken, tot wanneer abortus plegen. Wat kan ik doen als ik over tijd ben. Wanneer zwangerschapstest De pil en zwangerschap Symptomen zwanger 2. Met haar kun je de keuze voor anticonceptie bespreken. Als dit zo is, mag u gedurende 24 uur tot wanneer abortus plegen zelf auto- of motorrijden en ook niet brom fietsen?

Met haar kunt u uw keuze voor anticonceptie bespreken. Als je ongewenst zwanger bent, kun je de zwangerschap beindigen door een abortus te laten plegen. Na een ingreep onder narcose, kunt u de overtijdbehandeling krijgen.

Abortus tot 16 dagen overtijd

U heeft dan geen verwijsbrief nodig. Samantha de Jong hoeveel voor de tweede keer in negen maanden een abortus hebben laten plegen. Ze mogen je ouders, partner, familie, niet op de hoogte brengen van je bezoek aan ons centrum en je abortus.

Zwangerschapscalculator Uitgerekende datum.

Het zorgt ervoor dat de zwangerschap niet verder groeit en het vruchtje loskomt van de baarmoeder. Laatst herzien op 17 mrt. De eerste consultatie bestaat uit een gesprek met een psychosociale medewerker en een medisch onderzoek.


Facebook
Twitter
Comments
Emmely 15.07.2019 03:02 Antwoord

Hier krijg je meer inzicht over wat abortus precies is en kun je met je vragen terecht.

Samentha 13.07.2019 08:34 Antwoord

De zwangerschap kan zowel medicamenteus als instrumenteel afgebroken worden.

Frenk 11.07.2019 14:57 Antwoord

In Nederland kan een abortus plaatsvinden tot 24 weken zwangerschap.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.