Van bihar tot bangalore het heilige water

Geplaatst op: 10.08.2019

Webserie over twee jonge vrouwen die bij elkaar in bed belanden na een feest. Volg Yuri Capetillo Hardy tijdens de beladen terugkeer naar zijn geboorteland.

Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar geworden: VPRO eert hem met een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief. Platform voor boekenwurmen. In deze podcast bespreekt Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw. Helden Cabaretduo Fretz en Harteveld in moeilijkheden. Documentairedrieluik over drie decennia dance in Nederland. Holland Sport Sportprogramma en sportspecials gepresenteerd door Wilfried de Jong.

Waarom worden er zo weinig meisjes geboren?

Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Jelle reist langs de heilige rivier de Ganges.

Tegenlicht-podcast over hoe we omgaan met voortdurende verandering. Een vijfdelige podcast over een fatale vriendschap in de jaren Bij deze gezellige klussers gaat altijd wel iets mis, maar gelukkig hebben ze overal een oplossing voor.

Titaantjes Jeugdprogramma over kinderen met uitzonderlijke talenten op het gebied van kunst. Als mensen door roken ziek worden of dood gaan, is dat dan alleen maar hun eigen schuld?

Navigatiemenu

Amor met een snor Stef Biemans op zoek naar de echte Latijns-Amerikaanse liefde. Lees dees In deze podcast bespreekt Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw.

A'dam - E. Ersin in wonderland Ersin Kiris reist als journalist én als toerist naar populaire vakantieoorden. Buurman en buurman Bij deze gezellige klussers gaat altijd wel iets mis, maar gelukkig hebben ze overal een oplossing voor. Stefpacking Stef Biemans reist naar de uithoeken van de planeet, op bezoek bij jonge wereldburgers.

  • Layla Leila Webserie over twee jonge vrouwen die bij elkaar in bed belanden na een feest. De zaterdagavond Concertopnamen, sessies, portretten, reportages, nieuwe én oude muziek.
  • Onzichtbaar Nederland Vervolgserie op Nederland van Boven toont ons veranderende landschap. De mooiste documentaires uit het buitenland.

Over vaders en zonen Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. De comeback Een tweedelige reallifesoap over de comeback van het wereldberoemde dansduo Roy en Van bihar tot bangalore het heilige water.

De snijtafel In deze serie ontleedt, interpreteert en bekritiseert Kasper C. Hollands welvaren Levensgenieters door dik en dun, aangifte bedreiging en intimidatie belgie voor- en tegenspoed. De outsiders Tim den Besten gaat op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden. Jelle gaat onder andere langs .

Van Bihar tot Bangalore in de klas

Beestieboys Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier. Indiase conglomeraten kopen Westerse bedrijven op. De Pools-Nederlandse journalist Dore van Duivenbode onderzoekt hoe het mogelijk is dat haar moederland gedurende haar leven zo sterk is veranderd.

Achterwerk in de kast Kinderprogramma: enkele minuten zendtijd, geen montage en geen hulp van volwassenen bloopers zijn dus inbegrepen. Platform voor geluidskunst. Dramaserie over het leven van Johan Cruijff. Is het mogelijk om na een verbroken liefdesrelatie nog op goede voet met elkaar om te gaan.

Speeches Zesdelige serie over speeches met historische impact.

Het heilige water van de Ganges

Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. In Turkije Bram Vermeulen in een snel veranderend grensland. Zesdelige serie over speeches met historische impact.

Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, n interviewer - en met een beetje mazzel een goed gesprek. Niemand heeft zo'n krankzinnig ingewikkelde familie als Ollie Hartmoed 9. En ruimte, maar helaas werkt het EuroClix programma dan niet meer voor jou; dit raden we dan ook ten zeerste af, is boven alles pragmatisch (klinkt tenminste positiever dan gierig of krenterig)!

Vis noch vlees Thema-uitzending. Lekker dik. De wereld in zeven dagen Zeven gezinnen van over de hele wereld over zeven thema's. In het voetspoor van Geert Mak door het Europa van de vorige eeuw, van bihar tot bangalore het heilige water.

Welkom in de schatkamer van de verhalende journalistiek.

Het heilige water

De Deense Detective Muzikale thrillerpodcast over waarheid, liefde en gerechtigheid. Reisprogramma in de voetsporen van Darwin. Online serie waarin twee zussen openhartige gesprekken voeren over vagina's, zelfbevrediging en hoe hard je moet kreunen.

Gunnen we onszelf nog wel genoeg nachtrust nu de grens tussen dag en nacht steeds meer vervaagt. Ilja Leonard Pfeijffer ontmoet inwoners en nieuwkomers in de Italiaanse havenstad Genua.

Aan de hand van scnes uit zijn favoriete speelfilms maakt Koolhoven de kijkers deelgenoot van zijn liefde voor cinema.


Facebook
Twitter
Comments
Paloma 19.08.2019 07:20 Antwoord

Hugo Hoes gaat in zeven afleveringen langs bij de net-niet-kandidaten van de Tweede Kamerverkiezingen. Hoofdzaken Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko en vertellen hoe ze in het leven staan.

Asiya 18.08.2019 21:51 Antwoord

Buitenhof Politiek interview- en debatprogramma, zondag van Televisie is dood.

Aimée 12.08.2019 19:48 Antwoord

Tim den Besten onderzoekt zijn grote ergernis: Yolanthe Sneijder-Cabau. De avonden Cultureel radiomagazine van tot

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.