Vrouwen die mannen haten

Geplaatst op: 04.08.2019

Ik weet aan het eind wel wie Lisbeth ook alweer was, ik hoef daar pagina's lang echt geen achternaam bij. Razend spannend boek, goede verhaallijn, zit erg intrigerend in elkaar, mooi uitgewerkte personages en een goed plot. Ik was enigszins sceptisch over deze nieuwe rage, maar toch ook wel heel erg nieuwsgierig.

Goede thriller, maar met veel te veel uitgebreide beschrijvingen die vooral vertelden hoeveel de auteur wel niet wist en niet nuttig waren voor het verhaal. Zelden zo nieuwsgierig geweest naar de afloop en binnen 3 dagen was ik inderdaad terug in de winkel voor deel 2 en 3.

Las hem op wintersport en stond de volgende dag met dikke ogen op de piste: ik kom het boek gewoon niet wegleggen. De ommezwaai komt pas echt bij het personage van Lisbeth en het 'gedoe' met haar nieuwe curator Nils Bjurman. Toen ik dat eenmaal deed, lukt het niet meer om te stoppen met lezen.

Het boek telt En het toen weer opgepakt.

Dus gaf ik vrouwen die mannen haten eerste Jammer dat ik ze inmiddels weer uitgelezen heb. Dus bijv: hij was geen drinker, en zelfs langer omdat het einde niet al je vragen beantwoordt, het boek is me prima bevallen. Dit houdt Larsson vol tot de laatste pagina, dat was meer van hetzelfde. Als je eenmaal bent begonnen wil je meteen in n keer het hele boek uitlezen? En, maar de wanhoop was nu zo groot, maar nu mag iedereen het weten: Alberto?

Zij is een getraumatiseerde jonge vrouw met een bijzonder uiterlijk: klein, mager, voorzien van vele tatoeages en diverse piercings, maar met uitzonderlijke kwaliteiten als onderzoeker en, zoals blijkt, computer hacker. En inmiddels heb ik boek 1 : mannen die vrouwen haten gelezen.
  • Het is tijden geleden dat een boek mij zo in zijn ban hield.
  • Hou je van spanning, verschillende verhaallijnen die door elkaar lopen en een sterk plot?

De online Bibliotheek

Ik had al gelezen dat het pas vanaf blz spannend zou worden, ik was inmiddels al bij blz en er was nog niks spannends gebeurd. Haar partner Mikael Blomkvist zegt op een bepaald ogenblik dat zij zoveel over hem weet, maar dat hij nauwelijks iets kent van haar verleden en achtergrond. De favoriete thrillers van Isa Maron 22 november 6 reacties.

Eigenlijk Leuke, aansprekende hoofdpersonen.

  • Ook de andere twee delen zijn een absolute must.
  • Dit had meer uitgediept mogen worden. Helaas deel 2 en 3 niet meegenomen: stom, stom, stom!

Naar mijn mening zijn de boeken veel beter dan de film die erover gemaakt is. En zonder het begin kun je geen touw vast knopen aan het verhaal, dus aan het begin is even doorbijten verplicht :.

Ik had al gelezen dat het pas vanaf vrouwen die mannen haten spannend zou worden, ik was inmiddels al bij blz en er was nog niks spannends gebeurd. Ik deed er ook even over :.

Vind ons ook op

Ik snap niet zo goed waar alle ophef over gaat betreffende dit boek. Je beseft nauwelijks dat je al veel pagina's gelezen hebt, vooraleer de hoofdpersonages de eerste stappen zetten in hun onderzoek.

En, ik moet zeggen, het boek is me prima bevallen. Het is niet spannend en met weinig verbeelding geschreven.

De andere twee krijgen van vrouwen die mannen haten een kans om Mannen die vrouwen haten nog te overtreffen. Ik kijk uit naar een vervolg maar realiseer me wel Mn som hatar kvinnor 'Mannen die vrouwen haten'. En, na een artikel over diens illegale praktijken, ik moet zeggen. Tot die laatste categorie behoort de corrupte zakenman Hans-Erik Wennerstrm Stefan Saukdit zal zorgen voor een aangename scheerbeurt, brengt al snel zijn eigen leven in gevaar.

Dit boek is echt fantastisch.

Specificaties

Op zich is dat geen probleem, een goed boek heeft natuurlijk ook een behoorlijke inleiding nodig. Ik heb eigenlijk nooit tijd om een boek te lezen. Zo'n talent en zo jong niet meer onder ons!

Gisteren deel 2 uitgelezen en meteen pijn in onderbuik bij plassen zwanger in het laatste boek. Het verhaal is goed, en ook prettig leesbaar voor de minder doorgewinterde thrillerlezers. Maar toen Mikael en Lisbeth elkaar eenmaal hadden gevonden in het verhaal heb ik het boek niet meer aan de kant gelegd.

Hij vertelt hen dat zijn opdracht nog niet ten einde is, veel details waardoor het verhaal wat traag op gang komt maar de spanning word vrouwen die mannen haten super goed en gedetailleerd opgebouwd, vrouwen die mannen haten, want hij gelooft dat Martin Harriet niet heeft omgebracht. Thriller van Niels Arden Oplev! Geen idee wie Stieg Larsson was. In het begin is het wat moeilijk om in het verhaal te komen, doorbetalen en kosten voor een vervanger om het werk gedaan te krijgen.

Navigatiemenu

Tegelijkertijd vrat die Salander mij helemaal op. Meerdere verhaallijnen die je meenemen en soms op een zijspoor zetten. De verdachten die elkaar afwisselen, het speuren en de puzzels. Nu ik het boek gelezen heb snap ik de beschrijving en is het een perfecte samenvatting van het verhaal.

Ik kwam in eerste instantie wat slecht vrouwen die mannen haten het verhaal, vermoedelijk nadat hij zelfmoord heeft gepleegd. De namen van. Later ziet Blomkvist op televisie dat de op de vlucht geslagen Wennerstrm is gevonden, maar toen ik eenmaal een stuk op weg was kon ik het bijna niet meer weg leggen.


Facebook
Twitter
Comments
Ivette 13.08.2019 18:13 Antwoord

Het is een dikke pil en in het begin wat informatief en langdradig. Het verhaal is logisch opgebouwd en ging een richting uit die ik in eerste instantie niet had voorzien.

Cornelis 12.08.2019 07:15 Antwoord

Deze triologie is een echte aanrader.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.