Wat voor type telefoon heb ik

Geplaatst op: 07.10.2019

Deze modelcode kun je op verschillende plaatsen terugvinden. Klantenservice - Contact - Account. Optie 1: Model controleren met modelnummer op achterkant iPhone De snelste manier om te controleren welke type iPhone je hebt als je jezelf afvraagt "welke iPhone heb ik?

Bovendien zegt het model veel over wanneer de smartphone geïntroduceerd is. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Bekijk alle recensies.

Toch is het belangrijk om te weten welk model je hebt als je bijvoorbeeld iPhone accessoires gaat kopen. Heb je een Samsung?

Okay, prima. Bekijk alle beoordelingen. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Toch is het belangrijk om te weten welk model je hebt als je bijvoorbeeld iPhone accessoires gaat kopen. Bekijk dan op de achterzijde van de iPhone de tekst bij het iPhone logo. De modelcode is bij de meeste telefoons achterop de behuizing te vinden.

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Pushberichten websites uitzetten: Android, Chrome, Firefox en Safari. Klantenservice Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor advies of hulp bij vragen.

Welke iPhone heb ik? Snelle levering. Over ons Advies Kennisbank Blog Vacatures. Alleen als je een all risk verzekering hebt of een zeer uitgebreide dekking, zou je schade of verlies van je telefoon op die verzekering kunnen verhalen.

Zoek deze vervolgens op in het overzicht hierboven. Reageer Reactie annuleren Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Welke iPhone heb ik. Pushberichten websites uitzetten: Android, verse aardbeien en een sausje, of uit pure wanhoop…. Zakelijk bestellen Offerte aanvragen Intracommunautaire levering. Telefoon traceren. Reageer Reactie annuleren Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Optie 1: Model controleren met modelnummer op achterkant iPhone

Alleen als je een all risk verzekering hebt of een zeer uitgebreide dekking, zou je schade of verlies van je telefoon op die verzekering kunnen verhalen. Dit wordt gebruikt om een eventuele schadevergoeding uit te betalen. Snelle levering. Als er op jouw iPhone geen modelnummer staat, of je wilt het modelnummer controleren zonder je hoesje te verwijderen, dan kan je het ook nakijken in het instellingen menu van je iPhone.

Optie 2: Model controleren in instellingen menu Als er op jouw iPhone geen modelnummer staat, prima, of je wilt het modelnummer controleren zonder je hoesje te verwijderen. Over ons Advies Kennisbank Blog Vacatures. Pushberichten websites uitzetten: Android, Firefox en Safari, courage. Al deze informatie is af te leiden uit de modelcode! Okay, draadloze oplossing voor je dagelijks gebruik in meer.

Optie 2: Model controleren in instellingen menu

Er staat dus niet iPhone 7 als modelaanduiding achterop je telefoon, maar een letter gevolgd door 4 cijfers. Een andere plek waar de modelcode zeker vermeld staat, is onder de batterij.

Dit artikel is onderdeel van de kennisbank van hoesjesdirect.

Dus als er iets aan jouw toestel mankeert en je hebt er geen problemen mee om de reparatie zelf uit te voeren, dan zal je jouw iPhone model identificeren op een andere manier moeten doen.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk alle recensies. Of bel: wat voor type telefoon heb ik 82 00 Betaalmogelijkheden Verzenden en bezorgen Ruilen en retourneren. Reageer Reactie annuleren Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Consumenten denken vaak onterecht dat een mobiele telefoon onder hun inboedelverzekering valt! Zie onderstaande afbeelding?

VIVA op social media

Lees dan ook de andere artikelen. In dit artikel helpen we je om snel na te kijken welk model je hebt, en je antwoord te geven op de vraag "Welke iPhone heb ik? Deze modelcode kun je op verschillende plaatsen terugvinden. Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en al onze leuke acties!

Welke iPhone heb ik. Consumenten denken vaak onterecht dat een mobiele telefoon onder hun inboedelverzekering valt. Deze modelcode kun je op verschillende plaatsen terugvinden.

Klantenservice - Contact - Account 9,2?


Facebook
Twitter
Comments
Laurina 16.10.2019 07:46 Antwoord

De koper zal dan ook willen weten wat voor kleur het toestel is en welke capaciteit het heeft. Bovendien zegt het model veel over wanneer de smartphone geïntroduceerd is.

Rhianne 13.10.2019 08:00 Antwoord

Als er op jouw iPhone geen modelnummer staat, of je wilt het modelnummer controleren zonder je hoesje te verwijderen, dan kan je het ook nakijken in het instellingen menu van je iPhone.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.