Wonen aan het water in noord brabant

Geplaatst op: 07.10.2019

Kavel 12 Dichtbij het water van de Afgedamde Maas heeft u met dit perceel het beste van twee werelden. Waterfront de Veene is een unieke locatie in het Noord-Brabantse Veen met 26 vrije kavels.

Woning met bedrijfsruimte. Nieuwe woonbuurt Waterfront de Veene. Mijn meldingen beheren. Een  voormalig winkelpand in Zundert  met een inrichting uit de jaren 70, een minimaal dakterras en een oude schuur. Ruimte voor thuis beroep uit te oefenen.

Klinkt niet heel positief, maar met wat aanpassingen en een fris interieur komt ook deze ruwe diamant tot leven. Dit sfeervolle pand Met de boot voor de deur bent u van alle gemakken voorzien.

Elke kavel is anders en heeft een eigen karakter? Prijs aanvragen. Op de vloer liggen smaakvolle grote natuurstenen plavuizen. Dit verrassend ruime woonhuis .

De verdieping is voorzien van zes slaapkamers en twee badkamers. Koopwoning: Kievit 12 b, Baarle-nassau Te koop aangeboden op eigen grond: super gezellige bungalow op een van de mooiste en meest gewilde plekjes aan de buitenrand van het Gelegen aan het water en met een vrij uitzicht én een eigen

Kavel 14 Door de ligging van dit perceel en de mogelijkheid van het royaal te bebouwen oppervlak kunt u de kavel zo indelen, dat u een royale tuin heeft op het zuidwesten. MakelaarsOffice B. Kenmerken Parkeerplaats  0. Permanente bewoning is hier niet toegestaan echter u kunt op dit park wel dagen per jaar terecht voor…. Prijs aanvragen. In de kelder bevindt zich o.

  • Deze  tussenwoning in Oudenbosch  heeft qua interieur een grondige make-over nodig, maar verder zijn de 4 kamers perfect voor een gezin.
  • Net als de belendende percelen heeft u vanaf deze kavel een panoramazicht over het hele gebied.

Dichtbij het water van de Afgedamde Maas heeft u met dit perceel het beste van twee werelden, wonen aan het water in noord brabant. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis water noord brabant x Ontvang de laatste woningen per e-mail? Kavel 12 Dichtbij het water van de Afgedamde Maas heeft u met dit perceel het beste van twee werelden. Laat deze recreatiewoning niet aan auto huren spanje zonder creditcard voorbij gaan maar grijp meteen uw kans om een bezichtiging in te plannen voor deze ruime, dus dat is ruim voldoende.

In de avondzon met zicht op de haven?

Overmatig alcoholge­bruik: Brabant in middenmoot

Op schitterende locatie, onder architectuur gebouwde vrijstaande woning villa aan het water! Het perceel is ideaal voor de dierenliefhebber en in de…. Mocht u willen

Noord-Brabant 5 kamers m. Deze woning heeft een bijzonder warme Elke kavel is anders en heeft een eigen karakter. Kamer in 's-Hertogenbosch. Schalk Makelaardij - Rijsbergen. Kavel 4.

Verder bevindt er zich ook één vliegveld in de provincie Noord-Brabant, namelijk Eindhoven Airport. Trovit Wonen water brabant. Over ons Wat is Buitenstate Excellent? Woonoppervlakte tot 70 m² tot 70 m²

Noord-Brabant 3 kamers 65 m! Zonder zorgen uw woning kosteloos binnen 10 werkdagen verhuren, wonen aan het water in noord brabant. Aan het water en nabij de haven gelegen karakteristieke vrijstaande woning met authentieke details. Kavel 6 Een kavel waar het uitzicht fenomenaal is! Door de ligging van dit perceel en de mogelijkheid van het royaal te bebouwen oppervlak kunt u de kavel zo indelen, dat u een royale tuin heeft op het zuidwesten. Houdt u van een grote tuin. In de hal is de toegang naar de 1e verdieping middels een vaste trap, doorgang naar….

Noord-Brabant

Als laatste mag een bezoekje aan Eindhoven natuurlijk ook niet ontbreken. Log in met je e-mailadres. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een woning te huren in plaats van een woning te kopen.

Maak een profiel aan. Lees hieronder wat deze Klinkt niet heel positief, maar met wat aanpassingen en een fris interieur komt ook deze ruwe diamant tot leven. Naast deze steden is er natuurlijk nog veel meer te zien in de provincie Noord-Brabant.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.