Het klokhuis maakt geschiedenis televisie

Geplaatst op: 03.09.2019

Bracha van Doesburgh Becky. Hoe ontsnapte Hugo de Groot uit de gevangenis? De sketches en liedjes gaan over hetzelfde thema als de reportage, maar richten zich op de emotionele, morele en ethische aspecten van het onderwerp.

Bekijk en vergelijk alle verkopers. MarijeKlazema 12 november Ik raad dit product aan. Wat zijn Hunebedden? Mooi gefilmd Pakkend verhaal. Markorie Helvoirt 27 december Ik raad dit product aan.

De avonturen van Varkentje Rund! Drager: Dvd. Ries Moonen? Op een leuke manier aangeboden, zoals we dat van het klokhuis gewend zijn?

Jeroen van Koningsbrugge. Verkoop door bol.

Zie Lijst van liedjes uit Het Klokhuis.

Productinformatie

Goede kwaliteit Voordelige koop. Wat zijn Hunebedden? Professor Fetze Alsvanouds van de Universiteit van Harderwijk. Ik gebruik de DVD dan ook graag tijdens mijn lessen. Claire onze dochter had de aflevering gezien over Hugo de groot, in het Rijksmuseum wist ze gelijk het verhaal achter deze kist te vertellen, tot groot vermaak van de andere museum bezoekers.

Af en toe spelen de sketches ook rechtstreeks in op wat er in het educatieve gedeelte gebeurt.

Voorbeelden van online en crossmediale projecten zijn:. De eerste maanden werd het programma alleen op zondag uitgezonden! Voor selecte doelgroep. In januari werd de intro echter ingekort tot alleen een muzikaal stuk. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het Klokhuis.

Bekijk de hele lijst. Op een interessante manier wordt de geschiedenis weer aantrekkelijk. Het Klokhuis leert kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot 15 jaar over de wereld om hen heen, in de breedste zin van het woord. Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties.

Dit onderwerp kan van alles zijn; van de koekjesfabriek tot New York. Voorbeelden van online en crossmediale projecten zijn:. Gouden Televizier-Ring. Onze geschiedenis zit vol met geheimen, ontroerende verhalen en interessante weetjes.

Jeroen van Koningsbrugge.

Overige advertenties van Verschuuren

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie. Ingelogd blijven. Op 19 mei werd er een Klokhuisaflevering in 3D uitgezonden rood-groen.

Op voorraad. Het voldeed helemaal aan mijn verwachtingen, het klokhuis maakt geschiedenis televisie. Met de komst van de kinderzender Z ppelin in september werd het programma daarop uitgezonden, personen.

In Het Klokhuis maakt Geschiedenis zie je de belangrijkste gebeurtenissen, vanaf dat moment zeven dagen per week, die eruit als een tippend verf kan ziet.

Op een interessante manier wordt de geschiedenis weer aantrekkelijk. Goede kwaliteit. Bekijk de hele lijst. Deze DVD geeft op speelse wijze geweldige informatie over de vaderlandse geschiedenis aan kinderen. Media afspelen.

Beschrijving

Drager: Dvd. Regelmatig kunnen de kinderen een stukje van deze dvd bekijken, waar ze op dat moment in geinteresseerd zijn. Folkie14 Den Haag 19 oktober Ik raad dit product aan.

Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages. Habtamu de Hoop? Netwerk of omroep.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.