Het weer in christchurch in maart

Geplaatst op: 06.07.2019

Heel vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel uren zonneschijn per dag in Christchurch? Er valt op alle maanden van het jaar regen.

Bekijk het actuele reisadvies voor Nieuw-Zeeland op de site van de Rijksoverheid. De watertemperatuur ligt tussen 10°C en 18°C. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Als je naar Christchurch gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

De regenval verspreidt zich gelijkmatig over het hele jaar.

De regenval verspreidt zich gelijkmatig over het hele jaar. Christchurch hoort bij Nieuw-Zeeland. Even wachten alstublieft. Vaccinaties voor Christchurch. Tijdsverschil Christchurch In Christchurch is het nu uur 's middags op donderdag 22 augustus Goedkope autoverhuur in Christchurch.

  • Christchurch weer donderdag 3 september.
  • Tussen de maanden januari en april het klimaat is heerlijk.

De watertemperatuur ligt tussen 10°C en 18°C. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Christchurch weer donderdag 3 september. De zeetemperatuur ligt rond de 14°C. In mei het klimaat is oké. De tabel heeft een responsive formaat en past zich aan voor elk apparaat.

  • Christchurch weer Augustus Wat is het weer in Augustus in Christchurch?
  • Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.

Reisgids Christchurch. Laatste keer aardbeving met magnitude 4. Het weer voor Christchurch in Nieuw-Zeeland wordt de komende 14 dagen 15 tot 18C met enkele dagen kans op lichte regenbuien. Christchurch weer zaterdag 22 augustus. Christchurch weer woensdag 2 september.

Informatie over Christchurch

Christchurch weer vrijdag 18 september. Klimaat Christchurch februari Gemiddeld is het maximaal 24°C in februari in Christchurch en minimaal rond de 12°C.

Wat is de temperatuur in Christchurch maand per maand? Christchurch weer vrijdag 11 september.

Wanneer was je hier! Toggle navigation. De temperatuur van het water in Christchurch Nieuw-Zeeland - maandelijks Zee-oppervlaktetemperaturen voor reizigers? De natste maand : April Wanneer was het warmste jaar in Christchurch. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig.

Vakantie Christchurch

Christchurch weer dinsdag 15 september. Christchurch in december. Christchurch in mei. Zuid-Amerika Brazilië Ecuador Ned. In mei het klimaat is oké.

Christchurch weer December Wat is het weer in December in Christchurch. Christchurch - feiten weer Wat is de heetste temperatuur ooit opgenomen in Christchurch. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Christchurch is een 8,5. Christchurch weer November Wat is het weer in November in Christchurch, het weer in christchurch in maart. Wat is je e-mail. De dag en nacht temperaturen in Christchurch Nieuw-Zeeland die hieronder zijn weergegeven zijn de gemiddelde temperaturen en ze enigszins rond deze waarden kunnen variren.

Beschrijf je ervaring met het weer:. World Peace Bell Details .

Beste reistijd Christchurch, Nieuw-Zeeland

Voor een verblijf tot 3 maanden is geen visum vereist. Ben je in Christchurch geweest? De regenval verspreidt zich gelijkmatig over het hele jaar. Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Christchurch een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:.

Christchurch weer April Wat is het weer in April in Christchurch. Voor volledige informatie over het klimaat en het weer in Christchurch een specifieke maand, klikt u op de bijbehorende regel hieronder:.

De natste maand : April Wanneer was het warmste jaar in Christchurch.


Facebook
Twitter
Comments
Cindy 10.07.2019 08:02 Antwoord

Vluchten worden geladen.

Ashna 10.07.2019 21:56 Antwoord

Alle bestemmingen ter wereld Alle Themareizen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.