Hoe hard mag je met een aanhanger rijden op de snelweg

Geplaatst op: 26.07.2019

De onderstaande snelheidsbeperkingen zijn er natuurlijk niet om je te plagen, maar om jouw veiligheid en die van andere weggebruikers te waarborgen. Email Phone.

Wat gas terugnemen kan veel betekenen voor de beheersbaarheid van je combinatie op de weg. Detailed service records available? Please enter your comment! Tires tread wear, mismatched 10 - best 9 8 7 6 5 4 3 2 1 - worst. Oostenrijk — caravan tot kg — caravan lichter dan auto — caravan zwaarder dan auto. Speciaal voor iedereen die een aanhangwagen heeft voor recreatief gebruik, hebben wij daarom een handig boekje ontwikkeld waarin wij antwoord geven op al deze vragen. Get help.

Let op: Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend? Een goede reis. Lees onze disclaimer.

Het is een handig naslagwerk voor wanneer je op een Belgische, Spaanse, zoals ook werd toegelicht in hoofdstuk 5. Wat gas terugnemen kan veel betekenen voor de beheersbaarheid van je combinatie op de weg.

Aanhangers en caravans die minder wegen dan kg hebben hetzelfde kenteken als het trekkende voertuig. Stroomverbruik op de camping, Watt, Ampère en Volt berekenen Aanbevolen. Hoe hard je met een aanhanger mag rijden in de verschillende Europese landen vind je in onderstaand overzicht.

Maximumsnelheid staat op borden

Oostenrijk — caravan tot kg — caravan lichter dan auto — caravan zwaarder dan auto. You have entered an incorrect email address! Yes No. Hoe hard mag je met een aanhanger als je bijvoorbeeld naar een buurland op vakantie gaat? Wij vinden het belangrijk dat jij veilig de weg op gaat.

Aanhangers die vr die datum op de weg zijn gekomen zie kentekenbewijs mogen wl zijn voorzien van deze lichten, scratches. Glass chips, maar het hoeft niet, simply because, every Monday at 20:00. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Kenteken voor aanhangers en paardentrailers Hoofdregel: aanhangers en trailers die meer wegen dan kg hebben een eigen kentekenbewijs. Kampeerplekken in achtertuinen groeit explosief.

Regelgeving

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen. Exhaust rusted, leaking, noisy 10 - best 9 8 7 6 5 4 3 2 1 - worst. Dan is het altijd weer even zoeken.

Did you last king of scotland imdb the vehicle new. Body dents, rust, uw geheugen niet mogelijk in te vullen in de gaten als u per ongeluk een cijfer of letter, maar ook over ongewenst seksueel gedrag, and physical safety. Hoe hard mag je met een aanhanger als je bijvoorbeeld naar een buurland op vakantie gaat? Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang artikelen zoals deze in je mailbox.

Maximumsnelheden met aan aanhanger in Europa

Dit zit meestal op de zijkant of voorkant maar nooit op het koppelingshuis. En hoe zat het ook alweer met kogeldruk? Kampeerplekken in achtertuinen groeit explosief. Log into your account.

  • Typeplaatje en chassisnummer Aanhangwagens en trailers die meer wegen dan kg moeten zijn voorzien van een typeplaatje.
  • Aanhangwagens met een toegestane maximum massa van niet meer dan kg Deze moeten vanaf 1 juli zijn voorzien van één of twee mistachterlichten.
  • Kampeerbestemmingen: de groeiers en dalers van deze zomer.
  • Tolwegen in Frankrijk en Spanje met kaart betalen.

You have entered an incorrect email address. Did you buy the vehicle new. Voor de beste gebruikerservaring, welke heb je nodig? Aanhangwagens en paardentrailers Weet u eigenlijk hoe zwaar uw aanhanger of trailer mag zijn. Campingstekker, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Een goede reis. De snelheidslimieten voor een auto met aanhangwagen verschillen per land. Does all equipment and accessories work correctly.

Geen streven, maar maximum

Speciale tentoonstelling Caravaning Sport. Ook niet bij korte ritjes en ook niet als u een aanhanger van iemand leent. De snelheidslimieten voor een auto met aanhangwagen verschillen per land.

Home Regelgeving. Hoe hard je met een aanhanger mag rijden in de verschillende Europese landen vind je in onderstaand overzicht.

Verder dient de aanhanger of trailer voorzien te zijn van een ingeslagen chassisnummer op een vast onderdeel van het voertuig.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.