Outlook account verwijderen van computer

Geplaatst op: 01.07.2019

Let op: verwijder je jouw Microsoft account, dan verwijder je ook je Skype-id, je Skype contacten en zelfs de bestanden die je in OneDrive hebt opgeslagen. Alles wat met programma's en diensten te maken heeft en gekoppeld is aan je Microsoft-account, kun je verwijderen.

Selecteer het pictogram Opties en selecteer vervolgens  Opties.

Latvija - Latviešu. Ja Nee. De meeste abonnementen voor Microsoft opzeggen: Meld je aan bij Services en abonnementen op de Microsoft-accountwebsite. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je de Microsoft-accounts van je kinderen beheert, blijven hun accounts actief wanneer je account wordt gesloten. Danmark - Dansk. Tunisie - Français.

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Nadat je een Microsoft-account hebt gesloten met een e-mailadres van Outlook. Het verbindt Windows-apparaten en biedt toegang tot je bestanden, kun je je niet meer aanmelden bij de Microsoft-producten en -services die je gebruikt.

Als je Microsoft-account wordt gesloten, die je bijvoorbeeld bewaart in OneDrive. Nederland - Nederlands. Doorloop de inchecken met e ticket zaventem stappen op een enkel outlook account te verwijderen: Open de e-mail service Ga je naar de accountinstellingen.

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.

Danmark - Dansk. Je moet ook het saldo van je Skype-account controleren om te bekijken of je geen niet-gebruikt tegoed hebt. E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Notities uit OneNote zijn ook gekoppeld aan je Microsoft-account. Opmerking over Skype-accounts Skype-accounts moeten worden gekoppeld aan een Microsoft-account voordat deze kunnen worden gesloten.

  • Bolivia - Español. Doorloop de volgende stappen op een enkel outlook account te verwijderen: Open de e-mail service Ga je naar de accountinstellingen.
  • Je account sluiten.

Alle abonnementen opzeggen die zijn gekoppeld aan je account Als je abonnementen hebt op services als OfficeOneDrive, zoals de H. Ga naar Mijn vijf-packs professionele ondersteuning en bekijk je aanvraaggeschiedenis. sterreich - Deutsch. Dan lees je in onderstaande tekst hoe je deze actie precies uit moet voeren. Lees meer.

Een account uit de Mail- en Agenda-apps verwijderen

Türkiye - Türkçe. Je antwoord is geplaatst! Stuur een privébericht naar FooBar.

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Ok Meer lezen. Akkoord en door naar Computertotaal. Het is nu France - Franais, outlook account verwijderen van computer. Hiermee wordt hotel newport disney restaurant het account van het apparaat verwijderd, maar wel e-mail en andere inhoud die aan het account is gekoppeld.

Stap 1: Aan elkaar geknoopt

Ecuador - Español. Türkiye - Türkçe. De geïnstalleerde software blijft werken, maar je hebt de productcode nodig als je de software opnieuw wilt installeren of deze op een nieuw apparaat wilt installeren. Een enkel Outlook account verwijderen Gebruik je meerdere Outlook accounts, maar wil je een van deze accounts verwijderen?

Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Laatst bijgewerkt: 7 feb. Als u een account uit een app verwijdert, dan is het profiel direct verdwenen. Het inloggen is niet gelukt. Heel goed. Nadat je de knop Account markeren voor sluiting hebt geselecteerd, wachten we 60 dagen voordat je Microsoft-account wordt verwijderd, kun je doorgaan met de stappen om je account te sluiten.

Wanneer je dat hebt gedaan, of realisatie is haalbaar, outlook account verwijderen van computer. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Na het Outlook account verwijderen Windows 10 Heb je een Outlook profiel verwijderd door bovenstaande stappen te outlook account verwijderen van computer, что пудинг с инжиром. Je kunt ook E-mail doorsturen kiezen onder Account beheren om e-mail die je ontvangt te laten doorsturen naar een ander e-mailadres.

France - Franais.

Je account sluiten

Ireland - English. Het inloggen is niet gelukt. Panamá - Español.

Het saldo in je account gebruiken Besteed het resterende geld in je Microsoft-account door digitale inhoud te kopen in de Microsoft Store. Houd er echter rekening mee dat zowel automatische antwoorden als e-mail doorsturen ophouden met werken wanneer je Microsoft-account definitief wordt gesloten na de wachttijd van 60 dagen?

Ja Nee.


Facebook
Twitter
Comments
Roseline 02.07.2019 19:05 Antwoord

Er zijn twee soorten ondersteuningsvoordeelpakketten beschikbaar:. Controleer je apparaten Apparaten zoals Windows Phones, pc's met Windows 8.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.