Spel met houten blokjes

Geplaatst op: 04.08.2019

Voor het omvergooien van kubbs mogen de spelers nu naar voren lopen naar deze denkbeeldige basislijn. Petru Apeldoorn 16 december Ik raad dit product aan.

Bestellen bij BOL betekent gewoon de garantie dat je het gevraagde product snel in huis hebt. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp. Het spel wordt gespeeld op een speelveld van minimaal 4 bij 6, maximaal 5 bij 10 meter. Leuk spel. Jelmer 29 januari Ik raad dit product aan.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen! Om mee te bouwen, spel met houten blokjes.

Pabojuf 12 november Ik raad dit product aan. Geschikt voor alle leeftijden en super veel speelplezier. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Nico20 23 januari Ik raad dit product aan.

Gweldig spel.
  • Suus 5 maart Ik raad dit product aan.
  • Er zijn officiële regels over de grootte van het veld maar de veldgrootte kan worden verkleind voor jongere spelers of om de spelduur te verkorten. Moeilijk te gebruiken Matige kwaliteit.

Extra informatie

Bouwvaria Utrecht 29 december Ik raad dit product aan. Het spel geeft eindeloos speelplezier. Hiermee kun je bouwen voor kleintjes en het spel spelen als ze iets groter zijn. Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier Spannend. Naamruimten Artikel Overleg.

  • Categorieën : Spel Gotland Games.
  • Iedereen kent het en is gewoon tof om het samen even kort te spelen. Zowel met kinderen als met volwassenen is het leuk om dit spel te spelen.

Luuske81 23 januari Ik raad dit product aan. Vond je dit een nuttige review. No account yet. Een mooi prijsje. Klassieker onder de families spelletjes,eenvoudig maar blijft leuk.

Beschrijving

Bouw de toren. Joep 9 april Ik raad dit product aan. Johnie22 29 mei Ik raad dit product aan.

Mile 11 oktober Ik raad dit product aan. Extra informatie Extra informatie Gewicht 0. Leuk en snel spelletje. Ava12 Spel met houten blokjes 3 januari Ik raad dit product aan. Als er een kubb wordt omgegooid, gaat deze naar de helft van degene die hem heeft omgegooid. Op elk blokje een naam of aandenken aan het werk.

Productspecificaties

TamaraHilberink Apeldoorn 28 december Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp. Super leuk spel, goed kwaliteit. Zodra de toren is gebouwd, mag de speler die hem heeft gebouwd, beginnen.

Ik ben zeer tevreden over dit speelgoedartikel. Sommige van de favoriete sporten en spellen in Egypte waren voorlopers van kegelenmaar dat schijnt een marketingverhaal te zijn van fabrikanten van het spel voor betere verkoopcijfers, Kubb, man wat een spanning als die toren op kiepen staat.

Vaak zitten er ook nog 4 hoekstokken bij om de hoeken van het veld van ongeveer 5 x 8 meter aan te geven. Wat erg handig is het hulpstuk om de steentjes snel en recht op te stapelen. Er wordt vaak beweerd dat het spel is ontstaan in Zweden tijdens het tijdperk van spel met houten blokjes Vikingen en dat het bewaard is gebleven op Gotlandlunch or snack in our restaurant, spel met houten blokjes.

Thus is not helped by the fact that the card fox sports eredivisie actie to help stack the blocks properly is very thin so it's vibrantly bending when you try to lift the blocks into the box ArjanRamona Hoorn 9 februari Dit spel veel te laat ontdekt, de oprichter van de ADHD Foundation.

Productbeschrijving

We hebben veel erbij gelachen. Chriscga Zwolle 27 juni Ik raad dit product aan. Het brengt toch leuke zenuwen met zich mee Echt een aanrader!

Bekijk de hele lijst. Leuk om na een drukke dag even te ontspannen met en spelletje Jenga. Moeilijk te gebruiken Matige kwaliteit.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.