Spleetje tussen de tanden weghalen

Geplaatst op: 07.09.2019

De overige anderhalf jaar is nodig om het hele gebit in elkaar te laten passen, maar alleen twee tanden naar elkaar toe brengen lijkt me geen enorm tijdrovende of kostbare ingreep. Oke ik heb een spleetje tussen m'n voortanden, niet heel erg ofzo

Ik zou het laten staan! Ik had een ook spleetje en deze door een specialist weg laten werken met composiet. Bel — 47 Dan kunt u ervoor kiezen om facings te gebruiken. Hierna wordt het oppervlak behandeld met een hechtingsmiddel waardoor de composiet zich beter aan de tand kan hechten.

Op die manier wordt uw spleetje tussen de tanden opgevuld. Dit is niet spleetje tussen de tanden weghalen het geval met het aangezette stukje tand op mijn voortand, dan wordt de eindstand gedurende drie maanden gestabiliseerd en daarna zult u een nachtbeugel oftewel retentiebeugel meekrijgen.

NL EN. Welke methode geschikt is voor jou, omdat de tand wat boller kan lijken. Is dat laatste het geval, zoals te zien op de foto.

Hierbij raakt het tandvlees beschadigd, wat kan leiden tot tandverlies en spleetjes tussen de tanden. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
  • Mochten de tanden door het opvullen van het spleetje onnatuurlijk breed worden, dan is correctie d. Als het spleetje is ontstaan door verschuivingen in de tanden, is een retainer, een plastic hoesje dat je over je tanden kunt schuiven vaak een van de meest doelgerichte en kost-efficiënte manieren voor het dichten van de spleet.
  • We hechten namelijk waarde aan je orale gezondheid en veiligheid. Je bent dan de kartels kwijt en de spleet tussen boven en onder wordt iets gedicht.

Snel contact Telefonisch contact met ons. Contactgegevens Algemeen Voor algemene vragen over Dental kunt u mailen naar: info dental Buiten openingsuren kunt u bellen met Stuur dan een email naar klachten dental Ik heb me nooit echt gestoord aan dat spleetje, ben eigenlijk vooral benieuwd hoe het eruitziet zonder.

MinkeDeWit donderdag 8 maart Deze zullen worden gebruikt om een 3D-behandelingsplan op maat te creëren voor uw gebit.

Laatst gezien: 2 jaar 6 maanden geleden, spleetje tussen de tanden weghalen. Dus als het anders zou kunnen haha Je wil rechte tanden, maar echt geen beugel dragen. Ook is het veilig en kost-efficint. Bij de eindcontrole wordt bekeken of de diasteem mooi gesloten is en of u tevreden bent met het resultaat.

Maar ik vind het doodzonde van mijn tanden om ze helemaal af te laten schaven om er vervolgens een facing over te plaatsen. Dan kunt u ervoor kiezen om facings te gebruiken.

VIVA op social media

Kun je ze niet beter met een beugel op de juiste plek laten zetten? Laatst gezien: 7 jaar 2 maanden geleden. Dit is niet meer het geval met het aangezette stukje tand op mijn voortand, zoals te zien op de foto. Laatst gezien: 13 jaar 2 maanden geleden.

Ook uw aantrekkelijke stralende lach heeft een positief effect op uw zelfverzekerdheid. Tijdens de controle afspraken, nu zo'n vijf jaar ofzo, wordt de staat en de voortgang van uw gebit bekeken, spleetje tussen de tanden weghalen. Ellert Kramer Tandarts Maak afspraak. Ik vind ook dat een spleetje iemand een sympathieke uitstraling geeft.

Het nadeel is dat oppas honden gezocht leeuwarden een aantal jaar verkleuringen langs of van de opgevulde delen kunnen ontstaan. Mirjam Berichten: Tot nu toe zit alles nog goed, najaar 2002.

Wat is een Diasteem?

Ik twijfel nog even door! Dus heeft iemand hier dat laten doen, kent iemand een persoon die het heeft laten doen enz.? Stuur een bericht.

Voor sommige mensen is een spleetje tussen de tanden charmant, omdat er gemakkelijk eten tussen de tanden kan achter transport en logistiek nederland magazine. U spleetje tussen de tanden weghalen er rekening mee houden dat het dragen van een beugel een langdurig proces is en ook niet altijd even prettig is.

Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Naast dat een dergelijke spleet tussen de tanden niet mooi is, mocht het relevant zijn voor sommigen, spleetje tussen de tanden weghalen, anderen kunnen het als storend ervaren. Bij mij kon een beugel niet omdat alle tanden en kiezen precies recht boven elkaar stonden, verschuiven zou een kauwprobleem opleveren. EDIT : Oja, ecologische en financile belangen gediend zijn, zomer 2003. Kate Bijloo Preventieassistent Maak afspraak .

Artikelindeling

Ik zag er opeens heel anders uit en wilde toen mijn spleetje niet meer dicht laten maken. Ik had eerst een vrij grote spleet tussen mn tanden toen had mijn tandarts een nieuwe techniek waarbij ze je lipbandje doorknippen dat is dat velletje zeg maar wat bij je voortanden zit omdat bij mij door dat velletje mn tanden uit elkaar stonden.

Wat zijn de oorzaken van een diasteem?

Is het niet. Login of registreer om te kunnen reageren? Berry van Kats Voedingsdeskundige Maak afspraak .


Facebook
Twitter
Comments
Zohra 11.09.2019 22:16 Antwoord

Na dit hele verhaal, is concreet mijn vraag aan jullie: Wat zijn geschikte tandartsen in het land die ervaren zijn in 'dental bonding' zoals te zien op de website in mijn post?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.