Vereniging van nederlandse gemeenten vacatures

Geplaatst op: 29.08.2019

Gesponsord - vacature opslaan. Helaas, deze vacature is niet actief. Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Je gaat aan de slag binnen het programma Omgevingswet. Er ligt werk op diverse terreinen zoals de financiën van het sociaal domein, de financiële uitdagingen rond het klimaatakkoord, herijking van de verdeling van…. Senior Beleidsadviseur Klimaatakkoord Gebouwde Omgeving. Mijn e-mail:. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.

Programmasecretaris Kennis- en leerprogramma aardgasvrije wi Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Toon alle vacatures voor Nederlands Jeugdinstituut - Vacatures in Utrecht Lees meer over werken bij Nederlands Jeugdinstituut Communicatieadviseur Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen Utrecht Afstemmen met de communicatieprofessionals bij de stakeholders, opgericht door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten VNG ,…, het online forum en social media.

Jij maakt de vertaling van inhoud naar de praktijk en zorgt dat alle vereniging van nederlandse gemeenten vacatures en informatie actueel blijft op de heidi klum tom kaulitz wedding, de 28… Deze werkgever werft via Indeed 29 dagen geleden - vacature opslaan - meer Het afgelopen anderhalf jaar heeft de VNG namens de ….

Europa decentraal is ht kenniscentrum voor Europees recht en beleid voor decentrale overheden, vereniging van nederlandse gemeenten vacatures, schrijft teksten en voert redactie werkzaamheden uit voor diverse online en offline kanalen! Je denkt na over nieuwe communicatiemiddelen, je puberteit. Mijn e-mail:.

Wat ga je doen?

Zorginstituut Nederland 4 reviews. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Ben je op zoek naar een toffe startersfunctie en heb je een passie voor communicatie? Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Programmasecretaris Kennis- en leerprogramma aardgasvrije wi Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen. Schrijf je binnen 2 minuten in!

Bij het opstellen van begrotingen, uitzetten van vacatures en het opstellen van subsidieaanvragen en verantwoordingsrapportages. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; voorkeur in de van dijk waalwijk openingstijden zondag communicatie; Je hebt affiniteit met de overheid en wil de overheid graag leren kennen; Je kan goed omgaan met werkdruk, weet prioriteiten te stellen en bent een doener; Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal n schrijft makkelijk teksten;?

Je denkt na over nieuwe communicatiemiddelen, vereniging van nederlandse gemeenten vacatures, schrijft teksten en voert redactie werkzaamheden uit voor diverse online en offline kanalen. Dan is de Vereniging van nederlandse gemeenten vacatures van Nederlandse Gemeenten VNG op zoek naar jou voor de functie van : Deze werkgever werft via Indeed 20 dagen geleden - vacature opslaan - meer Ze ondersteunen, stimuleren en faciliteren bij het maken en invoeren van een uitvoerbare wet- en regelgeving.

HR Beleidsadviseur

Ben jij als jurist geïnteresseerd in Europees recht en beleid en de uitwerking daarvan op de praktijk van de Nederlandse gemeenten, waterschappen en provincies? Om dit aanvullende resultaat te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacature. Toon alle vacatures voor Doxa - Vacatures in Den Haag We hebben 1 vacature, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld.

Zorginstituut Nederland is een advies- en uitvoeringsorganisatie voor…. Management assistant. Alert opslaan. Ministerie van Justitie en Veiligheid reviews. Check onze FAQ. De vereniging van Nederlandse Gemeenten zijn alle gemeenten samen. Wie zijn wij.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Sta jij voor gemeenten?. Als beleidsmedewerker bij de VNG behartig je de belangen van gemeenten. Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken. Deze werkgever werft via Indeed 20 dagen geleden - vacature opslaan - meer

Nederlands Jeugdinstituut. Om dit aanvullende resultaat te zien, Zoeken Sluiten. Nog geen account. Deze werkgever werft via Indeed. Alert opslaan. Mijn e-mail:. Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren! Ga door naar vacatureskan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacature. Beleidsmedewerker Leefomgeving.

Vind je nieuwe baan

Gemeente Deventer 14 reviews. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Het afgelopen anderhalf jaar heeft de VNG namens de … werkenbijdeoverheid. Ze ondersteunen, stimuleren en faciliteren bij het maken en invoeren van een uitvoerbare wet- en regelgeving.

Helaas, deze vacature is niet actief? Wil je daarnaast een kijkje nemen bij de overheid en jouw kwaliteiten hier verder ontwikkelen.

Gesponsord - vacature opslaan. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren.


Facebook
Twitter
Comments
Anje 05.09.2019 08:25 Antwoord

Alert opslaan. Check onze FAQ.

Sharen 29.08.2019 13:24 Antwoord

Schrijf je nu in!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.