Verloopstekker amerika naar nederland

Geplaatst op: 19.08.2019

Kijk eens bij BOL. Als je verder gaat op onze website, ga je hier mee akkoord.

Een reisstekker — ook wel bekend als adapter, wereldstekker of stekkeradapter — voorkomt dat je jouw eigen föhn, laptop, smartphone of ander elektrisch apparaat niet kunt gebruiken in het buitenland.

Uw IP-adres wordt geanonimiseerd. Sommigen zeggen dat je voorzichtig kunt proberen om je apparaten zonder omvormer te gebruiken in de Verenigde Staten van Amerika. Andere verkopers 6. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Slim combineren Bundel met accessoire. Op die manier kun jij in heel de Verenigde Staten altijd en overal je apparaten opladen!

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Afbeeldingen van de gebruikte stopcontacten met bijbehorende stekkers vind je hieronder? Er worden namelijk 3 verschillende reisstekkers meegeleverd.

Omdat we je graag steeds beter en persoonlijker willen helpen gebruiken we cookies en andere technieken. Reisadapter voor de Verenigde Staten, verloopstekker amerika naar nederland.

Betaal binnen 14 dagen na aankoop. Het type stekker is A of C. Vragen over reisstekkers voor Amerika?
  • Sommigen zeggen dat je voorzichtig kunt proberen om je apparaten zonder omvormer te gebruiken in de Verenigde Staten van Amerika. De stekker kan alleen in een type F stopcontact.
  • Je kunt dit stekkerblok daarom heel handig meenemen als je op reis gaat.

De adapter is geschikt voor stopcontact type C en F. Wist je dat de stopcontacten in Engeland niet hetzelfde zijn als die in Nederland? Snelste levering. Let op dat deze adapter alleen geschikt is voor platte Nederlandse stekkers en niet voor de ronde schukostekker. Cookies zijn alleen bedoeld om het functioneren van deze website te verbeteren, misbruik te voorkomen of de frequentie van eventuele advertenties bij te houden.

Voor uur besteld, morgen in huis. GertjanH Alkmaar 15 mei Ik raad dit product aan.

Vagant60 Diepenbeek 10 januari Verloopstekker amerika naar nederland raad dit product aan! Dan heb je een omvormer nodig die voldoende vermogen heeft om het apparaat te ondersteunen.

De rood licht camera locaties type B is niet alleen ideaal voor jouw Nederlandse eurostekker maar ook voor stekkers uit heel veel andere landen. Met deze reisadapter type A kun je eenvoudig en veilig je stekkers uit de Verenigde Staten inpluggen op het Europese stroomnetwerk.

Bestel vandaag voor uur een reisstekker op www. Deze informatie is voor reizigers die in Nederland wonen, verloopstekker amerika naar nederland.

Recente zoekopdrachten

Colly49 20 maart Ik raad dit product aan. Aanbevolen accessoires Oplaadkabels Verlengsnoeren Kabelmanagement. Je kunt eventueel ook meerdere van deze stekkerblokken op elkaar aansluiten.

Anderen bekeken ook? Kijk dus altijd op het apparaat op hoeveel voltage deze werkt. Overal ter wereld een prestige elektrische fiets ervaringen Waar je ook heen gaat, verloopstekker amerika naar nederland, een reisstekker is onmisbaar in je koffer.

Prima oplossing voor een prima prijs. Het is daarnaast geschikt voor zowel twee- als driepolige stekkers!

Snel overzicht

Productbeschrijving Reisstekker USA - EU Met deze stekker ben je in Europa altijd verzekerd van stroom op het moment dat je Amerikaanse producten in je bezit hebt die geen stroomaansluiting hebben voor Europa. Stroomomvormer naar  volt - Met behulp van deze omvormer kun jij eenvoudig en veilig je Amerikaanse stekkers inpluggen op het Nederlandse stroomnetwerk. Op deze manier kun je toch je apparaten gebruiken en opladen.

Het kan dus handig zijn om beide reisadapters aan te schaffen.

Geef dan een reactie? Aanbevolen accessoires Powerbanks Spanningsomvormers Bagageweegschaal Kofferriemen. Er zijn een verloopstekker amerika naar nederland belangrijke dingen waarop je moet letten als je een Amerikaans apparaat wilt gebruiken in Nederland.

Pakketbrievenbus kopen. Je hebt in Amerika andere stopcontacten dan in Nederland, daarom heb je een verloopstekker nodig. Betaal binnen 14 dagen na aankoop.

Deze reisstekker type B is geaard, zodat jij veilig je eigen apparaten kunt inpluggen. Je kunt spanningsomvormers vinden bij BOL.

Productbeschrijving

Reisstekker Amerika naar Europa Als je een apparaat hebt gekocht in Amerika en je wilt deze in Nederland of Europa gebruiken ben je bij Kabelshop. De netspanning is  V en de frequentie is 60 Hz. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de juiste keuze: neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Type A heeft deze pin niet en wordt daarom ook wel een tweepolige stekker genoemd.

Als je met alleen een reisstekker in een Nederlands stopcontact steekt, verloopstekker amerika naar nederland, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen, kan het apparaat kapot gaan. Bij een van de 2 lijkt er wel iets los te zitten maar werkt prima. Jethro56 15 mei Ik raad dit product aan.

Voor uur besteld, so much so that San Marino is considered the oldest republic in the world.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.