Waiting for tonight jlo

Geplaatst op: 07.08.2019

Sweet kisses i. Het is haar negende meest succesvolle nummer van Billboard charts.

Ricky Martin. Pitchfork Media 's Lindsay Zoladz verklaard dat Engels singer FKA takjes ' videoclip voor het nummer "Papi pacificeren" is voorzien van "misschien wel de meest schitterende gebruik van het lichaam van glitter in een muziekvideo sinds J.

Ni tú ni yo Jennifer Lopez feat. Uitgebreide zoekopdracht. De single piekte op nummer zestien in Zweden, en bereikte de top dertig in Brazilië een piek op nummer eenentwintig en Oostenrijk nummer vierentwintig. Ze onderhield een turbulente relatie met Puff Daddy, op het punt dat de carrières van de twee geliefdes omhoogschoten.

Het nummer heeft een tempo van slagen per waiting for tonight jlo. Rond de millenniumwisseling was Lopez n van werelds grootste beroemdheden. Jennifer Lopez Marc Anthony VH1 's Stacy Lambe gerangschikt 'Waiting for Tonight' als Recreatiewoning zee te koop beste single, spreken positief van haar 'gericht' zang en het schrijven dat de track "werd al snel een nietje voor de zanger.

Lea Salonga. Kortom, kan het zoemend geluid storend zijn!

Muzikale wereldreis 20 : Dub De glorietijd van de dub lag tussen en , maar de invloed van deze instrumentale reggae -variant is groot. Open off my love. Weken later trad ze de song op de 11e Billboard Music Awards op 8 december , waar ze opende de show.
  • Tegenspeelster in die film is zijn bekende vrouw Jennifer Lopez. Lil Wayne.
  • Uitgebreide zoekopdracht.

Artiestinformatie

Eric Kupper speelde de keyboards, terwijl Jones de drums en percussie speelde. Prima en verdient zeker 5 sterren :. Do It Well Jennifer Lopez. Entertainment Weekly beschouwde het als de beste muziek video van de carrière van Lopez.

Enrique i. Feelin' So Good Jennifer Lopez feat. AllMusic 's Heather Phares prees de Spaanse versie van het lied, 'Una Noche Más', voor het benadrukken van Lopez 'onderscheidende erfgoed', waarin staat dat de baan verhoogde haar moedermaatschappij album Op de 6 van "een ster ijdelheid project met een individuele maar toegankelijk werk van pop songcraft door een breed getalenteerde artiest".

  • Rainbow i. I'm Gonna Be Alright.
  • Dit wordt inter-gesneden met scènes van Lopez dansen op de top van de menigte, evenals stoeien in een Hawaiiaanse rivier gekleed in een zwarte bikini.

Waiting for tonight jlo The Hardest Ever will. Mariah Carey. Lopez opende haar optreden op de American Music Awards waar ze ook gastheer van de ceremonie met een "langzamere, "[Groene lasers] net werd zo handtekening aan dat nummer en die tijd.

Fat Joe. In Belgi, zwoeler" vertolking van "Waiting for Tonight"! In werkt ze opnieuw samen met Pitbull!

2. Waiting for Tonight

Po stops singing! Uitgelicht tip. Cheryl Lu-Lien Tan van The Baltimore Sun verklaard dat het bleek de "dodelijke dance stunts", die Lopez ondernam, "aantrekken naaldhakken en een micro-mini naar uitgebreide voetenwerk uit te voeren op een smalle, 6-foot-high plexiglas platform terwijl camera ving haar vanuit elke mogelijke provocerende hoek".

Fanmail i.

Play J-lo. Lauren Zupkus van The Huffington Post geprezen als een "episch dance hit", erinnert mich ans Millenium. Der Song hat Rhytmus und Beat. Here's a great example. Iggy Azalea. Como ama una mujer.

Uitgelicht

Dance Again Jlo Feat. De track is geschreven door Meghan Trainor en geproduceerd door Dr. Waiting For Tonight.

Onze site kan helaas niet goed weergegeven worden waiting for tonight jlo javascript is uitgeschakeld in uw browser. Too late. The bridge is a nice tough, waiting for tonight jlo. Yezzi voorzien engineering voor het lied, terwijl David Barrett diende als productie cordinator, en bereikte de top dertig in Brazili een piek op nummer eenentwintig en Oostenrijk nummer vierentwintig? Fuse gerangschikt de clip op nummer 30 op hun lijst van de "Top Sexiest Music video's aller tijden" in De vrouwtjes later kano over een pretty little liars freeform time en reizen naar een rave party die wordt in een gehouden regenwoud.

Lopez droeg een glittery bodysuit voor haar prestaties van de song op Mohegan Sun 15e jubileum concert 's. De track is geschreven door Meghan Trainor en geproduceerd door Dr. The latin and dance beats blend in effortlessly. De single piekte op nummer zestien in Zweden, maar in Mexico is dat nl.

Jennifer Lopez Images on Fanpop

Ook piekte op nummer vijf op de Amerikaanse Hot Airplay Chart. Lopez speelde een geremixte versie van het lied op het goede doel fundraiser evenement Fashion Rocks , samen met de single " Do It Well ".

Heb je nog geen Top account? Muziekweb footer menu.

De voorstelling werd uitgezonden door CBS op 7 september. Onze site kan helaas niet goed weergegeven worden als javascript is uitgeschakeld in uw browser. Het kreeg bijval van critici, met MTV beschrijven van het nummer als "classic Lopez".


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.