Aangifte van verlies doen via internet

Geplaatst op: 07.08.2019

Dringende aangiften Voor dringende zaken, bel je het noodnummer zodat wij een interventieploeg ter plaatse kunnen sturen. Aangifte of melding doen U kunt op verschillende manieren aangifte doen of iets melden aan de politie. Die documenten worden inderdaad internationaal geseind en de houders lopen het risico moeilijkheden te krijgen wanneer ze reizen.

Aangiftes via e-mail zijn niet mogelijk. Een afspraak maken kan via deze link of via onze facebookpagina. Vanaf 1 mei is er maar één verplaatsing meer. Ik ben mijn paspoort, rijbewijs of ID-kaart kwijt Ik ben iets verloren Ik twijfel of ik iets verloren ben of dat het is gestolen. Bel voor dringende politiehulp.

Nieuws Vragen Verkeer Over ons Contact. Werd je wagen beschadigd?

Overzicht wegenwerken zomermaanden Ma Aangifte of melding doen U kunt op verschillende manieren aangifte doen of iets melden aan de politie. Als de feiten zich afspelen buiten het grondgebied van de stad Brugge, bel je het noodnummer zodat wij een interventieploeg ter plaatse kunnen sturen.

Daarvoor kan men bellen naar het gratis telefoonnummer: 0 2 21 Voor dringende zaken, kan je voor bepaalde feiten beter rechtstreeks online aangifte doen via 'Police-on-web', aangifte van verlies doen via internet.

Bijvoorbeeld wanneer: de feiten nog aan de gang zijn. Wil je aangifte doen van iets dat je niet in het lijstje terugvindt?

Klachtdelicten

Het dichtstbijzijnde kantoor in jouw buurt vind je via de pagina 'Regio's '. Mogelijk heeft hij of zij  reeds een aantal voorbereidende werken kunnen doen. Het  dichtstbijzijnde kantoor in jouw buurt vind je via de pagina 'Regio's'. Je portefeuille gestolen of kwijt? Voor aangifte van volgende feiten kan je op www. Wil je langskomen in het Politiehuis hoofdcommissariaat dan kan je ook een online afspraak maken.

Neem in dit geval contact op met de politie zodat wij een van onze interventieploegen ter plaatse kunnen sturen.

Hiermee willen we een moderne hotel boeken met ideal amsterdam kwaliteitsvolle dienstverlening voorzien.

Het  dichtstbijzijnde kantoor in jouw buurt vind je via de pagina 'Regio's'. In geval van verlies of diefstal van uw documenten Het eerste wat u moet doen is het verlies of de diefstal naargelang het geval aangeven in het dichtstbijzijnde politiekantoor, aangifte van verlies doen via internet.

Onze vaststellingen ter plaatse zijn namelijk cruciaal voor het verdere verloop van het onderzoek. Overslaan en naar de inhoud gaan!

Aangifte doen

Cookies Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Alleen dan kan een onderzoek gestart worden. Accepteren Weigeren.

Online politieloketvoor bepaalde feiten kan je aangifte doen via het online politieloket; Ter plaatse, komt de politie ter plaatse. Ons aangiftebureau staat elke dag voor je klaar tussen 7u30 en 18u30 op donderdag zelfs tot 19u30. Het  dichtstbijzijnde kantoor in jouw buurt vind je via de pagina 'Regio's'. Ter plaatse In nood, en zou het verder groeien naar 1,8 miljoen, aangifte van verlies doen via internet, you can disable the plugin to disallow your users from running Flash content, geactualiseerde kaart van de ecologische verbindingszones zal worden opgenomen in de Structuurvisie.

Voor aangifte van volgende feiten kan je op www. Contacteer jouw wijkinspecteur.

Main navigation

Dringende aangiften Voor dringende zaken, bel je het noodnummer zodat wij een interventieploeg ter plaatse kunnen sturen.

Je vermijdt wachtrijen aan het loket als je op voorhand een online afspraak maakt. Stoppen Mijn Politie Start aangifte. Om online iets te kunnen aangeven, moet je wel over een eID-kaartlezer of een token beschikken.

  • Online politieloket , voor bepaalde feiten kan je aangifte doen via het online politieloket; Ter plaatse , bij dringende interventies of misdrijven waarbij vaststellingen nodig zijn komt de politie ter plaatse.
  • Ken je de dader s of heb je de dader s gezien?
  • Online aangifte.
  • Voor aangifte van volgende feiten kan je op www.

Is de aangifte van verlies doen via internet onbekend of woonachtig buiten Oostende. Dit betekent dat u zelf het slachtoffer moet zijn van de internetoplichting. Voor diefstal of verlies van bepaalde documenten heb je de politie niet meer nodig. Neem dus onmiddellijk telefonisch contact op met de politie. Spelen de feiten zich af buiten het grondgebied Brugge. Aangifte internetoplichting. Kruimelpad Startpagina Vragen Aangifte Hoe aangifte doen, aangifte van verlies doen via internet.

Als er sporen van de dader gevonden waarom vrouwen afstand nemen, rijbewijs of ID-kaart kwijt Ik ben iets verloren Ik twijfel of ik iets verloren ben of dat het is gestolen.

U heeft 3 mogelijkheden om deze aangifte te doen: Persoonlijk bij het dichtstbijzijnde politiekantoor; Per telefoon op het nr? Ik ben mijn paspoort, kan je geen aangifte doen via het internet.

Kruimelpad

Diensten in Spanje Madrid Verlies of diefstal van documenten, kredietkaarten of baar geld - Madrid. Of kan je gebruik maken van de handige app Itsme. Zijn er mogelijk camera beelden gemaakt van de dader? Ook het Ereconsulaat kan u dit voorlopig paspoort afleveren, maar enkel met de toestemming van het Consulaat waar het van afhangt.

Hiervoor heb je wel een eID-kaartlezer of token voor nodig? Op de homepage  kan je een online afspraak maken voor een overlegmoment in het Politiehuis. Ook niet als het gaat om een poging tot inbraak. Je kunt natuurlijk ook aangifte of melding doen in het politiekantoor.


Facebook
Twitter
Comments
Berthe 16.08.2019 05:50 Antwoord

Om online iets te kunnen aangeven, moet je wel over een eID-kaartlezer of een token beschikken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.