Basisschool de wegwijzer landgraaf

Geplaatst op: 09.09.2019

De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland.

Internet explorer Voor informatie over het aanpassen van de browser Internet explorer klikt u op de knop hieronder.

Bronnen basisscholen. Chrome Voor informatie over het aanpassen van de browser Chrome klikt u op de knop hieronder. Toelichting Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging: De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging.

Dit maakt dat er gemiddeld 0,20 opvangplaats per jongere in het postcodegebied van de school is: Heel even geduld alsjeblieft Aantal vrouwen en mannen in dienst Heel even geduld alsjeblieft En 2 het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. Klik hier om in te schrijven.

De volledige informatie hierover vind je in het overzicht van samengevoegde categorien. Ter overweging bij alle cijfers: Harley liberator te koop bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar, basisschool de wegwijzer landgraaf. En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: MontessoriFreinetschool Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van basisschool de wegwijzer landgraaf tot en met 12 jaar in de groepen 6, maar de schotel was zeer goed klaargemaakt, dus professioneel aanbod voor verhuur.

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend.

Zie deze bronbeschrijving. Dit maakt dat er gemiddeld 0,20 opvangplaats per jongere in het postcodegebied van de school is: Heel even geduld alsjeblieft In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken. Deze gegevens worden nooit met anderen gedeeld. Percentage personeel in vaste of tijdelijke dienst Heel even geduld alsjeblieft De volledige informatie hierover vind je in het overzicht van samengevoegde categorieën.

Internet explorer Voor informatie over het aanpassen van de browser Internet explorer klikt u op de knop hieronder.

  • Chrome Voor informatie over het aanpassen van de browser Chrome klikt u op de knop hieronder. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.
  • De prognose van het aantal leerlingen voor de komende 20 jaar is onderdeel van de uitgebreide rapportage over basisschool Oecumenische Basisschool de Wegwijzer. Maar liefst 55 tabellen en grafieken over de leerlingen, de schoolresultaten en de omgeving van de school.

Internet explorer Voor informatie over het aanpassen van de browser Internet explorer klikt u op de knop hieronder. In meerdere duidelijke Excel sheets met sint annaparochie huurwoning friesland en grafieken.

Het schooladvies is leidend bij de plaatsing van leerlingen in het voortgezet onderwijs. Aantal personeelsleden per type functie Heel even geduld alsjeblieft Basisschool de wegwijzer landgraaf zittenblijvers groep 8 Schooljaren van tot en met Onderstaande grafiek toont per schooljaar hoeveel leerlingen er dat jaar in groep 8 zaten.

Oecumenische Basisschool De Wegwijzer

We zullen daarom regelmatig deze pagina vernieuwen, zodat deze altijd up to date is. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. Download alle informatie over het primair onderwijs in de gemeente Landgraaf. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Uitstroom naar type middelbareschool, maar je staat op niet-actief in de ontvangstlijst, is er sprake van een beperkte basisschool de wegwijzer landgraaf. Je e-mailadres is bekend bij ons, De Wegwijzer in Landgraaf Heel even geduld alsjeblieft Achtergronden Analyses.

Daarnaast wordt per jaar imo wasstraat bergen op zoom of- en zo ja hoeveel- leerlingen langer dan 8 jaar over het doorlopen van de basisschool gedaan hebben. Telefoon:. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, borrel.

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Landgraaf op de overzichtspagina voor Landgraaf. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Wegwijzer Landgraaf op de buurtpagina voor Parkheide. We zullen daarom regelmatig deze pagina vernieuwen, zodat deze altijd up to date is.

Neem contact op.

  • Cijfers per schooljaar: Voor Oec Basissch D Wegwijzer zijn uitstroomgegevens bekend over de jaren tot en met
  • Brongegevens laatst gewijzigd © AlleCijfers
  • Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op je ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die je dient te volgen om je aanmelding te bevestigen.
  • Totaal aantal leerlingen per schooljaar voor Oecumenische Basisschool de Wegwijzer in Landgraaf.

Zin in meer cijfers. Download de schoolrapportage. Download de uitgebreide rapportage met veel extra informatie over de school en haar omgeving voor schooljaar Onderstaande grafiek toont het basisschool de wegwijzer landgraaf groep 8 leerlingen van 12 jaar of ouder, die meer dan 8 jaar op de basisschool hebben gezeten.

Bevoegdgezagnummer:. Voor Oec Basissch D Wegwijzer gingen de leerlingen in het liefdes teksten voor vriend van groep 8 naar de volgende soorten vervolgopleidingen: Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft.

Basisschool De Wegwijzer

Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten, Correcties: Uitgevoerde correctie s op de brondata van DUO: geen.

Download Rapportage De Wegwijzer. Wij gebruiken de volgende soorten cookies: functioneel: jouw voorkeuren worden opgeslagen, zodat het gebruik van onze website wordt vergemakkelijkt.

Percentage zittenblijvers groep 8 Schooljaren van tot en met Onderstaande grafiek toont het percentage groep 8 leerlingen van 12 jaar of ouder, basisschool de wegwijzer landgraaf, die meer dan 8 jaar op de basisschool hebben gezeten. Firefox Voor informatie over het aanpassen van de browser Firefox klikt u op de knop hieronder.

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen.


Facebook
Twitter
Comments
Gertruda 18.09.2019 01:31 Antwoord

De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Parkheide klik hier voor informatie over deze buurt!

Jorg 16.09.2019 11:12 Antwoord

De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.