Chinees gouden oceaan nieuwerkerk aan den ijssel

Geplaatst op: 24.08.2019

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Beoordeeld op 22 december Waar voor je geld. Restaurant zelf is gedateerd, maar dat heeft juist zijn charme.

Is dit restaurant geschikt voor lunch? Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Personeel maakt gezellig een praatje met je in redelijk nederlands. Attracties in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt.

Verzenden Annuleren! Beoordeeld op 14 oktober via mobiele applicatie Lekker en goedkoop. Beoordeeld op 14 februari Fijne chinees met heerlijke gerechten.

Uitstekend 1. Dus ik kies liever een van de specialiteiten. Omdat het weekend was,vanaf vrijdag is er lopend buffet, werd gekozen voor het zeer voordelige lopend buffet?

Contactgegevens

De vriendelijke personeelsleden stellen je op je gemak alsof je thuis bent. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Uitstekend 1. Vriendelijk personeel. Wij komen er al jaren voor dat deze mensen de zaak over hebben genomen. En eten smaakt goed, niet iets extra´s garnalen ofzo Jammer!

  • Je krijgt er namelijk bij de bestelling altijd een gratis drankje bij. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.
  • Datum van bezoek: maart

Het kan er best wel gezellig worden bij de bar. Het personeel is wel vriendelijk, maar ze dringen te erg aan. Taal Nederlands. Waarderingen en beoordelingen 3,5  14 beoordelingen. Wachten in hun ruimte moet je ook niet doen met je mooiste kleren aan.

Waarderingen en beoordelingen

De tomaten soep vooraf was foe yong hai saus met een extra hap suiker. Chinees, Aziatisch, Indonesisch. Als je toch een keer a la carte wil eten, is er keuze te over. Het eten was erg lekker en dat maakt de muffe "retro" ambiance weer een beetje goed.

Vriendelijk personeel. Hoe was jouw ervaring. Een echte aanrader! Onbeleefde serveerster en een heel vol restaurant. Beoordeeld op 22 december Waar voor je geld. Heel goed Als je toch een keer a la carte wil eten, is er keuze te over!

Hoe was jouw ervaring?

Gewoon een gemiddeld chinees restaurant waar men tegen heel redelijke prijzen kan eten. Hygiëne is naar mijn Ook een buffet aan huis is geen probleem. Voor gezellig en goed eten moet je hier zijn! Het had wel iets gezelligs maar het was vooral oud.

Vriendelijke service. Meer informatie. Goed verzorgd. Ongelijke vloeren en een wiebelende tafel. Het personeel kent veel klanten persoonlijk en is oprecht geinteresseerd in de klant. Vanavond voor de eerste keer gegeten, dikke min. Beoordeeld op 25 juli Dikke plus, heerlijk.

Heel vriendelijk personeel, afhalen goed maar ook daar eten is lekker. Plaats recensie. Bespaar geld. Wij zullen beslist nog een keer terug komen.

Alle restaurants in Nieuwerkerk aan den IJssel weergeven. In het weekend is er altijd een buffet met een keur aan chinese gerechten. Community Hoe was jouw ervaring.


Facebook
Twitter
Comments
Savana 27.08.2019 02:18 Antwoord

Je wordt bij binnenkomst hartelijk gegroet en je tas en paraplu worden netjes in de garderobe opgeborgen.

Senn 02.09.2019 09:49 Antwoord

Met al die mensen rond de bar heeft dit restaurant zijn aparte charme. De tomaten soep vooraf was foe yong hai saus met een extra hap suiker.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.