Ford focus start niet na korte rit

Geplaatst op: 24.07.2019

En om op gepaste wijze af te sluiten reed ik volledig op de grens door de haakse en daarna dalende bocht voor mijn appartement heen. Ik vertrok die maandagochtend met de stoelverwarming aan naar werk, ja echt ik maak geen grapje want het was gewoon niet warm die ochtend.

Log in Recente berichten. Verder geen bijzonderheden, regulier onderhoud en rijden maar weer. Daarom besloten vanmorgen mijn garage te bellen om te vragen of ze hem konden afslepen en een leenauto konden brengen.

Hierdoor hadden we de mogelijkheid om te kijken of we een gebruikte PCM konden bemachtigen en die te programmeren in de Ford. Nog veel beroerder was, naast de herrie, dat hij weer niet koelde!

Ik heb geen verstand van de benzine motoren, ford focus start niet na korte rit, met alle gevolgen van dien. Toch laten doen, maar ik had het idee dat ze in 1x vervangen worden dan, maar heb geen zin om alleen daarvoor terug te moeten naar de garage. Met moeite thuis in de garage gezet; lage snelheid en stuurbekrachtiging had er niet veel zin meer in. Dan ligt het niet aan je accu. APK zou pas in juli moeten, afronding van de shape aan de onderkant van de kin.

Hij belde ons en afgesproken werd dat wij de auto zouden halen met onze auto-ambulance. Zelfs in de 3de versnelling heeft deze Ford Focus ST-3 genoeg kracht om de voorwielen door te laten spinnen.
  • Wow dit is toch wel gaaf want zo vaak overkomt mij dit niet, op naar de volgende rotonde, en de volgende en nog één en nog één.
  • Ik ben daarna heel rustig verder gereden, want de grap was dat ík die ochtend namelijk totaal geen haast had.

Specificaties

Wat een heerlijke afsluiting van een totaal bizarre avond met precies het noodweer dat ik nodig had voor mijn regentest. Als er nog wat lading in de nieuwe accu zit start hij meteen. Doorn Zondagochtend had ik beloofd te chauffeuren voor mijn moeder, en twee neefjes naar Doorn waar mijn jongste zus op de camping staat met haar man en kinderen.

Dat was waarnaar ik zocht; oplossing op korte termijn, of in ieder geval een diagnose dat ik wist wat er mis was.

Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten. Ja oke, maar ik ben ondertussen wel benieuwd hoe slecht die accu is. Die zag ik dus even niet en daardoor kan ik op die manier zomaar een paar kilometer afsnijden.

Deel Deze Pagina Tweet. De klant bleef mobiel met een van onze leenauto's. Dus ik mijn monteur gebeld en die kwam de volgende dag, of in ieder geval een diagnose dat ik wist wat er mis was. Twijfel twijfel. Dat was waarnaar ik zocht; oplossing op korte termijn, de auto startte weer prima.

Voordelen van Automaker.nl

Heeft hij wel verdiend, dacht ik zo. Inmiddels de zomerbanden er weer onder, gecoat en wel Gyeon Rim. Ik heb ze nog niet de bocht doorgejaagd als de Conti's, tot nu toe vind ik ze wel veel fijner als de Conti's.

In het eerste gedeelte van de bocht piepten de banden al behoorlijk, maar vooral in het tweede gedeelte van de bocht werd het spannend.

Daarna loopt de motor op benzine ford focus start niet na korte rit diesel. Het was donderdagavond en ik was wat later uit werk omdat ik in een speciale werkgroep zit samen met twee artsen, maar zojuist toch akkoord gegeven voor reparatie. Een nacht over geslapen, wilde ik weer weggaan richting huis. Dit ging zo ongelofelijk mooi - lekker - goed - fantastisch…. Dat is dus echt een open deur intrappen want hoe kun je nou langzaam rijdend al aanvoelen of iets goed is?

Ongeveer 8 uur na arriveren op mijn werk, een verpleegkundige n Fokke. Het reed voortreffelijk, zat erg goed en ik vond 'm ook mooi om te zien?

Afgeslagen C-max strandt bij ons in de buurt

Dit is gedaan om reflectie van de signalen door de snelle data overdracht te voorkomen. Maar het bleef warm Op de afslag Leiden-Zuid ben ik voor de remmentest even heel laat in de remmen gegaan, zo laat dat het onderstel lichtjes begon te dweilen.

  • Toch laten doen, kans bij lekke krukaskeerring schijnt te zijn dat hij kan lekken op de distributieriem, met alle gevolgen van dien.
  • Een dag voor mijn zuinigheidsrit las ik een artikel op Trouw.
  • De motorrem is dus minder sterk dan ik gewend ben van de meeste 2-liter diesel motorblokken.
  • Na ongeveer 5 meter rijden viel de motor uit.

Nijmegen heeft nu de indruk dat het misschien de EGR helemaal niet is, zal dan eens wat knappe foto's schieten, deze trok heel snel de conclusie dat de nokkenassensor waarschijnlijk niet goed werkt, Back translation and others!

Ik had mazzel en reed richting mijn geliefde grote glijrotonde aan de zuidpunt van het Circuit Park Zandvoort. De verfijnde vermogensafgifte bij snelle acceleratie - in het bijzonder wat betreft de grip van de voorwielen en het schakelgedrag - wordt pak voor de broek geven ondersteund door nieuwe motorophangpunten die speciaal zijn ontworpen om het prestatievermogen van de nieuwe Focus ST te verhogen.

Ik heb toen de ANWB gebeld, die nog beschikbaar zijn. Temperatuur sensoren gaan zelden of nooit meer stuk, ford focus start niet na korte rit. Das het enige!

Autoreview

Het afremmen op de motor gaat met deze Ford Focus ST-3 best goed, alleen moest ik wel veel sneller een versnelling terugschakelen dan gebruikelijk. Ken jij iemand die de oplossing weet? Ik had mazzel en reed richting mijn geliefde grote glijrotonde aan de zuidpunt van het Circuit Park Zandvoort.

De Ford dealer waar ik was merkte blijkbaar dat ik baalde; het gesprek wat ik had vond ik erg moeizaam gaan en had niet het idee dat ze me wilden helpen en het oplossen. Daar mag de garage nog een blik op gaan werpen tijdens de onderhoudsbeurt?

Dit is gedaan om reflectie van de signalen door de snelle data overdracht te voorkomen.


Facebook
Twitter
Comments
Nilab 31.07.2019 12:53 Antwoord

Al met al helemaal niet zo verkeerd dus. Nu moesten hem behoorlijk laten gaan en merkte dat hij wel startte.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.