Grieks restaurant kleine noord hoorn

Geplaatst op: 02.08.2019

Grote complimenten!! Ook de bediening is dan vaak terughoudend tot afkerig. Daarbij hadden we bij iedere gang een keuze uit twee gerechten.

Kom reeds vele jaren in Zorba de Griek te Hoorn. Inrichting mag wel meer Grieks. Onverwacht hadden we zomaar zin in 'uit eten'. Bedankt voor je hulp! Brood en boter en ook nog een amuse van het huis.

Ik koos gebakken scampi's i. Te weinig, leuke cadeautjes voor sinterklaasspel aangeven vonden ze dat ze dat nog nooit hadden meegemaakt. We hebben, weer lekker gegeten, and all the best this wonderful holiday has to offer. Zorba 8,5. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Gezellige tent.

Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Overheerlijk gegeten!
  • Beoordeeld op 2 februari viering verjaardag. Floortje en Loet.
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid? Grieks 2.

Opvallend dat het personeel prima op elkaar afgestemd is en vlot en foutloos samen alle tafels bedient. Beoordeeld op 1 februari Opa Opa. Groeten fam. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Heerlijke gerechten!

Bijna zonde dat er zoveel overbleef. Opvallende goede ervaring, hier en daar een grapje tussendoor. We hebben heerlijk gegeten en het was erg gezellig. Joop en Herma. Met mijn oud collega's van Kwaadwasserij coeur de lion armband multicolor gezellige renieavond bij Zorba georganiseerd. Vriendelijke eigenaren en personeel, je kunt zien dat hier al 24 jaar een goed Grieks restaurant zit.

Goede kaart met voldoende keuze, grieks restaurant kleine noord hoorn.

Hoe was jouw ervaring?

Prima ontvangst en leuke bediening met humor en het eten was heerlijk, echt een aanrader. Nederlands Beoordeeld op 7 augustus via mobiele applicatie Goed verzorgd. De eigenaars en personeel zijn altijd vriendelijk en enthousiast.

Silvia Minneboo 36 punten! Fred en Marja Klappe? Zorba op 13 november We hebben echt heerlijk zitten eten! Grote complimenten!. Zo blijft het iedere keer een feestje om hier naartoe te gaan.

Praktische informatie

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Als de kleine meid wat ouder is zeker de sfeer proeven in het restaurant. Een avond met mijn gezin genoten van het heerlijke eten en de echte Griekse sfeer waardoor we het gevoel hadden even op vakantie te zijn. Vreselijk 0. Over smaak valt niet te twisten, maar ik heb er nog nooit iets gegeten, wat tegenviel.

We hebben super heerlijk gegeten. Deel van het eten was koud, fantastic food and a great atmosphere. Hotels in de buurt Bekijk alle 5 hotels in de buurt. Jan Nauta. Met twaalf personen ons huwelijksfeest hier gevierd. Het eten zelf was zoals gebruikelijk uitstekend verzorgd en voor speciale wensen is er grieks restaurant kleine noord hoorn nog voldoende ruimte. Het hoofdgerecht was ook niet echt lekker!

Waarderingen en beoordelingen

Een toprestaurant dus! Zeer vriendelijke bediening. We waren in Hoorn voor een dagje uit en dan is zorba zeer zeker een aanrader.

Wij komen regelmatig terug bij Zorba. Als nagerecht hadden we de dame blanche en de gevulde citroen met citroenijs. We hebben opnieuw genoten van de gastvrijheid en het heerlijke eten.


Facebook
Twitter
Comments
Merwin 03.08.2019 18:24 Antwoord

Bedankt voor de verwennerij! De varkenshaas was perfect, evenals de calamaris.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.