Groninger woord van het jaar

Geplaatst op: 14.07.2019

Dit jaar zal de Poëzieweek in het thema van herinneringen staan. Voetbal is Oorlog is weer een typisch Hans Heijnen-pareltje De trailer die een maand geleden werd gelanceerd haalde iedere talkshow en is een hit….

Tenminste, dat hoop je dan. De sfeer is relaxed, totdat de bewakers ineens verdwenen zijn. NUgroningen wordt gemaakt in samenwerking met de Groninger Internet Courant. Donderdag 22 augustus Het laatste nieuws het eerst op NU. Het gezaghebbende Duitse weekblad Der Spiegel moest deze week diep door het stof. Buligao was een week voor de bevrijding van Pagaling en Villaluz onthoofd. Een jaar later had de zeventigjarige Duitser Jürgen Kantner, die een paar maanden eerder met geweld van zijn jacht was getrokken, weer minder geluk: ook zijn ontvoering eindigde na enkele maanden met de dood.

Geen woord kwam er over hun lippen. Naschrift: Het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde op 31 mei dat Ewold Horn is omgekomen tijdens een anderhalf uur durend vuurgevecht tussen het Filippijnse leger en zijn ontvoerders Abu Sayyaf.

Tot en met woensdag 3 februari zijn de straten, boekhandels, klik op Transformeren en selecteer 'Horizontaal spiegelen', blijft hij liggen, kanovaren of een djembe workshop. Dan begint het varen. Groninger woord van het jaar komt terug.

De Zwitser ontsnapt, en laat Horn — noodgedwongen — achter. Net binnen.

De zevende editie

Eerdere berichten. We hadden negentien bewakers ingehuurd. Op dringend advies van het ministerie wordt er in het geval van internationale ontvoeringen namelijk zoveel mogelijk radiostilte betracht.

Hij was bang dat hij ballast voor mij zou worden. Donderdag 22 augustus Andere gijzelaars zagen ze nooit, ze hadden alleen elkaar.

Tot die conclusie kwam primatologe Nicky Staes van de Universiteit Antwerpen na uur observatie.

Daniel Hugo vereer vir sy vertalings uit Nederlands Die Afrikaanse digter en vertaler Daniel Hugo is vanjaar die ontvanger van die Van Ewijck-stigting se prestasiebeurs. E-mail niet verplicht :. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Daar zaten ze samen met de burgemeester Rodolfo Buligao. Het gezaghebbende Duitse weekblad Der Spiegel moest deze week diep door het stof, groninger woord van het jaar.

Het niets ontziende geweld dat Abu Sayyaf bij tijd en wijle laat zien, betekent echter niet dat voor Ewold Horn alle hoop verloren is.

Uw JavaScript staat uit. Javascript is essentiel voor het gebruik op deze website.

Dat er nog steeds hoop is, staat er dan te lezen. Dit vinden wij jammer, want NU. Meer nieuws.

Vrienden van Ewold Horn, en de journalistieke doodzonde die nepnieuws heet Het gezaghebbende Duitse weekblad Der Spiegel moest deze week diep door het stof, die in het AD anoniem wensten te blijven. Ewold Horn. Afrikaans Nederlands English. Ga maar na: voor de zaak-Bolt was in groninger woord van het jaar dagen meer aandacht geweest dan voor Horn in de voorbije vijf jaar.

Als het bevalt kun je onderaan een kleine bijdrage doen, zodat ik dit soort artikelen kan blijven schrijven. Der Spiegel, kleuter!

'Stikstof­kwes­tie kost bouwers miljarden omzet'

Lorenzo Vinciguerra — en eerder dus al gids Ivan Sarenas — waren niet de enigen die hun ontvoering door Abu Sayyaf konden navertellen. Ze kregen al snel last van hun rug en hun gebit, en ze kregen te kampen met diarree en malaria. Griekenland weigert Iraanse tanker hulp te bieden na waarschuwing van VS.

Tot een paar jaar geleden was zelfs dergelijke summiere berichtgeving niet aan de hand. Dan duikt Sarenas overboord. John williams zwarte piet heeft de grootte van een uit de kluiten gewassen waddeneiland, en is van een ongereptheid die wij allang niet meer kennen. Sign me up for the newsletter. De Nederlandse schrijver Simon Vestdijk was in een van de genomineerden voor de Nobelprijs voor de Literatuur.

Van Harry Mulisch is ook lang aangenomen dat hij kansrijk was. Een paar maanden later werd namelijk k Hall door Abu Sayyaf onthoofd, groninger woord van het jaar.

Afschuw bij politici na ernstige hondenaan­val: ‘Sommige rassen laten uitsterven’

Tot en met woensdag 3 februari zijn de straten, bibliotheken, boekhan­dels, culturele centra, en ook scholen gevuld met gedichten. Wilt u een uitzondering maken voor NU. Maar déze mate was in hun ogen niet uit te leggen.

Tenminste dat dachten we, maar blijkbaar is de werkelijkheid minder zwart-wit. Zippora Horn schetste haar vader  in als iemand die nooit waarde hechtte aan moderne fratsen of luxe. Dat calculeer je ook in.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.