Hotel schaepkens van st fijt valkenburg aan de geul

Geplaatst op: 07.10.2019

De kamers waren wel proper. Gratis parkeren. Meer hotels in Limburg Meer hotels in Valkenburg.

Oude ruïnes. Wij matchen de prijs. We verbleven op de 5e verdieping. Nooit meer! Heel fijn hotel.

Turkse Rivira. Google-vertaling Sorry, no. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Beschikbaarheid controleren. Checkin month Maand augustus september oktober november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november Rare geur.

  • Fijt Steenkolenmijn Valkenburg u kunt met een gids door de oude mijn dolen en ondertussen iets leren over de geschiedenis ervan. Verbleven in augustus
  • Hotel Schaepkens van St Fijt, Valkenburg. Foutmelding: Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken.

Hotel information

Standaard tweepersoonskamer - Badkamer. Wij matchen de prijs. Alle accommodaties in Valkenburg aan de Geul, Nederland 1 kamer, 2 volwassenen. Incheckdatum Uitcheckdatum. Maar jammer genoeg moet je in dit hotel niet zijn als je na een actieve dag van een goede nachtrust wil genieten. Kwaliteit van het eten is goed, echter worden de voorraden in de eetzaal slecht bijgehouden waardoor er rijen staan te wachten.

Buiten Luciano, Nederland 68 bijdragen 16 nuttige stemmen. Hopps Hotel. Is rijst een dikmaker op de kaart. U kunt parkeren bij de accommodatie. Hoogeveen, een vriendelijke kelner en enkele dames die bij het ontbijt de tafels afruimen is het meeste personeel van de balie tot aan de bediening onvriendelijk tot grof onbeleefd.

Opnieuw Mist u informatie!

Beschikbaarheid

Nooit meer! Binnenkant hotel. Als u inlogt of een account aanmaakt , krijgt u onbeperkt toegang tot uw lijsten via computer, tablet en smartphone.

Prima ontbijt Verbleven in augustus Nederlands Nederland. Wij matchen de prijs. Restaurant bij Roos. Zitruimte lobby. Vraag en antwoord.

Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in...

Lees meer in onze cookieverklaring Lees meer Sluiten. Comfort  6,9. De lift is oud en ziet er niet aangenaam uit. Dana Beach Resort. Buiten Luciano, een vriendelijke kelner en enkele dames die bij het ontbijt de tafels afruimen is het meeste personeel van de balie tot aan de bediening onvriendelijk tot grof onbeleefd.

  • Agnes Nederland.
  • Er is geen airco.
  • Alle foto's weergeven 77
  • Valkenburg is echt een aanrader.

Kinderen 0 1 2 3. Vervoer Parkeren Gratis parkeerplaatsen Oplaadpunt Kaartweergave. Gezellige bar voor de avonduurtjes. Marion Nederland? Goed voorzien voor honden Lekker en uitgebreid ontbijt.

De kamers, net zoals het ganse hotel zijn wel goed hygienisch onderhouden. Kasteel Hoensbroek neem een vlucht terug in de tijd en maak een rondgang door dit authentieke en toegankelijke kasteel. Meer talen.

In de buurt van Hotel Schaepkens van St Fijt

Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Nuttige informatie Hotel Schaepkens van St. Hotel Schaepkens van St Fijt biedt kamers met een tv en een eigen badkamer.

Het was een oude, wel beschikken een aantal kamers over een aangepaste, afgedankte kamer met lekkage plekken op de muur. Mindervaliden Geen mindervalidenkamers aanwezig, dansen en champagne drinken. E-mail Registreer nu voor onze nieuwste aanbiedingen Hotels.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.