Instagram stories werkt niet meer

Geplaatst op: 26.09.2019

Als je in het midden op het plusje druk om dan een foto ergens van te maken en dat op je profiel wil plaatsen dat werkt bij mij niet meer. Of je hebt nog iets langer de tijd nodig om na te denken over de antwoorden van  de poll. Tik op Verwijderen.

Freek zegt: Dennis klopt de link is niks noemenswaardig voor ons probleem. En daar staat het pijltje in een cirkel naast het kruisje. Het kan natuurlijk ook andersom zijn: dat je je eigen Story tijdelijk wilt verbergen voor een vriend. Weet je misschien hoe dit kan en hoe ik dit kan oplossen. Heb je al een oplossing gevonden? Blader in de lijst met Story-avatars helemaal naar rechts.

Nergens te vinden hoe dit op te lossen. Als je jouw eigen story bekijkt swipe je naar boven! Blijkbaar zijn FB en Instagram gewoon niet te bereiken per mail of de chat. Bekijk de pagina vol Instagram tips en informatie!

Sluiten Privacybeleid. Vreemd, bij ons instagram stories werkt niet meer de link wel goed.

Maar wanneer ik die code invoer blijft ie aangeven dat de code niet juist is?!! Klik HIER voor de download link!

Instagram Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Geef een reactie Reactie annuleren Reactie. Laura 7 april om - Antwoorden. Dan kom je bij de statistieken uit. Hierdoor is het korte tijd niet mogelijk om in te loggen.

Rowena zegt: Hallo ik heb nog steeds problemen.

  • Heb jij jouw voor- en achternaam al op het internet beschermd? Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's.
  • Stap 1 : Selecteer of maak een foto, het maakt niet uit wat er op staat.

Gewoon je vinger erop leggen. Aya zegt: Ik heb dit ook is het instagram stories werkt niet meer gelukt om aan te melden. Ik zou graag van elke foto of story een melding krijgen wanneer het een jaar geleden is dat deze gepost is. Vincent Rondwijk 5 juni om - Antwoorden. Dennis zegt: Beste Sas, bij ons werkt de link wel goed, dus blijf die struik door het poeder drukken en zorg ervoor dat je niet hangt.

Dat houdt in dat men met n druk op de knop het huidige moment kan laten zien aan hun volgers.

Instagram Stories verbergen van of voor jouzelf

Dit kan op 2 manieren:. Zoek dan nu naar het Instagram-pictogram. Is inderdaad de oplossing, dank je wel! Ik heb van alles geprobeerd.

Anoniem zegt: Ik kan niet inloggen. Hier staan al jouw eerdere opgeslagen verhalen n de gearchiveerde berichten. Je kunt als volgt het dempen weer opheffen: Blader in de lijst Story-lijst bovenin het scherm helemaal naar rechts! De marker is dus een beetje doorschijnend. Heb dit ook. Tik op Verwijderen.

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Mijn tablet van Samsung, daar makeert nog niets aan! Stap 4 : Klik op Vastzetten. Er komt nu een popup naar voren. Dit is echter niet mogelijk op alle telefoons. Weet jij echt niet waar het aan kan liggen dat wij vastlopen.

  • Ach, komt vanzelf wel.
  • Laura 12 februari om - Antwoorden.
  • Hey hoi, als ik een bericht privé wil typen verdwijnt de tekstbalk en zie ik niet meer wat ik typ…..
  • Rinus zegt: Rowena zelfde probleem hier, heb je inmiddels al een oplossing?

Stap 2 : Klik op de pen en selecteer een kleurtje gebruik eventueel hierbij tip 4. Weet iemand dit. Even een foto in een feedoverzicht groter bekijken! Swipe je vervolgens omhoog, mits het je eigen foto is, een bereik van 10 tot meer dan 20. Hopelijk kun je hier iets mee!

Als je in het midden op het plusje druk weather the hague august dan een foto ergens van te maken en dat op je profiel wil plaatsen dat werkt bij mij niet meer, instagram stories werkt niet meer. Check of jouw naam nog vrij is Zomeraanbieding: eerste jaar voor 1 cent.

Instagram Stories van anderen verbergen

Uit het menu dat onderin het scherm verschijnt kies je Dempen opheffen. Marij zegt: Probleem is opgelost. Ga naar de Google Play Store en installeer Instagram opnieuw. Vet irritant.

De foto vergroot nu. Wachtwoord vergeten. Heb namelijk het zelfde probleem!


Facebook
Twitter
Comments
Davy 28.09.2019 06:39 Antwoord

Zo negeer je accounts op sociale media: Twitter, Instagram en Facebook Zo blokkeer je vervelende reacties op Instagram Zo beveilig je Instagram met tweestapsverificatie Waarom je opeens Instagram-volgers bent kwijtgeraakt Gesproken berichten in Instagram: zo gebruik je het.

Demy 02.10.2019 12:27 Antwoord

Stories van anderen verbergen Dempen opheffen Eigen Story verbergen Alleen beste vrienden Instagram Stories verbergen van of voor jouzelf Als je dagelijks Instagram Stories gebruikt, dan herken je misschien wel het probleem dat er soms vrienden zijn die heel saaie Stories maken. Druk op het rode verboden toegangsteken dat op het Instagram-pictogram wordt weergegeven.

Annelin 05.10.2019 14:59 Antwoord

Of blader handmatig naar de vriend in kwestie.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.