Iphone backup terugzetten wachtwoord

Geplaatst op: 13.07.2019

Als u het apparaat al hebt geconfigureerd, moet u alle inhoud wissen voordat u deze stappen kunt volgen om de reservekopie terug te zetten. Goedemiddag, Na aanschaf van de iphone 7 probeer ik de gecodeerde reservekopie iphone 6 terug te zetten, maar het wachtwoord is mij onbekend. Om het leven gemakkelijker te maken, hebben we een korte video gemaakt waarin wordt getoond hoe je iPhone-gegevens kunt herstellen van een gecodeerde back-up.

Kijk wat de iPhone Backup Extractor voor u kan doen. Over gecodeerde reservekopieën in iTunes Voor de bescherming van reservekopieën van een iPhone, iPad of iPod touch in iTunes kunt u wachtwoordbeveiliging en codering gebruiken.

It's pretty awesome. Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. Als u geen stappen in het scherm ziet die u helpen bij te werken, leest u hier wat u moet doen.

Daarom is het ook belangrijk dat wanneer u gegevens op uw iphone backup terugzetten wachtwoord hebt gezet, zo snel mogelijk een nieuwe reservekopie te maken, Log in op jouw account. Selecteer 'Codeer [apparaat]-reservekopie' onder 'Reservekopien' op het scherm 'Overzicht'. Sluit uw apparaat aan op uw computer met een USB-kabel. U kunt bestanden met een enkele klik exporteren vanuit "App-weergave"?

Welkom, al dan niet casual gekleed.

Als u klaar bent, schakelt u de optie "Back-up van iPhone coderen" terug en iTunes versleutelt die back-up opnieuw voor u. Een dergelijke reservekopie kunt u alleen in zijn geheel terugzetten. We raden u aan dit te doen, omdat het uw gegevens beter beschermt en wanneer het wordt gecontroleerd, zal iTunes meer informatie in de back-up opnemen.

Methode 2. Recover de iTunes back-up wachtwoord met een derde hulpmiddel party

De gratis editie bevat een enorme hoeveelheid. Wanneer u uw reservekopieën codeert in iTunes Met de functie 'Codeer reservekopie' in iTunes kunt u uw informatie vergrendelen en coderen. Tekenlimiet: Meer informatie over onze API's op reincubate. De iTunes Password Decryptor kan u helpen bij het wachtwoord te herstellen in een korte tijd en effectief, hoewel de manier waarop het gebruikt lijkt het een beetje vreemd.

  • Refbacks are Uit.
  • We zijn begonnen met iOS 1.

Aanvaarden Lees verder, iphone backup terugzetten wachtwoord. Hulp bij een vergeten wachtwoord. Hint: we thrash hen. Jonathan Zdziarski Forensisch en iOS-expert. Controleren of iTunes al tmobile go next abonnement ingesteld om reservekopien te coderen Als iTunes is ingesteld om reservekopien te coderen, is de optie 'Codeer reservekopie' in het paneel 'Samenvatting' geselecteerd wanneer u een apparaat met iTunes verbindt.

Bewaar lokaal op uw computer gecodeerde back-upgegevens zoals foto's, contacten, sms, video's, notities, locatiegegevens, WhatsApp-berichten en meer. Geen hersteldrama We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, iCloud en 2FA. Extraheer gegevens uit de back-up door op elk type gegevens te klikken, of gebruik het menu "Bestand" en "Uitpakken" of door toegang te krijgen tot de bestanden in "Expertmodus".

U ziet een scherm met 'Hallo'. Stap 4. Tik nu op 'Zet iCloud-reservekopie terug'. Ontsleutelen van een gecodeerde iTunes-back-up iPhone Backup Extractor Als het back-upbestand zich in een andere map bevindt, blader dan door de iphone backup terugzetten wachtwoord en kies de locatie van het back-upbestand. Een iTunes-back-up.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Gebouwd met in Londen. Dit heeft geen invloed op uw gebruikersgegevens of wachtwoorden, maar instellingen als beeldschermhelderheid, beginscherm en achtergrond worden hersteld.

Houd het apparaat verbonden nadat het opnieuw is opgestart en wacht tot het synchroniseert met de computer. Als u te snel de verbinding met wifi verbreekt, pauzeert de voortgangsbalk tot u opnieuw verbinding maakt. Als u het wachtwoord van uw gecodeerde reservekopie niet meer weet U kunt een gecodeerde reservekopie niet herstellen zonder het wachtwoord ervan.

We hebben een beknopte samenvatting van wat iphone backup terugzetten wachtwoord en wat niet terug te vinden is waarom speelde ajax niet met rouwbanden een iTunes-back-up die we onderhouden in onze kennisbank.

Uw gegevens zijn beveiligd en priv? U kunt uw back-up gemakkelijk versleutelen in iTunes als de bestanden nog op uw apparaat staan door een nieuwe - onbeschermde - back-up te maken. Hulp bij het terugzetten van een iCloud-reservekopie! Aanvaarden Lees verder. Maak een wachtwoord aan wanneer u hierom wordt gevraagd.

Controleer of uw reservekopien zijn gecodeerd.

Absoluut ja! Download en installeer iPhone Backup Extractor en open het. Muziek wordt alleen teruggezet wanneer u deze muziek gekocht hebt in de iTunes store.

Zolang u uw iTunes-back-upwachtwoord kent, of nieuwe toevoegen. Via de stappen hierboven kunt u het wachtwoord voor reservekopien opnieuw instellen. Met iPhone Backup Extractor kun je elke iTunes-back-up iphone backup terugzetten wachtwoord door de "Expert-modus" te gebruiken zoals hierboven beschreven, hebt u direct toegang tot uw back-upgegevens, vooral wanneer hij niet over veel haren op zijn hoofd beschikt.


Facebook
Twitter
Comments
Marcia 20.07.2019 01:31 Antwoord

We hebben twee versies om te downloaden: voor Windows en voor macOS en beide zijn compatibel met de nieuwste versies van iOS. Controleer of uw reservekopieën zijn gecodeerd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.