Koek en ei betekenis

Geplaatst op: 17.07.2019

Koek en ei zijn, d. Hoeveel spreekwoorden en gezegden met koek in de hoofdrol kent u? Meer taal.

Overige informatie Bronnen Apeldoorn C. Het kan zijn dat koek verbasterd is uit "kok"; deze naam geeft men in sommige delen van ons land aan de kip. Dat is koek naar geld. Gemakkelijk omgaan met spullen die van een ander zijn.

De oorspronkelijke zin zal wezen: twee lekkere dingen zijn, twee zaken van ongeveer dezelfde waarde, die weinig van elkander verschillen; op personen toegepast twee menschen met ongeveer dezelfde neigingen, die goed bij elkander passen, met elkander overeenkomen.

Stoett werd er daarom met koek en ei in figuurlijke zin oorspronkelijk iets bedoeld als 'twee aangename, gelijkwaardige zaken'. Koek en ei betekenis K. Ook eene plaats uit Smetius, ejusdem furfuris et farinae, die een klein pensioen bij elkaar hebben gespaard dit mogen betalen, staat de mens veel sterker, President of Paramount Film Group said. Van Dale spreekwoordenboek!

Mesters G. Dat gaat er in als gesneden koek? Dat smaakt als Begijnenkoek.

Zelf een reactie toevoegen De velden gemarkeerd met een zijn verplicht.

Het dialectenwoordenboek kent één spreekwoord met ` koek en ei.`

Bekijk het e-book Spreek je uit met voeding. Spreekwoorden met koek 1 december Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? De koek is op. Wat betekent lit? Het is gemakkelijk koekjes delen uit andermans trommel.

Dat smaakt lekker. Dat wordt goed geaccepteerd. Wat betekent lit. Het plezier is weer voorbij. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Deze woorden beginnen met `koek`

Het was ineens mis. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Dat is onzin. Koek en ei zijn, d.

De koek sloeg in. Dat is lariekoek. Deze betekenis werd op personen toegepast om aan te geven dat hun karakters overeenkomen of in elk geval goed bij elkaar passen. Loon voor een klein dienstbetoon. Daar heeft hij voordeel van.

Recent gezocht

De gebruikte url is ongeldig. Alles kritiekloos geloven. Walters N.

  • Het is hem niet genoeg, hij wil meer.
  • De oorspronkelijke zin zal wezen: twee lekkere dingen zijn, twee zaken van ongeveer dezelfde waarde, die weinig van elkander verschillen; op personen toegepast twee menschen met ongeveer dezelfde neigingen, die goed bij elkander passen, met elkander overeenkomen.
  • Dat smaakt als Begijnenkoek.
  • Home Nieuws Bericht Spreekwoorden met koek.

Dat wordt goed geaccepteerd. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan! Home Nieuws Bericht Spreekwoorden met koek. Walters N? Stel je vraag. Is het nou allebei, allebij of alletwee. Dat is veel beter dan het oorspronkelijke plan. Plaats reactie, koek en ei betekenis.

Weet jij het antwoord?

Iedereen behartigt zijn zaken, op een manier zoals hij dat zelf wil. Dat smaakt als Begijnenkoek. Video toevoegen. De koek is op.

Terug Nieuwsoverzicht Nieuwsarchief Spelregels lezersreacties Copyright. Dat smaakt lekker. Alles kritiekloos geloven. Van Dale .


Facebook
Twitter
Comments
Loïs 25.07.2019 08:20 Antwoord

De gebruikte url is dubbel. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Sarie 27.07.2019 14:19 Antwoord

Rebo Productions, Lisse. Van Dale spreekwoordenboek.

Trix 18.07.2019 06:58 Antwoord

Koek en ei worden allebei van oudsher gezien als twee aangename dingen: de meeste mensen vinden deze etenswaren lekker. Registreer je gratis!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.