Landgoed tenaxx wedde niederlande

Geplaatst op: 28.07.2019

Number 1 of 66 attractions in Wedde. We staan oog in oog met een levensgroot exemplaar. Er is wel een restaurant en een snackwagen.

Had wat meer verwacht. Schrijf een beoordeling. We bezoeken Landgoed Tenaxx met vrienden met kinderen van 5 en 7 jaar oud. Je heb me over de streep geholpen leuke blog. Het is raadzaam om regenlaarzen aan te doen ivm gras- en zandpaden. Wij waren er op 17 augustus met onze kleinkinderen. We zijn om deze reden en om de reden dat er weinig dinos en overige activiteiten waren snel vertrokken.

Meer info is te vinden op de website. Dan ben je er zo 1,5 uur mee spelregels party en co. Personeel was hard aan het werk, hun wijngaard. Het is geen overbodige luxe om reservekleding mee te nemen. We bezoeken Landgoed Tenaxx met vrienden met kinderen van 5 en 7 jaar oud.

De survival tocht is leuk Het park zou het sanitair kunnen verbeteren niet zo schoon, landgoed tenaxx wedde niederlande.

Veel te doen en mooi om te wandelen. Wij zijn hier geweest met drie kinderen 9, 7 en 3 , alle drie hebben zich super vermaakt. Wij wisten dit vooraf niet en hadden dus wel broodjes en iets te drinken mee.

Landgoed Tenaxx, het dinopark in Groningen

Ja eh, dat weten wij ook wel. Lees dan het blog met het overzicht van dino uitjes in Nederland en Europa. Genoeg te doen voor iedereen. Lange rijen bij de patatkramen zijn logisch als je je bedenkt dat er mensen zijn die twee keer of vaker? Veel te doen en mooi om te wandelen.

Personeel was hard aan het werk, maar 1 of 2 mensen er bij was geen overbodige luxe geweest. Dit is echter helaas anders gebleken. Is dat erg. Frans 2. Het aantal dino's viel erg tegen.

Dinopark op Landgoed Tenaxx

Rex afspelen. Op dagen dat het iets warmer is dan zijn deze waterhindernissen helemaal super. Dinopark Landgoed Tenaxx Beoordelingen, Wedde.

Gerard weet zelfs een dino te raken. Landgoed Tenaxx Dino Park scores a 5. Bedank janbart Het terrein is vrij groot en het aantal dino's is misschien nog aan de lage kant, maar daar wordt aan gewerkt, landgoed tenaxx wedde niederlande. Zeker Camiel komt regelmatig net wat lengte tekort. Alle talen!

29 reviews Landgoed Tenaxx (Dino Park)

Treinritje langs rommel en puin. Op de kaart zien we waar de Dino-route ongeveer langs gaat, maar we missen duidelijke bordjes. Inloggen Lid worden. Je ziet het aan het aantal auto's en bezoekers maar gezien de grootte van de park valt het mee qua drukte.

Voor deze prijs hadden we op voorhand niet zulke hoge verwachtingen maar er is voor kinderen tot 12 genoeg te doen? Stormbaan en klimmuur erg nat, dus landgoed tenaxx wedde niederlande te doen. De vlotten die we tegen komen willen ze wel erg graag doen? Inloggen Lid worden. Afgang was compleet. Are you the owner.

Beoordeeld op 14 oktober via mobiele applicatie Super. Beoordelingen Als laatste hebben ze zich nog tijden vermaakt op het kinderplein.

Wat reizigers zeggen

Voor de kinderen is het boogschieten nog best lastig. Wat een bijzonder uitje! Het survival pad en het dino bos zijn erg leuk!

Op dagen dat het iets warmer is dan zijn deze waterhindernissen helemaal super. Ook de grote mensen doen een poging. Zou je een vriend adviseren om van tevoren een kaartje te kopen omdat deze plek uitverkocht kan raken, landgoed tenaxx wedde niederlande.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.