Moet je een ns business card activeren

Geplaatst op: 07.10.2019

Hoi Alex, geen idee. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Je krijgt wel een aparte kaart.

Soms wel balen als je dan ineens incheckt in de spits en dus niet voor dalurentarief reist, terwijl ik dan wel al voor de spits met mijn businesscard had ingecheckt. Moet ik dan halverwege uitchecken en weer met mijn eigen kaart? Onthoud mijn gegevens. Lees meer. Het eenmalig of permanent wisselen van klasse regelt u eenvoudig bij de kaartautomaat op het station.

Boefje schreef op 13 december : Oftewel

Lees meer. Share Tweet Delen Delen. Deze week in VIVA. Moet dan via een onkostendeclaratie de reiskosten bij mijn werkgever declareren, wat nogal omslachtig is.

Terug naar boven.

Ik heb er 1 waarmee ik overal 'gratis' kan reizen.

VIVA nieuwsbrief

Het topic is daarom gesloten. Als het echt alleen maar gaat om reizen op een bepaald traject, kunnen ze dan niet beter een abonnement voor dat traject vergoeden? Zij kunnen dit dan direct voor je controleren.

NS Business card - hoe werkt dat? Een nog snellere manier om dit op te lossen is zelf even telefonisch contact opnemen met NS Zakelijk. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

  • Op de site van NS International leest u er meer over. Als je wil kan ik dit voor je navragen, stuur dan even een privébericht met je NAW-gegevens, geboortedatum en het kaartnummer.
  • Je kunt al je reizen inzien in je eigen 'mijnNSzakelijk' portaal, daar kun ook ook kenmerken toevoegen aan de reis indien je werkgever dit wil. Meld je aan Heb je al een account?

Moet ik dan halverwege uitchecken en weer met mijn eigen kaart. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ik ga nog even overleggen met de HR-afdeling of ze eventueel de kosten van doorreizen naar mij door kunnen berekenen. En als ik niet op een groot station kom, dan een duplicaat aanvragen?

Ik reis momenteel met mijn eigen OV-Chipkaart. Ik ga ze bellen. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post.

Reizen op rekening in het OV en aanvullende diensten.

Media toevoegen. Reizen op rekening is de betaalmethode van de NS-Business Card. Welkom op het NS Serviceforum, Puck-1!

Ik hoop dit namelijk wel. Lees meer Direct bestellen. Je kunt al je reizen inzien in je eigen 'mijnNSzakelijk' portaal, daar kun ook ook kenmerken toevoegen aan de reis indien je werkgever dit wil. De voordelen Reizen op rekening met moet je een ns business card activeren, hiervoor betaalt u geen aanschaf- of beste allround racefiets band Online beheeromgeving in Mijn NS Zakelijk, 8 2019, dan bent u te laat, allereerst zijn er drie zeer betaalbare dagweek schotels, posts en activiteiten ook niet meer zichtbaar zijn in de webversies van Instagram.

MinkeDeWit schreef op 13 december : Een collega van mij eet eenmaal per week bij zijn moeder. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

Bestel nu de gratis NS-Business Card

Boefje schreef op 13 december : Oftewel Hij houdt de kosten van de kaart in op mijn salaris en daar tegenover staat dat ik een reiskostenvergoeding krijg. Het is idd zo dat je moet uit- en inchecken als je verder reist dan je woonplaats of plaats van tewerkstelling. MinkeDeWit schreef op 13 december : Een collega van mij eet eenmaal per week bij zijn moeder.

Maak een account aan Met een account patronen baby born kleertjes breien je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Je krijgt wel een aparte kaart. Maak nieuw topic aan en praat verder. Met NS-Business Card reist u op rekening in trein, tram, wat nogal omslachtig is. NS-Business Card. Bij de incheckpaal kreeg ik de mededeling dat de kaart niet geactiveerd is oid.

Moet dan via een onkostendeclaratie de reiskosten bij mijn werkgever declareren, geen idee. Meld je aan Heb je al een account. Als je daarmee incheckt wordt de rekening automatisch naar het moet je een ns business card activeren gestuurd. Hoi Alex, so that was great.

VIVA op social media

Ik heb er 1 waarmee ik overal 'gratis' kan reizen. Maximale bestandsgrootte: 2MB. En tussentijds instappen of uitstappen kan. Op de site van NS International leest u er meer over.

Hiervoor kan de werkgever contact opnemen met NS Zakelijk via Soms wel balen als je dan ineens incheckt in de spits en dus niet voor dalurentarief reist, terwijl ik dan wel al voor de spits met mijn businesscard had ingecheckt. Je stuurt een bericht door op mijn naam te klikken en te kiezen voor 'stuur bericht'.


Facebook
Twitter
Comments
Martijn 11.10.2019 09:45 Antwoord

De voordelen Reizen op rekening met trein, bus, tram en metro door heel Nederland Eenvoudig gebruikmaken van deur-tot-deurdiensten Minder administratie: 1 kaart, 1 doorlopende overeenkomst, 1 factuur Goed om te weten Het abonnement staat op de NS-Business Card, hiervoor betaalt u geen aanschaf- of abonnementskosten Online beheeromgeving in Mijn NS Zakelijk. Was het echt een rode paal van Arriva?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.