Paddestoelen vertalen in het engels

Geplaatst op: 01.09.2019

Dutch Deze paddestoelen , bijvoorbeeld shitaki's, hebben een hoge voedingswaarde en krijgen op de markt een veel hogere kiloprijs dan koffie. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Inschrijven Aanmelden. Cordyceps is een soort schimmel net als paddestoelen. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Dutch Veel bedrijven hebben het belang van verantwoord ondernemen al onderkend en als gevolg daarvan zijn de CSR-initiatieven als paddestoelen uit de grond geschoten. Bedrijf Over bab. Dutch Het interessante is echter dat het heel gemakkelijk is om op de geplukte koffieplanten uitstekende, voedzame paddestoelen te kweken.

Galgje Galgje Zin in een spel! Dutch Tijdens een publieksmanifestatie aan de universiteit van Graz was er echter meer interesse voor de Grondwet dan voor giftige paddestoelen en droomuitlegging. Het dorpje is ook bekend bij liefhebbers van wilde paddestoelendie hier in de herfst gezocht kunnen worden.

Paddestoelen vertalen in het engels Centre organized a 15 days seminar on mushroom cultivation. Dutch Toen zei ik: " Zijn wij katachtige in midden amerika wel zeker van dat die paddestoelen niet giftig zijn.

The village is also known to lovers of wild mushrooms , which here in the fall can be searched. Inschrijven Aanmelden.
  • But he didn't say anything about mushrooms. On days like this you could turn around and hills are covered with little poison mushrooms.
  • Hij verzamelt munten uit de lucht door te springen op paddestoelen.

Zojuist vertaald

Dutch De heer Wijkman had een oplossing met paddestoelen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Het dorpje is ook bekend bij liefhebbers van wilde paddestoelen , die hier in de herfst gezocht kunnen worden.

A wonderful side dish would be ravioli with boletus or truffles, per season. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Hij verzamelt munten uit de lucht door te springen op paddestoelen! Lees hier meer. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. On lindsay's plate and no one else's.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Voorbeelden zien voor de vertaling mushrooms voorbeelden met overeenstemmingen. Man, I sure hope my last meal has lots of mushrooms in it.

Cordyceps is een soort schimmel net als paddestoelen? Wild mushroom soup, roast lamb and my summer pudding. Ze smaakten naar chocolade, morellen en paddestoelen.

Dutch Toen zei ik: " Zijn wij er wel zeker van dat die paddestoelen niet giftig zijn.

Ook in de database

Man, I sure hope my last meal has lots of mushrooms in it. Dutch De heer Wijkman had een oplossing met paddestoelen. I don't know anything about, you know, fashion models and-and poisonous mushrooms.

Is de Commissie op de hoogte van het feit dat in de communautaire wetgeving geen bepalingen zijn opgenomen over wilde paddestoelen? These lands are famous for trout and wild mushrooms , of which the beltza variety is the star.

Resultaten: Ja, ik keek even of er geen interessante paddestoelen stonden. Voorbeelden zien voor de vertaling fungi 23 voorbeelden met overeenstemmingen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ik heb de paddestoelen op Lindsay Elding's salade gelegd!

Ik heb drie pond wilde paddestoelen nodig voor mijn soep. Galgje Galgje Zin in een spel.

"paddestoelen" vertalen - Engels

Wild mushroom soup, roast lamb and my summer pudding. I have stuffed mushrooms , little smokieswrapped in bacon, chicken satay, and rumaki. Galgje Galgje Zin in een spel? Ik heb drie pond wilde paddestoelen nodig voor mijn soep.

So emma stole the mushrooms from your lab. Ik heb gevulde paddestoelenkipsat en rumaki, voedzame paddestoelen te kweken, paddestoelen vertalen in het engels. Dutch Het interessante is echter dat het heel gemakkelijk is om op de geplukte koffieplanten uitstekende, die prominenter werd na het aannemen van motie 9-26 door Provinciale Staten.


Facebook
Twitter
Comments
Sedat 04.09.2019 16:53 Antwoord

These are definitely mushrooms I put the mushrooms on lindsay elding's salad.

Kaltoum 11.09.2019 09:35 Antwoord

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.